Smulweb Magazine

In mei 2013 verscheen het eerste nummer van het kooktijdschrift Smult. Hierin stonden meer dan 60 van de lekkerste recepten van Smulweb.nl. Het tijdschrift was een groot succes en in de loop van de tijd werden er steeds meer eigen recepten ontwikkelt in aanvulling op de ruim 400.000 recepten die er op Smulweb.nl te vinden zijn.

Omdat de naam Smulweb een veel grotere naamsbekendheid had is er begin 2018 besloten om de naam te veranderen in Smulweb Magazine; met lekkere en maakbare recepten voor elke thuiskok

Als ik een vraag heb over mijn abonnement waar kan ik dan terecht?

Stuur een mail met je vraag naar mail@smult.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Wat moet ik doen als ik een vraag heb over de bezorging?

Stuur een mail met je vraag naar mail@smult.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Wat zijn de mogelijkheden om te adverteren?

Voor vragen over alle mogelijkheden om te adverteren op Smulweb.nl of Jumbo.com kunt u contact opnemen met adverteren@jumbo.com

Heb je een vraag over je factuur?

Mail je vraag naar mail@smult.nl

Waarom stopt Smulweb Magazine?

Met veel plezier hebben we er een kleine 10 jaar aan gewerkt om een zo leuk én lekker mogelijk magazine te maken. Omdat je tegenwoordig ook online enorm veel gratis uitgebreide recepten en inspiratie voor in de keuken kan vinden zien we dat er minder behoefte is aan een tijdschrift als Smulweb magazine. Daarom zijn we gestopt met het tijdschrift.

Hoe krijg ik mijn resterend abonnementsgeld terug?

Wij storten automatisch het resterend abonnementsgeld op het bij ons bekende bankrekening. Je hoeft hier niets voor te doen. Mochten wij jouw bankrekening niet hebben, dan hebben wij jouw per brief gevraagd om dit met ons te delen.

Hoe wordt het bedrag dat ik terugkrijg berekend?

Het abonnementsgeld dat je betaald hebt wordt verrekend over de duur van je abonnement en het bedrag waar je nog recht op hebt wordt op je bankrekening gestort. Je hebt b.v. een abonnement afgesloten van 3 nummers voor € 10,-. Per nummer is dat € 3,33. Je hebt editie 32 ontvangen, dus je hebt nog recht op 2 nummers. Je ontvangt dan van ons € 6,66 retour.

Wanneer kan ik het geld verwachten?

In de week van 27 september 2021 wordt het bedrag op je bankrekening gestort. Heb je geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik contact opnemen met Smulweb Magazine?

Stuur je vraag naar mail@smult.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Home Recepten