kookstudios

Alles wissen

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Op een professionele en gezellige manier wordt de kookworkshop persoonlijk door de Afrikaanse kokkin Ayoo gegeven. De Afrikaanse kookworkshops worden gehouden bij u thuis of bij uw bedrijf, als u/jullie niet genoeg ruimte heeft, dan is het mogelijk om met ons een plek te regelen. In principe voor groepen van 10 tot 20 personen, maar op verzoek zijn ook kleinere of grotere groepen mogelijk. De Afrikaanse kookworkshop is ook mogelijk in de Engelse taal. …  Lees verder »

Op afspraak kookworkshops met Afrikaanse gerechten. …  Lees verder »

Met ATO Culinair wordt uw feestje helemaal compleet!!! Wilt u uw kinderen weer eens helemaal terug laten gaan naar de basis van natuurlijk koken… Wilt u een kraamfeest vast voorbereiden…… Wilt u een gezellige actieve kookavond met vrienden, vriendinnen, collega`s of familie beleven… Wilt u ook eens helemaal verdwalen in de kruidentuin van ATO Culinair…… Of wilt u in uw eigen tuin weer eens een heerlijk tuinfeest geven... Wilt u de opening van uw bedrijf laten verzorgen…. Wilt u uw personeelsfeestje, uw bedrijfslancering, uw trainingen, een congres of Kook"Work"shops op een niet doorsnee locatie laten plaatsvinden…… …  Lees verder »

Smart Cooking is gebaseerd op de werkwijze van professionele koks: lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en gerechten afmaken in vijf à tien minuten. In de Smart Kitchen, de kookstudio van Julius Jaspers in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam, worden, behalve kooklessen ook kookdemonstraties, lezingen en proeverijen gegeven. Alles kan in de Smart Kitchen, als het maar lekker is en kwaliteit heeft. De kooklessen worden in groepsverband gegeven door professionele koks onder auspicien van Julius. Je neemt zelf actief deel aan de kooklessen en voor alle lessen geldt: ze eindigen aan tafel. …  Lees verder »

Of u nu beginner bent in de kookkunst of nieuwe kookinspiratie wilt opdoen: de kookstudio van Boerderij "De Oude Linde" is een goede keuze. Onze moderne keuken op het vroegere deel, die van alle gemakken voorzien is, ademt een sfeer van huiselijkheid en nostalgie uit. In deze ruimte is plaats voor 10-12 personen om heerlijk samen te koken, maar ook voldoende ruimte om gezellig met elkaar te tafelen onder het genot van een goed glas wijn bij de haard. Op zwoele zomerdagen eten wij buiten op het erf onder de oude eiken- en lindebomen bij een knapperend houtvuur. …  Lees verder »

In een supersfeer koken met bedrijf of familie is bij BRUMMERIJ een feest. U kookt bij ons TAPAS, INDISCH en TOSCAANS. Op aanvraag kunnen wij een speciale kookworkshop voor u ontwerpen …  Lees verder »

Italiaanse kok aan huis voor al uw feestjes! …  Lees verder »

Zin in een gezellige en culinaire avond uit? Wij organiseren op 2 locaties culinaire workshops voor particulieren en bedrijven. De lokatie van Kookstudio Bours in Elsloo is geschikt voor groepen tussen de 12 en 22 personen.De sfeervolle Kookstudio van het Toon Hermanshuis in Maastricht, is geschikt voor 8 tot 14 personen. Met het organiseren van een workshop in dit huis steunen wij ook dit goede doel!Onze thema′s zijn onder andere: Sushi - Italiaanse Specialiteiten - Mediterrane keuken - Tapas en Amuses - Limburgse Keuken en koken voor de kerstdagen.Wij organiseren ook leuke en leerzame kookcursussen voor kinderen vanaf 8 jaar en tieners. Tevens zijn wij organisator van een aantal foodevents zoals Tasty Sunday, Smaakmakelijk en X-mas Celebration. Initiatiefneemster is Mischa Hamers, finaliste Topchef 2011 en bekend van het televisieprogramma Limburg Vandaag. Leer hoe leuk het is om te koken in een groep, proef en ervaar onze passie voor lekker eten!Wij verwelkomen u graag. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Ook kunt u terecht voor de onder velen al bekende kookworkshops in ons kookrestaurant of onze kookstudio (tot maximaal 15 personen) waar wij een diversiteit aan arrangementen voor hebben. Enkele van deze arrangementen zijn: tapas workshop, de Italiaanse keuken, sushi workshop, hollandse workshop, wereld workshop, wedstrijd workshop enz. U leert onder begeleiding van onze chefs alle bereidingen zelfstandig uit te voeren en gaat daarna heerlijk met uw gezelschap dineren onder het genot van een glas wijn of ander drankje. Onze kookworkshops zijn mogelijk vanaf 8 tot 100 personen. …  Lees verder »

Koken met kennis, moleculair, wetenschappelijk of chemisch koken; het is maar hoe je het noemt. Cook & Chemist combineert koken met natuur- en scheikundige kennis. Die aanpak levert fascinerende keukenexperimenten op. Bovendien leidt het tot beter en innovatiever koken. En...het is ontzettend leuk om te doen! …  Lees verder »

Wij bieden diverse leerzame, maar vooral gezellige workshops rond een bepaald thema. Een bijzondere middag of avond voor o.a. het familiefeestje, vrienden/vriendinnenavondje, of bedrijfsuitje. …  Lees verder »

Koken of vergaderen in huiselijke sfeer Het hele jaar door verzorg ik kookcursussen waarin verschillende kooktrends aan bod komen. Ik ben een professionele kok die je allerlei technieken, tips en trucs bijbrengt. Een kookbeleving of culinair genieten met collega's of vrienden: genieten van koken, pure smaken, eerlijke gerechten en een goed glas wijn. De kooksessie ziet er als volgt uit: bij binnenkomst word je ontvangen met een amuse van het huis. Daarna volgt een uitleg over het menu en worden de taken verdeeld. En vervolgens gezamenlijk genieten van het bereide diner, onder het genot van een goed glas wijn. …  Lees verder »

Kom je met ons koken? Gratis stoomoven kookworkshop! Hebt u altijd al gedacht dat u een groot kooktalent bezit? Of bent u juist erg onzeker over uw kookkunsten en staat u open voor een leuke en leerzame ervaring? In de kookstudio van het Home Center of the Brands vindt u het antwoord op al uw culinaire vragen en kunt u uitvinden welke manier van koken bij u past. Op www.homecenterofthebrands.nl kunt u zich opgeven voor een gratis kookworkshop. Deze wordt gegeven door professionals van formaat. Met liefde voor het vak helpen zij u kiezen uit de vele verschillende culinaire mogelijkheden. Meld je vandaag nog aan voor onze gratis stoomoven kookworkshop! …  Lees verder »

De Italiaanse keuken is een prachtige, aardse keuken die kooktechnisch heel toegankelijk is voor een groot publiek. Tijdens de workshops willen wij graag onze passie voor de karakteristieke smaken en producten uit de rijke traditie waarin wij zijn opgegroeid met u delen. Maandelijks koken wij vijf verschillende gerechten uit het nieuwe kookboek van Mario. Tevens houden wij rekening met eventuele vegetarische wensen. Hobbykoks en kookliefhebbers kunnen al vanaf 2 personen deelnemen aan de workshops. Voor bedrijven is het mogelijk om vanaf 6 personen deel te nemen. Voor groepen van 18 tot 20 personen kunnen wij de kookstudio exclusief reserveren. Vanaf 5 personen is het mogelijk om de kookworkshop te combineren met een wijnproeverij. …  Lees verder »

