Chinese koolsalade met dille
- Chinees, Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 08-10-2002
Ingrediënten 4 personen
1 middelgrote Chinese kool -1 eetlepel kruidenazijn -
1 flesje Maggi Vloeibare Bouillon -tuinkruiden -
4 eetlepels olie -
3 lente-uitjes -
1 eetlepel kappertjes -
1 eetlepel fijngehakte dille -
2 hardgekookte eieren
Bereidingswijze
Verwijder de buitenste bladeren van de kool en snijd de rest in dunne reepjes
Maak een dressing van de azijn, 1 el Maggi Vloeibare Bouillon Tuinkruiden en de olie en schep er de lente-uitjes, dille, kappertjes en kool door
Snijd de eieren met de eiersnijder in blokjes en strooi ze over de salade.
Laatste reacties
Erg lekker en apart. Ik zet het graag op mijn pagina. Groetjes, Deliane