1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Wraps met kipfilet

Wraps met kipfilet

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-10-2002

Ingrediënten 2 personen


2 jalape?opepers
- 1 blikje kidneybonen
- 2 eetlepels olijfolie classico
- 1 zak Iglo kookstart kipfilet met paprika en bleekselderij
- 2 (wrap)tortilla's
- blaadjes sla
- 2 tomaten
- 1 blikje mais
- sour cream



Wraps met kipfilet:

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de pepers in stukjes. Laat de bonen uitlekken.
Verhit de olie in een wok of koekenpan. Doe de bevroren kookstart in de wok en bak het al omscheppend ca. 10 minuten op matig vuur. Voeg na 5 minuten 1-2 eetlepels water, bonen en de pepers toe.
Beleg de wraptortilla met een blaadje sla en schep de kip en de groenten erop. Vouw de wrap dicht en eet hem direct.

Lekker met sla, tomaat, mais en sour cream.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van obbens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van obbens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top