Hèt adres voor uw culinaire workshops, personal cooking en kookdemonstraties! Culi Consult is gespecialiseerd in exclusief koken op gastronomisch niveau en doet dat op persoonlijke basis. In onze kookstudio in Vlissingen is het ook mogelijk om te vergaderen. Zo kunt u bijvoorbeeld een vergadering afsluiten met een kooksessie voor teambuilding. Een unieke mogelijkheid om te vergaderen en deze te begeleiden met een culinaire lunch. Maar denk ook eens aan private dining en receptie's. Culi Consult kookt met u of voor u. …  Lees verder »

Culinair Centrum Aarle-Rixtel geeft kookworkshops en kookles. Er zijn ook kookclubs die een aantal maanden per jaar komen koken. Onze kookstudio is geschikt voor groepen van 8 tot meer dan 100 personen.Leuk voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, presentatie voor klanten, familiedagje enz. …  Lees verder »

De eerste (niet goedgekeurde) daad van Adam en Eva was eten. Vanaf dat moment ontstond er een voedselcultuur welke van generatie op generatie is overgedragen en zo langzamerhand verheven is tot een culinair avontuur van tongstrelende gerechten. Maar de basis ligt nog altijd bij onze voorouders welke hun steentje aan dit culinair avontuur hebben bijgedragen. Iedereen weet (nog) hoe lekker moeders eten smaakte. Juist deze moeder heeft ervoor gezorgd dat het bereiden van voedsel nog altijd in ontwikkeling is en smaakverandering tot stand brengt. Verder zijn we ook de dranken (bier, wijnen, etc) tijdens het nuttigen van onze spijzen gaan waarderen. Sterker nog: Drank en voedsel lijken tegenwoordig zelfs onlosmakend met elkaar verbonden te zijn. Aperitief, begeleidende wijnen per gang, dessertwijnen en de digestief. Culinair Kookpunt Brabant houdt zich sinds september 2002 intensief bezig met het “culinaire". …  Lees verder »

Culiria is voor mensen die van lekker eten houden en het leuk vinden om gezamenlijk te koken. Wilt u met uw collega´s, vrienden, vriendinnen of familie samen gezellig het eten bereiden dan bent u bij culiria op het juiste adres! Ook een vrijgezellen workshop behoort tot de mogelijkheden. Er zijn diverse workshops te volgen vanaf 8 personen. …  Lees verder »

Samenwerken, samen..., samen koken! In plaats van uit eten gaan met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties kunt u bij CULUNIQUE zelf uw menu koken onder professionele begeleiding. Dit is eens iets anders dan gewoon passief aan tafel zitten en uw bordje gewoon voorgezet krijgen. …  Lees verder »

Boerderij Den Hoek beschikt over een prachtige kookstudio "De Boerenkeuken". De Boerenkeuken is de basis voor alle activiteiten die op Boerderij Den Hoek plaatsvinden. Zo kunt u in De Boerenkeuken terecht voor kookworkshops, workshops op Koelinair gebied, wijnproeverijen, rondleidingen over de boerderij en door de kaasmakerij, het maken van uw eigen kaasje, en nog veel meer! …  Lees verder »

De medewerkers van de Culinaire Affaire ontvangen u graag in één van onze kookstudio’s voor een workshop, proeverij of een vergadering. Ook verzorgen wij workshops op locatie. Alle opties zijn bespreekbaar en wij bieden plaats aan groepen tot circa 60 personen. …  Lees verder »

Landelijk gelegen kookboerderij met prachtige tuin en zeer luxe kookstudio. Wij verzorgen alleen maatwerk voor groepen. …  Lees verder »

de culinaire werkplaats is een eigenzinnig eetinitiatief dat mensen wil inspireren hun eten beweging te brengen. het is een blend van 'n ontwerpbureau voor eten en eetconcepten, 'n eetgelegenheid, eetwinkel, 'n kookstudio en 'n galerie. het ontwerpersduo marjolein wintjes en eric meursing bedenken en maken eten en eetconcepten aan de hand van steeds wisselende inspiratiebronnen, zoals zwart, emoties en bloemen. bij de culinaire werkplaats spelen groenten en fruit de hoofdrol. je kunt er niet alleen terecht voor 'n mee.eet-inspiratie, je kunt er ook eigentijds leren koken tijdens themagerichte hands-on workshops of je snijtechnieken verbeteren tijdens 'n basiscursus 'leer groenten snijden als 'n professional'. …  Lees verder »

De naam zegt het al: hier wordt u warm ontvangen! Kookstudio De Gulle Ark is gevestigd in een fraai karakteristiek pand waarin zich een professioneel ingerichte keuken annex bakkerij en een sfeervolle eetkamer bevinden. U kunt hier op afspraak workshops volgen waarbij u kennis maakt met de wereld van koken en bakken. Na afloop geniet u samen van de door u zelf bereide produkten. Workshops duren 3 tot 5 uur. Onder begeleiding van onze koks en bakkers bereidt u zelf bijvoorbeeld een smakelijk Italiaans 4-gangen diner, een welgevulde Spaanse tapas-tafel, of een mediterraan buffet, of bakt u zelf de lekkerste Brabantse worstenbroodjes …  Lees verder »

 …  Lees verder »

De Kinderkokerij is de meest toonaangevende kookschool voor kinderen in Nederland.[br][br] In De Kinderkokerij leren kinderen koken aan de hand van stap-voor-stap succesrecepten die speciaal door Annemarie geschreven zijn.[br][br]Kinderen volgen een serie van vijf kooklessen. Na de serie kooklessen krijgt het kind een certificaat een koksmuts. Als een kind drie series van vijf kooklessen heeft gevolgd en de gele, groene en rode koksmuts heeft, dan kan het kind zelfstandig koken. Het kan dan meedoen aan Het Kinderdiner. Tijdens het Kinderdiner maken kinderen onder begeleiding van Annemarie, een driegangendiner en gaan de kinderen vervolgens samen eten. [br][br]Voor kinderen die niet in de buurt wonen heeft De Kinderkokerij een project genaamd: De KinderKookWereld.[br][br]In de KinderKookWereld kunnen kinderen online leren koken aan de hand van video′s, stap-voor-stap succesrecepten en een vraag- en antwoordrubriek. Neem ook een kijkje op [br][b]www.kinderkookwereld.nl …  Lees verder »

In haar ruime en goed geoutilleerde keuken kunt u workshops bijwonen, kookcursussen volgen, samen koken met vrienden, collega’s of klanten of ontspannen tafelen met bekenden of onbekenden. De grote tafel (maximaal 20 personen) biedt volledig zicht op de keuken, zodat u kunt zien, horen en ruiken wat er wordt bereid. Het kookatelier is zo ingericht dat u kennis kunt maken met een professionele keuken en dat u daarnaast in een informele sfeer kunt tafelen. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

De Kookerij wil voor u een unieke culinaire ervaring creëren die volledig in het teken staat van proeven, koken en het plezier dat u daaraan kunt beleven. Met een gezelschap vanaf 20 tot 150 personen gaat u onder leiding van chefs en staf van de Kookerij, samen koken in één grote ruimte aan een of meerdere van onze 10 high tech kookeilanden, voorzien van alle technische snufjes. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

In het buitengebied van Zundert vindt u de Kookhoeve te midden van de landerijen. Dé locatie voor een samenzijn met vrienden, collega’s of familie. De Kookhoeve beschikt over een ruime keuken met gezellige eetkamer, buitenterras en gastenverblijf "Op den Vossenberg". De ruimtes van de Kookhoeve en de prachtige omgeving lenen zich uitermate voor een scala aan mogelijkheden, zowel privé als zakelijk. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Samen met vriendinnen, vrienden, collega’s gezellig een maaltijd voorbereiden om vervolgens te genieten van “het eigen bereide”. Dit alles onder het genot van een goed glas wijn, passend bij het gerecht aan een mooi gedekte tafel in een gezellige ambiance. Dit alles is mogelijk in de kookpub. Met de kookpub wil ik mensen op een gezellige en inventieve manier met het bereiden van eten leren om gaan. Daarbij werk ik met groepen van minimaal 8 en maximaal 12 personen. Grotere groepen is ook mogelijk, maar dan graag in overleg. …  Lees verder »

