Multifunctionele pâtissier

Als uitvinder van de eerste generatie keukenmachines – ruim veertig jaar geleden – heb je een naam hoog te houden. Niet voor niets is Magimix volgens thuiskoks en professionele chefs dé norm als het gaat om foodprocessors. Vorig jaar introduceerde het Franse merk een nieuwe revolutie op het gebied van keukenmachines: de Magimix Pâtissier. Het idee achter dit vernieuwende productconcept? Een pâtisserie-machine en een foodprocessor in één.

Volg Magimix op Smulweb en ontvang lekkere en verrassende broodrecepten!

Volg 425
Krachtige inductiemotor met 30 jaar garantie
 

Dit is de Magimix pâtissier

De Magimix Patissier is bij uitstek geschikt voor het bereiden van elk soort deeg. Brood, brioche, pizza of taart, met de Pâtissier aan je zijde draai je nergens meer je hand voor om. Maar ook luchtig beslag voor bijvoorbeeld wafels of pannenkoeken doe je in je nieuwe Pâtissier. Of wat dacht je van slagroom of eiwitten opkloppen?

 

Alleskunner

De Magimix Pâtissier wordt standaard geleverd met de bekende transparante kommen (mini, midi en grote kom) en accessoires als de rasp- en plakjesschijven. Dus je kunt óók alle keukenbereidingen uitvoeren die je gewend bent te doen met je vertrouwde Magimix keukenmachine zoals snijden, raspen, hakken en mengen. Met recht kunnen we zeggen: dit is een echte alleskunner.

 

Dynamisch kneden

De grote kom is gemaakt van roestvrijstaal, net als het speciaal gevormde kneedmes. Dit zorgt samen met de krachtige inductiemotor voor een superieure werking bij het maken van ieder soort deeg of beslag. Het geheim zit in de dynamische kneedbeweging die in de kom ontstaat. Hierdoor worden resultaten die met een traditionele planeetmenger worden bereikt overtroffen, en dat in zeer korte tijd.

Bestel 'm hier

Multifunctionele pâtissier

Kneden, snijden, hakken, mixen, kloppen, persen en pureren met de Magimix Patissier

Laat je inspireren door de lekkerste recepten van Magimix

Meer inspirerende recepten van Magimix

3 in 1

Gezond en verantwoord eten saai en lastig? Welnee! Met de immens populaire Magimix Le Duo-serie maak je in een handomdraai de meest heerlijke en gezonde sappen en smoothies.

Deze 3-in-1 machine kan het allemaal, het is namelijk een sapcentrifuge, citruspers en smoothiemix! Gezonde sapjes en smoothies staan binnen no time op tafel. Of maak een lekkere saus van pure en verse ingrediënten. Op de professionele en ultra geluidloze inductiemotor (400 watt) krijg je maar liefst 30 jaar garantie.

Deze allround-machine is nu verkrijgbaar in nieuwe vrolijke kleuren.

Uitvinders van de keukenmachine

Een icoon in de keuken. Zo kan de foodprocessor van Magimix gerust worden getypeerd. Veertig jaar geleden vond Magimix de keukenmachine uit. De veelzijdige keukenhulp ontketende een kleine aardverschuiving in de keuken. Professionele koks én thuiskoks konden opeens met één druk op de knop profiteren van de 'magische' mogelijkheden van deze allround keukenmachine. De New York Times riep de uitvinding van Magimix in 1975 zelfs uit tot 'de Franse revolutie van de twintigste eeuw'.

Volg Magimix op
Top