Positioneer je merk in het hart van de doelgroep

Smulweb is Nederlands grootste receptensite. Met ruim 3 miljoen unieke bezoekers per maand en 400.000 recepten is Smulweb.nl het food-kanaal om de consument gericht te benaderen. Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten, je conversie wilt verbeteren, een (food) product wilt lanceren of een specifieke actie wilt inzetten, Smulweb is het platform voor food

Bedenken

Bedenken

Van online campagnes in het teken van food, non food en drinks.

Maken

Maken Sabine

Van o.a. recepturen, foodfotografie & styling, video, display en redactionele content.

Uitzenden

Uitzenden Rebecca

Op Smulweb.nl, Smulweb.tv, Smulweb social kanalen, Smulweb magazine en email.

Wat wij kunnen betekenen voor jou

Smulweb is Nederlands grootste receptensite. Met ruim 3 miljoen unieke bezoekers per maand en 400.000 recepten is Smulweb.nl het food-kanaal om de consument gericht te benaderen. Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten, je conversie wilt verbeteren, een (food) product wilt lanceren of een specifieke actie wilt inzetten, Smulweb is het platform voor food. Naast de website is er Smulweb.tv, het online videoplatform boordevol met inspirerende kookvideo's en Smulweb Magazine, een print uitgave die elk kwartaal verschijnt.

Smulweb.nl

Smulweb website

Smulweb.nl, wie kookt er niet mee? Per maand komen er 3.000.000 unieke bezoekers naar de website voor kookinspiratie. Sinds de oprichting in 1999 is de site dan ook uitgegroeid tot het grootste receptenplatform van Nederland.

Het succesrecept: op Smulweb kun je niet alleen recepten zoeken, maar ook zelf toevoegen, bewaren en delen met vrienden en volgers. Fijne recepten sla je makkelijk op in je online kookboek, handig!

Ook de receptenzoekmachine doet het goed. De bezoekers inspireren elkaar en wisselen tips uit, dit zorgt voor een hechte en verbonden community. Voor elke thuiskok zijn er recepten te vinden, zowel onervaren als gevorderde koks vinden recepten die passen bij hun skills. Zou jij graag je product of dienst onder de aandacht brengen van deze actieve community food lovers? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Overzicht

 • 3.000.000 unieke bezoekers p/m
 • 400.000 recepten
 • 1.000.000 leden
 • 150.000 ontvangers nieuwsbrief

Smulweb Magazine: lekker en maakbaar voor elke thuiskok!

Smulweb magazine 25

Smulweb Magazine verschijnt vier keer per jaar en biedt voor elk seizoen lekkere en verrassende kookinspiratie. Met een oplage van gemiddeld 25.000 exemplaren is het magazine gegroeid tot een van de populairste in Nederland.

Smulweb magazine heeft meer dan 5.000 abonnees en is verkrijgbaar via de reguliere boekhandel zoals Bruna en AKO en supermarkten. Daarnaast verschijnt Smulweb Magazine in België en is het digitaal te verkrijgen via Magzine.nu en Leeslounge.

Ga voor meer informatie naar Smulweb Magazine.

Overzicht

 • Verschijnt 4 keer per jaar
 • Een oplage van 25.000
 • Ruim 55 recepten
 • ruim 7000 abonnees
 • € 5,75 per tijdschrift
 • Abonnementskosten € 21,80
 • Leuke welkomstgeschenken voor nieuwe abonnees

Smulweb – Populairste culinaire Website van het Jaar 2018

Website van het jaar 2018

2020 – Populairste culinaire website van het jaar

2019 – Beste culinaire website van het jaar

2019 – Populairste culinaire website van het jaar

2018 - Wederom verkozen tot populairste culinaire website van het jaar

2017 - Beste en populairste website van het jaar

2016 - Populairste website van het jaar

2009 - Beste website van het jaar

Thank you!

We bedanken jullie voor je stem op Smulweb en gaan er ook in 2021 weer iets moois van maken!

Goede content is hét recept voor meer omzet

Recept
Fotografie
Video content
Story

Hoe verkoop je meer producten? Inspiratie bieden is key. Immers: hoe leuker je je producten onder de aandacht brengt, hoe sneller iemand aan de slag zal willen met jouw product! Maar hoe ga je dat aanpakken? Dat is waar wij mee kunnen helpen. Met ludieke concepten, professionele foto’s en leuke kookvideo’s inspireren we gegarandeerd jouw doelgroep! Wij regelen alles, van kok tot cameraman en zorgen dat het eindresultaat er heerlijk uit ziet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en/of informatie over onze scherpe tarieven, neem dan contact met ons op.

Klanten, een kleine greep uit onze relaties

Volg ons ook op

Top