Laat u de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. deKookschool.nl heet u gastronomisch welkom in het hart van Utrecht. Maak eens nader kennis met de Haute Cuisine. En laat u inspireren door zelf zowel traditionele als revolutionaire gerechten te bereiden... deKookschool.nl nodigt u uit om in een gezellige, informele sfeer een leerzame kookcursus te volgen. Hierbij staat persoonlijke aandacht voorop en biedt samen met verfijnde gerechten en goede wijnen de juiste ingrediënten voor een geslaagde avond. Met onze vakkennis en culinaire enthousiasme helpen wij u op weg met het bereiden van een verfijnd seizoensmenu. Daartoe beschikken wij over een uitstekende accommodatie. Onze stijlvolle en praktische keuken is van alle gemakken voorzien. Dit kenmerkt de professionele begeleiding en rijke ervaring van onze chef-koks op sterrenniveau. …  Lees verder »

In de kookstudio kook je met vrienden, collega’s en familie een uitgebreid drie gangen diner. Onder professionele begeleiding maak je amuses, een voor, hoofd en nagerecht. Bij de koffie serveren jullie zelfgemaakte bonbons en koekjes. We zijn zeven dagen per week op reservering geopend. Kies een datum en mail of bel ons voor beschikbaarheid en reservering. Je kunt je ook inschrijven voor workshops, die we zelf organiseren. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Koken is een KUNST. Maar wel een die iedereen kan leren. In onze workshops tovert u in een dagdeel een heerlijk gerecht op tafel. Leerzaam maar vooral leuk. PLEZIER hebben in het koken, is namelijk een van de belangrijkste ingrediënten van een geslaagd gerecht. We werken alleen met verse, onbespoten en zo veel mogelijk biologische (dynamische) (seizoens)producten. Dat proeft u! …  Lees verder »

De Rozijnenkorf is een kookstudio, wijnproeverij en winkel ineen. Een unieke combinatie in Deventer en omstreken. In een uniek pand uit het jaar 1653, verzorgt De Rozijnenkorf voor de particuliere en de zakelijke markt kookworkshops en wijnproeverij op maat. Tevens wordt een divers aanbod van cursussen kooktechnieken, thematische kookworkshops en cursussen wijnproeven aangeboden. …  Lees verder »

Welkom in de Sigarenfabriek! Dé plek om in stijl op een sfeervol ingerichte locatie samen te komen. Ideaal gesitueerd in Utrecht en in het hart van de populaire wijk Lombok. En ook met een bijzonder historische ligging. De Sigarenfabriek bevindt zich in de voormalige directeurswoning van sigarenfabrikant Maurits Wijzenbeek, gebouwd in 1903 en ontworpen door de Utrechtse architect M.E. Kuiler. Het bruist in en rondom de Sigarenfabriek: vergaderingen, trainingen, (kook)workshops, brainstormsessies en tussendoor naar buiten in het Muntpark (bij het Geldmuseum en de Rijksmunt) en Park Oog in Al. De mediterrane marktsfeer van de Kanaalstraat, de gunstige ligging ten opzichte van Utrecht CS ( …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Voor wie met vrienden, werk of familie wil koken en dineren organiseren we kookworkshops bij de Ster of op de boerderij in de Gelderse Vallei. U maakt kennis met streekprodukten uit de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug of kookt een geheel vegetarisch diner. U wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance en kookt onder begeleiding het diner. Uiteraard staan alle ingrediënten, recepten, en keukenbenodigdheden voor u klaar. Daarna gaat u uitgebreid aan tafel om van de bijzondere gerechten te genieten. …  Lees verder »

Kookstudio en Catering De Tuinkamer geeft spectaculaire workshops voor groepen. Ieder kwartaal organiseren wij een aantal workshops, geïnspireerd door de specialiteiten van het seizoen. Denk aan de lente met 'het witte goud' of de zomer met zijn zilte schaaldieren. En de herfst met wild en zuurkool, de winter met een mooi kerstdiner of gezonde stamppot na de feestdagen. …  Lees verder »

In het kleine Overijsselse dorpje Bruchterveld(Ebbenbroek) –iets ten zuidoosten van Hardenberg en op slechts enkele honderden meters van het Duitse Bentheimerwald- wordt een bijzonder culinair belevingsconcept uitgeoefend. Een voormalig Ot en Sien schooltje uit 1904 vormt de thuisbasis voor De Uitdaging; Een unieke combinatie van koken en avontuur in een natuurlijke omgeving. In het gebouw zijn de twee lokalen omgebouwd tot respectievelijk een authentieke keuken en een ontvangstruimte/eetzaal. Vanuit deze locatie bieden wij een uniek pakket van culinair getinte activiteiten voor zowel particulieren als bedrijven. …  Lees verder »

Zoekt u naar een vriendelijke en unieke locatie waar u ontspannen wijze uw eigen afternoon tea of 'high tea', zoals de Nederlanders het noemen, kunt maken? Dan bent u bij Wendy, zowel in de winter als de zomer, aan het juiste adres. U maakt een keuze uit een keur van uitdagende en originele recepten en voert deze uit onder deskundige begeleiding. …  Lees verder »

In kookstudio Delizioso kookt u samen met familie, vrienden, buren, teamgenoten of collega’s onder leiding van een professionele kok uw eigen gerechten om ze vervolgens zelf op te eten. Koken bij Delizioso betekent dat uw gezelschap uit minimaal 6 personen en maximaal 20 personen moet bestaan. Bij binnenkomst kunt u kiezen uit verschillende welkomstdrankjes en hapjes. U krijgt uw schort en de recepten mee naar huis. …  Lees verder »

Vanaf april organiseert kookstudio DinerItalia kookworkshops van één avond (individuele of groepsinschrijving) rond specifiek Italiaanse kookthema’s, “verse pasta maken” of “pizza bakken”. Aan u de keus! …  Lees verder »

Wilt u graag individueel kooklessen volgen? Ook dat is mogelijk. Eens per maand wordt er op een vaste avond een vier gangenmenu op hoog niveau bereid. Ook voor de beginnende kok een aanrader, u zult versteld staan van uw eigen kookkunsten! Uiteraard worden alle gerechten na afloop aan tafel genuttigd onder het genot van een goed glas wijn! …  Lees verder »

Een kookstudio voor workshops van Indisch, Thais en Indiaas koken. Dit kan op verschillende lokaties, Amersfoort, Lelystad en Almere. Of in eigen bedrijfkantines. Voor meer info zie site. …  Lees verder »

Een Nederland's grootste en mooist kookstudio's. Clubkoken en kook clinics. Leerzaam, leuk en een supermooie keuken! …  Lees verder »

Het atelier van Etenschap is geschikt voor 8-12 personen. Etenschap orgnaniseert zelf workshops, colinis, masterclasses en diners. Tevens wordt vanuit het atelier gekookt voor maatwerk catering op locatie. Het atelier is goed uitgerust en wordt ook verhuurd aan chefs en kookclubs. …  Lees verder »

Het atelier van Etenschap is geschikt voor 8-12 personen. Etenschap orgnaniseert zelf workshops, clinics, masterclasses en diners. Tevens wordt vanuit het atelier gekookt voor maatwerk catering op locatie. Het atelier is goed uitgerust en wordt ook verhuurd aan chefs en kookclubs. …  Lees verder »

FeelGood-Health&Food verzorgt workshops en cursussen rondom thema’s die te maken hebben met gezondheid, voeding en natuurgeneeskunde. …  Lees verder »

