Geglazuurde kaneelbroodjes
<p>Leuk voor bijv. een late zondagbrunch. Het duurt even, met al dat rijzen. maar het is wel erg lekker. Je kunt de broodjes ook klaarmaken, maar in de koelkast zetten tot de volgende ochtend en dan even op temperatuur laten komen en dan afbakken.</p>
Ingrediënten
, * 235 ml melk, beetje verwarmd (ong. 45 graden), * 2 eieren op kamertemperatuur, * 75 g boter of margarine, gesmolten, * 615 g broodmeel, * 1 kleine theelepel zout (6 gram), * 100 g witte suiker, * 7 gram gedroogde instant gist, , Voor de vulling: , * 220 gr bruine suiker, * 15 gr kaneel, * 75 g boter, kamertemperatuur, , Voor de glazuur:, * 85 g neutrale roomkaas, * 55 g zachte boter, * 190 gr banketbakkerssuiker , * 3 ml vanille extract, * mespuntje zout, ,