Leuke kookstudio midden inMahgreb-wijk in Antwerpen. Daar ga je eerst doorheen wandelen om kennis te maken met alle producten, niet alleen Maghreb, maar ook Indisch, Surinaams en meer. Vooral exotisch! En daarna gezellig koken in de knalroze studio, met een kast vol kookboeken, zo groot, om úren door te neuzen. …  Lees verder »

INNOVATIEVE CULINAIRE WORKSHOPS Met Food Sensation maakt u kennis met nieuwe technieken, onbekende of ingewikkelde producten, creatieve combinaties, maar natuurlijk ook basis kooktechnieken. U leert kleine trucs met grootse effecten waardoor u uw gasten overbluft. De workshops bij Food Sensation zijn leerzamer en leuker dan wat u gewend bent bij de meeste kookstudio's. U gaat dwars door het menu heen waardoor u van alle gerechten iets maakt. Daarnaast duren de workshops langer waardoor er ook tijd overblijft om te netwerken. De kookstudio's van Food Sensation bevinden zich in Haarlem & Soest. Na iedere workshop krijgt u een boodschappenlijst, de verkoopadressen, mise en place lijsten en stapsgewijze recepten die ervoor zorgen dat u de bereide gerechten thuis gemakkelijk zelf kan namaken. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

De workshops worden gegeven in eigen studio aan de Kogendijk of in de tuinzaal van het sfeervolle Hotel 1900, aan de Russenweg te Bergen. Voor dit seizoen heeft Fruits du Soleil een divers aanbod van mogelijkheden. Ook is het mogelijk een workshop in overleg samen te stellen. De workshop is een ideale gelegenheid om gezellig en informeel met elkaar in de weer te zijn, met als resultaat een verzameling smakelijke kleine gerechten, waar u gezamenlijk van kan genieten. Alle workshops kunnen gehouden worden op ieder gewenst tijdstip. Ook in het weekend! Groepen vanaf 10 personen, anders op aanvraag. …  Lees verder »

De Gastronomiebeleving staat voor de bevordering van het genieten van de smaak van eten & drinken. Kookworkshops: Educatieve kookworkshops op restaurantniveau, zowel bij particulieren thuis als op locatie. Om smaakvervlakking tegen te gaan worden bij de verschillende bereidingen uitsluitend versproducten voorgestaan. Read more: http://www.gastronomiebeleving.nl/#ixzz1E8OpKId3 …  Lees verder »

De Gastronomiebeleving staat voor de bevordering van het genieten van de smaak van eten & drinken. Kookworkshops: Educatieve kookworkshops op restaurantniveau, zowel bij particulieren thuis als op locatie. Om smaakvervlakking tegen te gaan worden bij de verschillende bereidingen uitsluitend versproducten voorgestaan. Read more: http://www.gastronomiebeleving.nl/#ixzz1E8QMMZ46 …  Lees verder »

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

 …  Lees verder »

U kunt zich als individu of met een select gezelschap inschrijven. U bereidt met de groep een heerlijk vijfgangendiner waar U culinair van gaat genieten. …  Lees verder »

Samen koken, eten, genieten en beleven! Hapjezz! verzorgt met veel plezier diverse kookworkshops in de sfeervolle en professionele kookstudio van Keukenstudio Stormink in Gorssel. Een geheel verzorgde avond of middag waarop u onder begeleiding van het team van Hapjezz! in kleine groepjes met veel individuele aandacht een smakelijk 3- of 4 gangen diner bereidt, een goed gevulde Spaanse tapas tafel klaarmaakt of bijvoorbeeld Japanse sushi “draait”. Na het koken gezellig samen eten in de sfeervolle eetkamer. De gerechten worden geserveerd met bijpassende wijnen. Na afloop alle recepten mee naar huis, een leuk aandenken aan een inspirerende avond! …  Lees verder »

Welkom bij HemmiesKitchen kookstudio, de kookstudio in het midden van het land. Bij HemmiesKitchen kunt u terecht voor een groepworkshop, Masterclass, High Tea, kinderfeestje of vergadering. In een sfeervolle ambiance ben ik uw gastvrouw en samen met u en uw gasten maken we er een gezellige middag/avond van. Op www.hemmieskitchen.nl vindt u informatie over de verschillende thema’s en reserveren is snel en simpel met één druk op de knop.. Eerst samen koken onder leiding van kookdocent Marije Dekker-de Raad, dan gezellig tafelen met een drankje in één van de gezellige eetkamers. …  Lees verder »

Het KooKeiland in de Oude Pastorie biedt u de gelegenheid om te koken op een bijzondere plek. Samen leren koken en het bereide daarna op eten: om je vingers af te likken! Zowel culinaire hoogvliegers als degenen die nooit in de keuken staan komen aan hun trekken. …  Lees verder »

Het Kooklokaal, waar leren kokkerellen samengaat met een flinke hoeveelheid gezelligheid ! Of het nu gaat om een éénmalige thema- of groepsavond of een workshop van meerdere avonden. Nieuwe kookideeën opdoen én een avondje uit. …  Lees verder »

In onze keuken aan de Nieuwlansdsweg 9 in Rijperkerk kan met groepen worden gekookt. De kooklessen bestaan uit een klein deel theorie met uitleg over kooktechnieken en receptuur en uit een praktijkgedeelte. Daarnaast zijn er tips en wetenswaardigheden over de verschillende eetgewoontes in Italië. De cursussen zijn er op gericht om deelnemers die praktische kennis te geven die ze later thuis kunnen benutten. Natuurlijk krijgt u de receptuur mee voor thuis. …  Lees verder »

Het allerleukste verjaardagsfeest is een KINDERKOOKFEESTJE, vanaf 6 jaar Je wilt een leuk, gezellig en lekker verjaardagfeest? Kom dan kokkerellen met je vrienden en vriendinnen! Je kunt kiezen uit verschillende kookfeestjes. Op de website staan ze allemaal met nog veel meer informatie. Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een e-mail met je naam, leeftijd, datum waarop je zou willen koken, met hoeveel kinderen (max. 12) je wilt komen, je telefoonnummer en welk kookfeestje je zou willen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. …  Lees verder »

Je wilt een leuk verjaardagfeest? Kom dan gezellig kokkerellen met je vrienden en vriendinnen! Je maakt met z′n allen een lekkere pasta maaltijd. Verse pasta maken is erg leuk of maak een zelfportret op je pizza! Je mag doorgeven wat je echt niet lust, dan houden we daar rekening mee. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Een kookstudio voor jong èn oud. Koken is immers niet aan leeftijd gebonden, wij stellen onze keuken daarom open aan iedereen vanaf 9 jaar. Bij Kookstudio Kookidoki kunnen zowel kinderen als volwassenen in een ontspannen eigentijdse sfeer samen gezellig koken en samen lekker te eten. ( = tweemaal genieten! ) Als het weer het toelaat kan er ook in de tuin gegeten worden. Bij binnenkomst word je verwelkomd met een drankje en een amuse. Daarna worden de recepten samen doorgenomen en wordt het gezelschap opgedeeld in een aantal groepen (voor- hoofd- en nagerecht). En dan aan de slag! Na 1 à 1,5 uur ga je aan tafel en worden de gerechten door de verschillende groepen opgediend. Het seizoensmenu kan in overleg aangepast worden, bijvoorbeeld als er vegetariërs of mensen met een speciaal dieet in het gezelschap zijn. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Kookstudio KOKEN bij de MOLEN is het culinair centrum voor de hobbykok en alle andere liefhebbers van goed en lekker eten & drinken in Het Gooi. Op onze sfeervolle locatie in het karakteristieke Laren treft u een uiterst complete en zeer professionele kookstudio aan, waar topkoks en amateurs elkaar ontmoeten. …  Lees verder »

Super sezellig en fantastisch mooie keuken! En vooral, lekkere recepten! Uiteraard met een mini kookboekje met daarin de gemaakte gerechten, voor mee naar huis! …  Lees verder »

Koken met de Zaak vernieuwt je smaak! Wij kneden culinair vakmanschap en communicatieve vaardigheden samen tot een unieke kookervaring. Samen met u kiezen wij een thema, menu en doelstelling. Om daarmee alle ingrediënten te hebben om smaak te vernieuwen. Noem het teambuilding, coaching & cooking of gewoon ongedwongen gezellig, maar na een workshop zijn de gesprekken anders, de ogen geopend en de sfeer beter. Dit maakt elke kookworkshop van Koken met de Zaak een creatieve en inspirerende ervaring. …  Lees verder »

Koken met de Zaak vernieuwt je smaak! Noem het teambuilding, coaching & cooking of gewoon ongedwongen gezellig, maar na zo'n workshop zijn de gesprekken anders, de ogen geopend en de sfeer beter. Dit maakt elke kookworkshop van Koken met de Zaak een creatieve en inspirerende ervaring. Wij kneden culinair vakmanschap en communicatieve vaardigheden samen tot een unieke kookervaring. Samen met jou kiezen wij een thema en doelstelling. Om daarmee alle ingrediënten te hebben om smaak te vernieuwen! …  Lees verder »

Kokerij de Kortenburg is een prachtige locatie voor zakelijke en gezellige bijeenkomsten. Aangepast op het kook-niveau van uw gasten of medewerkers wordt een programma opgesteld, waarbij alle gasten zorgdragen voor de bereiding van een menu, buffet of hapjes. Allicht wordt het resultaat geproefd en geëvalueerd …  Lees verder »

Bij Koksgasten koken de gasten gezamenlijk. Om vervolgens met elkaar heerlijk te genieten van het zelfbereide viergangendiner, buffet, lunch of tapasmaaltijd. U kookt in een professioneel ingerichte keuken, aan de hand van duidelijke recepten. Anneke Mulder, ervaren restaurantkok en kooklerares, legt uit en begeleidt waar nodig. Het diner wordt tot slot geserveerd in de aangrenzende eetruimte, vergezeld van een heerlijk glas wijn. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Lucienne is half Italiaans. Ze geeft kookworkshops op een hele relaxte manier. Je leert veel in een ongedwongen sfeer met een goed glas wijn erbij …  Lees verder »

Het moest er een keer van komen en op 1 januari 2011 zijn we dan eindelijk gestart met Kook Lekker Zelf, kookworkshops voor liefhebbers van goed en lekker eten. Kook lekker Zelf kan op 2 manieren worden uitgesproken. Op z'n Rotterdams als in ”Joh, kook lekker zellef” of als ”Kook lékker zélf”. Beide wijzen van uitspreken zijn van toepassing, want wat wij beogen is dat de deelnemers aan de workshops zelf aan de slag gaan, maar ook dat men er zelf iets bereidt waar men ook écht trots op kan zijn. Kook Lekker Zelf organiseert workshops voor bedrijven en particulieren waar je met plezier naar terug kijkt. De workshops zijn smaakvol, uitzonderlijk, leerzaam en bovendien erg gezellig. In een prachtig gerenoveerd industrieel gebouw in Rotterdam of in een gemoedelijke ambiance in hartje Den Briel. …  Lees verder »

Het moest er een keer van komen en op 1 januari 2011 zijn we dan eindelijk gestart met Kook Lekker Zelf, kookworkshops voor liefhebbers van goed en lekker eten. Kook lekker Zelf kan op 2 manieren worden uitgesproken. Op z'n Rotterdams als in ”Joh, kook lekker zellef” of als ”Kook lékker zélf”. Beide wijzen van uitspreken zijn van toepassing, want wat wij beogen is dat de deelnemers aan de workshops zelf aan de slag gaan, maar ook dat men er zelf iets bereidt waar men ook écht trots op kan zijn. Kook Lekker Zelf organiseert workshops voor bedrijven en particulieren waar je met plezier naar terug kijkt. De workshops zijn smaakvol, uitzonderlijk, leerzaam en bovendien erg gezellig. In een prachtig gerenoveerd industrieel gebouw in Rotterdam of in een gemoedelijke ambiance in hartje Den Briel. …  Lees verder »

De KOOK-iN kookideeën zijn eenmalige bijeenkomsten voor minimaal 8 en maximaal 18 kook-enthousiasten. Ze starten als een kookles en eindigen als een etentje. In een gezellige ontspannen sfeer bereid je met elkaar de gerechten van het KOOK-iN idee van de dag. Dit alles onder begeleiding van uw gastvrouw en kok, Marianne Huisman-Joosse. Zij leert je de fijne en professionele kneepjes van elke keuken. Voor elk seizoen zijn er diverse aantrekkelijke diners om te bereiden en van te genieten in de KOOK-iN. …  Lees verder »

Kookcursussen en thema-avonden …  Lees verder »

Kook-planet is een winkel voor kook- en tafel accessoires maar daarnaast ook een kookstudio waar ik in de avonduren kookcursussen, kookdemo's en proeverijen organiseer. De winkel en kookstudio zijn gevestigd in Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Kook-Salon is een jong en dynamisch bedrijf, dat tot doel heeft de enthousiaste hobbykok en de Bourgondiër op een professionele manier kennis te laten maken met de culinaire wereld in al zijn vormen. …  Lees verder »

Workshop Indonesisch koken voor beginners In deze workshop maakt u kennis met de kruiden, sambals en de meest bekende Indonesische gerechten. Ook leert u omgaan met de vijzel. Heeft u na het volgen van deze workshop de smaak te pakken, dan kunt u deelnemen aan de workshop voor gevorderden waarin u de fijne kneepjes van de Indonesische keuken leert. Workshop Indonesisch koken voor gevorderden U maakt kennis met gerechten die wat minder bekend maar zeker niet minder geliefd zijn. De bereiding van de gerechten vraagt wat meer tijd en voorbereiding. …  Lees verder »

Kookatelier, waar kooklessen, teambuildings, kookclubs en thema-avonden worden gehouden op woensdag en vrijdag. Dit in een huiselijk sfeer voor hobbykoks, levensgenieters en mensen die graag meer willen weten over koken. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Op 1 september gaat alweer het 9e kookseizoen van start in de voormalige slagerij op Het Kerkehout. Kookatelier Wassenaar is een succes. Kookatelierhouder Frans Senf: “Ons thema is en blijft veel plezier beleven aan het samen koken. Het is net als bij een sportclub, waar je met elkaar een prestatie levert. Wij koken iedere maand met zo’n 12 tot 14 leden een uitgebreid 4-gangen menu. De ervaring leert dat de leden thuis met de recepten verder aan de slag gaan. Een groot deel van de 220 leden kookt zo’n 3 tot 4 jaar bij één van de 17 kookclubs.“Natuurlijk hebben we ook kookvrienden van het eerste uur. Dat is onze beloning! Veel plezier beleven wij al acht jaar met elkaar. Daar gaat het toch om”. …  Lees verder »

Op een unieke locatie in het Groene Hart en aan de oever van de Rijn ontmoeten passie en producten elkaar bij Kookcompany. Prikkel je zintuigen en kom het meebeleven: verrassende workshops, kookclubs voor grote en kleine koks, proeverijen, koken&varen en andere arrangementen. Puur en creatief met respect voor de seizoenen; daar staan we voor! …  Lees verder »

kookstudio voor zowel particuliere als zakelijke gasten. Van thema's zoals Italiaans tot ons wisselende maandmenu. U kunt al vanaf 6 personen bij ons terecht. Tevens verzorgen wij alle catering voor thuis of op locatie …  Lees verder »

Lekker eten is geen kunst, koken wel. Waar kun je dat beter leren dan bij KooKKunst, daar waar koken kunst wordt. …  Lees verder »

Onze sfeervolle kookstudio Kooklokaal is inmiddels een begrip in Den Haag en omstreken. Gevestigd in het souterrain van De Houtrustkerk aan het idyllische stuk van de Beeklaan. De ruimte is warm en huiselijk ingericht. Gratis parkeergelegenheid is er voldoende. De kookstudio heeft een kruidentuin met zonnig terras. Er vinden kookworkshops plaats voor groepen van 10 tot 50 personen, kookles voor individuen en de ruimte is ook geschikt als vergaderlocatie. …  Lees verder »

Kookpodium biedt diverse cursussen aan op het gebied van koken. De 4 daagse cursussen vinden plaats in de avonduren tussen 19.00 en 23.00 uur en de kookworkshops op zaterdag, tussen 10.30 en 16.00 uur (en een enkele op avonden door de week). Naast de cursussen is het ook mogelijk met een groep bij ons te komen koken (partykoken). In plaats van “uit eten” te gaan en uw bord voorgezet te krijgen, kookt u bij ons zelf uw menu onder professionele begeleiding. Kortom, wij hopen u snel te mogen verwelkomen. …  Lees verder »

In 1986 begint Kookpunt met het organiseren van kookcursussen vanuit de testkeuken. Na de verhuizing in 1988 is er zoveel nieuwe ruimte dat er een keuken midden in de zaak geplaatst wordt, natuurlijk voorzien van het beste kookgerei. Veel topchefs geven hier kooklessen aan het Rotterdamse publiek, een formule die ook nu nog erg succesvol is. Cees Helder, Herman den Blijker en François Geurds zijn al jaren graag geziene chefs in Kookpunt. …  Lees verder »

De kookstudio is gelegen in een bijzonder rustieke omgeving, in het buitengebied van Volkel (gem. Uden). De Brabantse gemoedelijkheid is ons uitgangspunt. Samen gezellig koken en dineren met een goed glas wijn:daar draait het om. In onze keuken bent U, samen met de chef-kok, tot culinaire “toppers” in staat. Dat is Bourgondisch !!! …  Lees verder »

Koken is leuk, met een groep koken nog leuker. Een uitgebreid lekker diner is zonder veel stress mogelijk omdat je met meer mensen kookt. Je bent lekker bezig en verliest jezelf in de bereiding of receptuur, ik hoop dat je net zo enthousiast wordt, als ik ben. …  Lees verder »

Midden in het historische centrum van Zutphen bevindt zich boven Restaurant ’t Schulten Hues een verrassende studio: SH Kookstudio 07. In SH kookstudio 07 ontdekt u de fijne kneepjes van de Culinaire wereld in een huiselijke sfeer. …  Lees verder »

Onze kookstudio in Rotterdam is verdeeld in een professioneel werkgedeelte op de begane grond en een intiem, trendy en sfeervol restaurant op de vide met uitzicht op de open keuken. Je wordt er warm ontvangen door het enthousiaste team met sprankelende champagne en verrassende amuses. …  Lees verder »

Kom gezellig koken en eten in onze kookstudio, ontmoet nieuwe mensen, doe nieuwe kooktips op: u kookt in een groepje van maximaal 8 personen en gaat daarna aan een gezellig gedekte tafel dineren. …  Lees verder »

Kookstudio Amsterdam is een culinair-educatief centrum en lusthof, gelegen in hartje Pijp. De Kookstudio is er voor iedereen die houdt van eten, drinken en het goede leven. Genieten van eten en drinken in een opvallend en smaakvol interieur. …  Lees verder »

Kookstudio Bella Cucina vindt u in het hart van Kerkrade op een unieke locatie. Wij verzorgen in onze kookstudio 7 dagen per week kookclinics voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag, jubileum of partykoken. Ook met uw vaste kookclub bent u van harte welkom bij ons. Wij geven workshops tijdens het aspergeseizoen, herfst, kerst en niet te vergeten de mediterrane en tapasavonden. De catering voor al uw feesten kunnen wij ook verzorgen. Wij hopen u eens te mogen begroeten om een gezellige avond of middag te komen koken met uw eigen talenten. Graag nemen wij u mee op onze culinaire ontdekkingsreis. Zo willen wij ons enthousiasme voor eten met u delen en u "chefkok" voor één dag maken. Onze koks hebben veel ervaring. Of u nu houdt van tapas, sushi, een mediterrane ontdekkingsreis of een andere kookstijl wilt proberen: alles is mogelijk. …  Lees verder »

Wilt u met collega's, vrienden of familie een avond koken, eten en drinken in een sfeervolle omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Kombuis heeft een gevarieerd aanbod aan kookworkshops die gegeven worden door gediplomeerde koks. …  Lees verder »

Samen mooie en lekkere gerechten bereiden. Samen genieten van de zelfgekookte maaltijd in een gezellige ambiance. …  Lees verder »

Kookstudio Kookplezier is dé plek bij uitstek om culinair te genieten. Wij bieden u de gelegenheid om op een informele manier, in een sfeervolle nostalgische ambiance te genieten van een gezellige middag of avondje uit. Een familiefeestje, teambuilding voor uw bedrijf of gewoon gezellig met vrienden culinair aan de slag, bij ons bent u op het goede adres. Kookstudio Kookplezier staat voor verse eerlijke produkten, kwaliteit en gastvrijheid. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Koken is liefde. Daar valt weinig tegenin te brengen. Uitgebreid boodschappen doen. De beste winkels afstruinen voor de mooiste producten. Glaasje inschenken. Groentes schoonmaken, snijden, wassen. Vlees of vis kruiden. Oven aanzetten. En dan het vuur onder de pannen! Smaken, kleuren, geuren komen als een spetterende fontein op je af... Tot slot die heerlijke voldoening van samen aan tafel gaan, het glas heffen, oneindig bijpraten en natafelen. Niets kan een mens gelukkiger maken. Ons niet tenminste. …  Lees verder »

Kookstudio Maastricht is uw adres voor compleet verzorgde kookworkshops voor groepen gedurende het gehele jaar. Smakelijk genieten met collega′s, vrienden of andere relaties van de gezamelijk bereide verse gerechten uiteraard begeleid met lekkere wijnen! Onze kookworkshops duren circa 4 uur en zijn inclusief drinken (fris, water, wijn, bier, koffie en thee). U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd. Wij kunnen workshops ook verzorgen in het Duits of Engels! …  Lees verder »

Wij gaan kookworkshops van de Hollandse keuken geven. Geen moeilijke toestanden maar gewoon gezellig koken op apparaten net als thuis. …  Lees verder »

Hele leuke kookstudio voor groepen, zit ook in Frankrijk dus wil je koken in je vakantie, is dit een aanrader. …  Lees verder »

Kookstudio Valkenburg is uw adres voor compleet verzorgde kookworkshops op maat voor groepen gedurende het gehele jaar. Wij verzorgen onze luxe kookworkshops in het voormalig restaurant van Kasteel Schaloen in Oud Valkenburg! Een compleet authentiek restaurant met zeer professionele keuken helemaal tot uw beschikking! U kunt zelfs blijven overnachten in de appartementen bij het Kasteel of in een van de mooie hotelkamers met uitzicht over de gracht en tuin voor vriendelijke tarieven. Wij stellen de workshop op maat voor u samen met gerechten uit de volgende keukens: Workshop Franse keuken Workshop Italiaanse keuken Workshop Spaanse keuken Workshop Limburgse keuken Workshop Tapas Workshop Oosterse keuken Onze kookworkshops duren circa 4 uur en zijn inclusief drinken (fris, water, wijn, bier, koffie en thee). U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd. …  Lees verder »

Uitgaande van de stelling: 'less is more', waarbij eenvoud en smaak centraal staan, biedt KRIS studio culinair een culinair avontuur voor uiteenlopende organisaties met verschillende uitgangspunten, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De essentie van smaken, de creativiteit en het sociale aspect met betrekking tot samen creëren, proeven en genieten vormen de pijlers van een bijzondere culinaire beleving. …  Lees verder »

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere invulling. Kunst&Kook biedt een ruim assortiment wáánzinnige workshops. Onze passie en enthousiasme delen we maar al te graag met anderen. In een easy-going en relaxte sfeer duik je in een wereld van artistieke creativiteit of ervaar je de wildste smaaksensaties. Ontdek de verborgen talenten van vrienden, collega's, familie en niet te vergeten die van jezelf. …  Lees verder »

Gezellige kookworkshop gehad bij Kartier Noord. Mooie omgeving vlakbij Heerenveen en heerlijke gerechten gemaakt met mijn collega's. Sfeervolle moderne ambiance. Wij hebben het gecombineerd met een wandeling met iemand van het Fryske Gea. Eeen geslaagd uitje. …  Lees verder »

Samen ….. de fijne kneepjes van de heerlijke Italiaanse keuken ontdekken: pasta, rijst, vis, vlees en desserts. Leer welke ingrediënten je het best kunt gebruiken, hoe ze schoon te maken en te bereiden. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Workshop kaasmaken Met ruim 25 jaar ervaring in dit mooie ambacht, neemt de boer en boerin u mee in de wereld van het kaasmaken. Terwijl u aan een lekker “bakkie” koffie zit wordt op een smakelijke manier verteld wat u die dag te wachten staat rond de kaastobbe. Totaal zal u zo’n 2,5 á 3 uur te gast zijn op de boerderij en in die tijd zult u met eigen handen een prachtig “rustdammertje” produceren die u direct mee naar huis neemt. Het geheel kan in een eigen gevormde groep van maximaal 10 personen of als u bijvoorbeeld met z’n tweeën wilt komen, u samen met andere kaasmakers aan ’t werk gaat. de datum zijn in overleg vast te stellen. De workshop is evt. uit te breiden met een eenvoudige boerenlunch bestaand uit meest eigen boerenproducten die u absoluut zal smaken na het kaasmaken. Het zal een ware voldoening zijn als u met uw eigen Rustdammertje huiswaarts keert. …  Lees verder »

Ik heb hier al diverse kookworkshops gevolgd. Het was perfect! Gezellig met je eigen vriendinnen lekker kokkerellen. …  Lees verder »

Kookstudio luciaz’ eeterij is een informele kookstudio waar plezier hebben in koken centraal staat. In de ongedwongen sfeer van de kookstudio voelt iedereen zich snel op zijn gemak. De intieme keuken versterkt het gezamenlijk werken, leren en plezier maken. Niets is leuker dan samen met anderen gerechten bereidden en tegelijkertijd nieuwe ideeën en vaardigheden opdoen. Na gedane arbeid genieten van de zelfbereide gerechten maakt een kookworkshop compleet. …  Lees verder »

Ben je ook zo'n kookgek? En zou je wel meer willen weten van andere 'keukens'? Dan ben je op mijn site op het goede webadres! Ook jij bereidt vast steeds meer internationale gerechten. Misschien kook je inmiddels ook wel Surinaams, want de Surinaamse schotels worden steeds populairder. Misschien zou je het juist wel willen leren!? Lees dan verder op mijn site! De bekendheid van de Surinaamse keuken groeide gestaag. Eerst door ontdekking van de heerlijke afhaalgerechten, maar de laatste tijd wil men het graag zelf leren koken! …  Lees verder »

Wilt u eens wat nieuws leren? Meer weten van keukentechnieken? Uitgebreid geïnformeerd worden over de achtergronden en bereidingswijzen van een product? Schrijf u dan in voor één van onze workshops. U krijgt les van kenners, en leert door te kijken, te proeven en te doen. …  Lees verder »

In je eigen keuken of op een andere locatie samen koken wat je altijd al wilde –leren- maken. Met vrienden of collega’s een gezellige middag of avond hebben met een royaal gevulde tafel als eindresultaat….of… met een kookworkshop aan huis de geheimen van de Franse keuken leren kennen? Misschien wilde u zelf eens proberen mayonaise te maken, vis bereiden of vlees schoonmaken. Maar durfde u het niet alleen aan. Nu is het mogelijk met een Kookworkshop aan Huis. Eenvoudige gerechten, duidelijke recepturen en de juiste ingrediënten om een gerecht vaker te maken. Wat u leert, bepaalt u zelf. …  Lees verder »

Dit instituut is een uitgebreide kookstudio, waar u onder begeleiding van professionele koks kunt deelnemen aan vele culinaire workshops. Wat dacht u van de workshop Italië, Thailand, Tapas en Mezze, High Tea, Vis en Schaaldieren… Koken in het Miele Culinary Institute is een ware belevenis. U werkt alleen maar met verse kwaliteitsproducten, de beste ingrediënten en modern, professioneel kookgerei. De begeleiding is in handen van ervaren koks. Kijk [url=https://www1.miele.nl/MIC/Pages/KookworkshopOverzicht.aspx?utm_source=smulweb&utm_medium=kookstudios&utm_content=kookworkshop&utm_campaign=kookworkshopSmulweb]hier[/url] voor cursusdata en aanmeldingsmogelijkheden. …  Lees verder »

"Onder de pannen” is een kleine kookstudio in een bovenhuis in oud Maassluis, waar u letterlijk en figuurlijk onder de pannen bent. De huiskamer is ingericht zoals het vroeger bij oma was en waar u zich snel thuis zult voelen. We verzorgen regelmatig aanschuifavonden, waarbij u zich alleen, met een familielid, buur of vriend kunt inschrijven. U gaat onder mijn begeleiding uw eigen gerecht bereiden, onder het genot van een drankje en zelfgemaakte amuses. Daarna kunt u genieten van al het lekkers wat u gezamenlijk heeft bereid. Informeer ook eens naar onze kookworkshops. Bij u thuis of in onze kookstudio. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenavond, vriendenclub, teambuilding, personeelsuitje, je verjaardag met slingers, zelfgemaakte taart en kaarsjes et cetera. …  Lees verder »

Een kookworkshop is een van de leukste manieren om snel samen met familie, vrienden, collega’s of kennissen mooie gerechten te leren maken, nieuwe kooktechnieken uit te proberen en je warenkennis uit te breiden. En na het koken gaat u samen aan tafel om, onder het genot van een goed glas wijn, van uw zelf gemaakte diner te genieten. …  Lees verder »

Een kookworkshop in je eigen keuken of op een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld leren een authentiek Italiaans 4-gangenmenu te bereiden. Of nodig een paar vrienden en vriendinnen uit en organiseer een thema-avond, zoals het bereiden van antipasti en stuzzichini (tapas). Ook kun je in een avond leren hoe de Italiaanse huisvrouw zelf pasta maakt. Je beleeft gegarandeerd een smakelijke en plezierige avond! …  Lees verder »

Een hele gezellige, huiselijke keuken op landgoed "de Heerlijkheid Hemmen", vlak onder Wageningen waar alles wordt gekookt. Pauline heeft haar opleiding in het Amstel Hotel gevolgd en maakt zeer authentieke gerechten uit alle werelddelen. Ook kan er een chocolade workshop gegeven worden …  Lees verder »

Hele gezellige huiselijke kookstudio op landgoed "de Heerlijkheid Hemmen" vlak onder Wageningen. Lid van QL Cooking. Pauline heeft haar opleiding o.a. in het Amstel Hotel in Amsterdam gevolgd. Naast kooklessen kun je ook chocolade workshop hier volgen …  Lees verder »

Een jarenlange kookervaring in diverse keukens en een passie voor eten, dat is wat wij willen delen met u. Kookstudio PUUR is bedoeld voor mensen die enthousiast met koken bezig willen zijn en die graag op een natuurlijke en gezellige manier willen leren koken en natuurlijk eten. Wat bieden wij u? - workshops koken - workshops patisserie - koken op locatie/kok aan huis - catering PUUR! de verzorging van al uw wensen op kook en banket gebied. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Welkom bij Rafafood , de keuken van Duizend en Een Nacht. Als enige in de regio Arnhem, richt Rafafood zich volledig op de culinaire traditie van het Midden-Oosten. Bij ons geniet u van authentieke hapjes en gerechten uit de landen van de Arabische landen, zoals Marokko, Syrië en Irak. Al onze producten zijn in eigen keuken bereid, altijd met verse ingrediënten van topkwaliteit. Rafafood voert catering uit voor groepen van 10 tot 1000 personen. Dat begint met het voedsel en de drank, maar er is meer mogelijk: wij kunnen ook voor de bediening en de aankleding van uw evenement zorgen. Geeft u een feest? Rafafood kan van uw feest een sprookje uit Duizend en Een Nacht maken, compleet met artiesten, buikdanseressen en musici. Daarnaast verzorgt Rafafood kookworkshops en demonstraties Belafia.... Eet smakelijk …  Lees verder »

 …  Lees verder »

In onze boerderij kunt u met vrienden,zakenpartners of familie terecht voor kooklessen/of franse wijnproeverij. Met de naastgelegen bierbrouwerij en whiskystokerij is het ook mogelijk om bier-en whiskyproeverijen te organiseren. Midden in de weilanden tussen de koeien en kippen kunnen wij u een leuke en ongedwongen tijd laten beleven,voor bedrijven en particulieren. Er is veel mogelijk : vlees en/of vis, vegetarisch, bier, water of wijn, biologisch of niet biologisch, u zegt het maar wij zorgen ervoor! …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Het Smulweb Kookcollege in Amersfoort is dé specialist in culinair entertainment. Pim Haaksman, de Culinaire Beterweter in de voorhoede, staat garant voor meer dan het koken van een menu. Samen koken, lachen, eten, drinken, leren en genieten in een mooie ambiance en een informele sfeer, dat schept een band! …  Lees verder »

Sterk in eten maaltijdservice in stadsdeel West, Zuid en Centrum kookt en bezorgt heerlijke maaltijden. Voor die dagen waarop het niet lukt om zelf te koken door bvb de lange werkdag. Of als je gasten krijgt, moet overwerken en geen zin hebt in de zoveelste afhaalpizza. bestel dan Sterk in eten: altijd dezelfde dag bereid, gevarieerd, kindvriendelijk, makkelijk op te warmen, gezond en vooral: lekker! Bestellen via de mail sterkineten@gmail.com of bel Hiske 06 246 449 46 Openingstijden van 09:00-18:00 maandag-dinsdag/donderdag-vrijdag Bezorggebied in stadsdelen: West, Zuid en Centrum Bezorgtijd: 16:30-18:30 Prijs p.p : € 10 Kind tot 8 jr : € 5,50 Kind vanaf 8jr: € 7,50 Gezin 2 volw+2 kind: € 28,50 bezorgen : € 1,50 Tot ziens bij Sterk in eten …  Lees verder »

De kookworkshops van kookstudio Studium Culinair staan garant voor een culinaire belevenis. Het volgen van een kookworkshop is een leuke manier om samen te werken en te eten. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestje of gewoon gezellig met vrienden/familie. Studium Culinair heeft elk seizoen passende workshops. Zo hebben wij bijvoorbeeld een BBQ workshop maar kunt u ook bij ons terecht om meer te leren over biologisch koken/eten. Onze enthousiaste chef-kok neemt u mee op een culinaire reis door Italië, u neemt een kijkje in de Franse keuken of u leert heerlijke tapas bereiden. …  Lees verder »

Verscholen in het Bredase buitengebied, ligt een plek waar culinair genieten een kunst is. En wat de Tafelvan8 een cre- atelier noemt. Chef Marcel Villerius laat zijn gasten altijd zoveel mogelijk genieten. Alle workshops maken wij op maat en het maandelijkse kookdiner is onze topper. Tijdens een aperitief worden de werkzaamheden verdeeld en per groepje van 2 of 3 personen wordt er gewerkt aan een onderdeel van het menu. Als iedereen zijn of haar bijdrage heeft geleverd schuif je aan voor een mooi diner, overgoten met heerlijke wijnen. We hebben ook een fantastische buitenkeuken waar je zomers volop van de tuin kunt genieten. Groepen vanaf 8 personen tot 30 personen kunnen bij ons terecht. Food ,fun & Friends is onze slogan en wij hopen u snel te mogen ontmoetten bij onze Tafel. …  Lees verder »

Teades Plak is - hoe kan het ook anders - bij uitstek geschikt voor het houden van kook workshops. Samen aan de slag in de keuken, onder aanvoering en bezielende leiding van le Chef. In een ongedwongen en gezellige sfeer. Samen een maaltijd voorbereiden, ingrediënten klaar maken, gerechten aanmaken, bijgepraat worden, potjes koken, wijnen proeven en een menu samenstellen draagt automatisch bij tot een fantastische sfeer. En als daarna al dat lekkers nog samen opgepeuzeld mag worden........ …  Lees verder »

U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een heerlijke Thaise maaltijd te kunnen bereiden. U zult versteld staan wat exotische kruiden en verse groenten voor lekkere, gezonde maaltijden kunnen opleveren. Thai2Cook is de kookstudio waar u een Thaise maaltijd kunt leren maken in een kleine groep in een huiselijke sfeer. Alle ingrediënten worden door Thai2Cook verzorgd. U kunt na de bereiding in de groep genieten van elkaars zelf gemaakte gerechten. Eventueel kunt u uw gerecht mee naar huis nemen. U leert hoe makkelijk het is om zelf een gezonde en lekkere Thaise maaltijd voor uw gezin, familie of vrienden te maken. U krijgt tips waar u op moet letten bij de aankoop van ingrediënten en informatie over de te gebruiken materialen. Natuurlijk is een vegetarische maaltijd ook mogelijk. Bijzonderheden : Opbrengsten van Thai2Cook worden onder andere gebruikt voor ondersteuning aan kleinschalige projecten in het Thaise dorpje Kutan. …  Lees verder »

Apon heeft het initiatief genomen om een aantal leuke maar vooral ook leerzame Thaise workshops te gaan geven voor iedereen, die graag, Thais willen leren koken en zijn of haar kookkunsten wil verbeteren. De workshops worden gehouden op basis van zowel groeps, als open individuele inschrijvingen. Dit betekent dus dat iedereen van harte welkom is op een van deze dagen. …  Lees verder »

Gastronomie aan huis Kookdemo’s en –workshops Culinair advies Foodstyling U wenst een toffe gezellige avond te organiseren met vrienden, familie,… bij u thuis, maar u heeft geen zin om zelf te koken of om op restaurant te gaan. Dan kunt u mij inhuren voor een gastronomisch geslaagde avond volledig naar uw wensen. The Art of Cooking verzorgt eigentijdse kookworkshops en – demo’s op een spontane en relaxte manier in een gezellige sfeer. Kookworkshops te Houtave (maximum 8 personen voor de workshop, nadien kunnen de partners, vrienden,… mee aanschuiven aan tafel) Kookdemo’s en –workshops op aanvraag bij u thuis of bij mij te Houtave U kunt altijd The Art of Cooking inhuren voor het stylen & bereiden van food voor culinaire fotografie, voor reclame doeleinden, kookboeken en ter promotie van uw product. Voor meer info: Stijn Vandermeersch Oostendse Steenweg 81 8377 Houtave (Zuienkerke) 0473/ 970539 stijnvandermeersch@telenet.be www.the-art-of-cooking.be …  Lees verder »

Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top