Positioneer je merk in het hart van de doelgroep

Smulweb is het content- en multi-channel mediabedrijf binnen de foodbranche. Via diverse kanalen; online, social, print en events bereiken wij maandelijks meer dan 3 miljoen Nederlandse consumenten. Wij weten wat er werkt bij de Nederlandse thuiskok.

Hét recept voor online mediacampagnes

Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand is Smulweb de grootste receptensite van de BeNeLux. Thuiskoks komen dagelijks naar onze site om inspiratie op te doen, recepten te vinden en ook om zelf recepten te delen met de community. Staat uw recept er al op?

Meer informatie

Hét recept voor goede content

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Heb je goede content, dan verkoop je meer producten! Zeker met een mooie foto of inspirerende receptvideo. Smulweb heeft haar eigen kook- en fotostudio in Amersfoort. Gespecialiseerd in receptontwikkeling, foodfotografie en video.

Meer informatie

Hét recept voor de leukste printcampagnes

Smulweb Magazine behoort tot de top 3 van de Nederlandse food-bladen. Vier keer per jaar bieden we met Smulweb Magazine de thuiskok extra inspiratie om de lekkerste gerechten te maken.

Meer informatie

Wat wij kunnen betekenen voor jou

Smulweb het multi-channel mediabedrijf binnen de foodbranche. Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers op Smulweb, 135.000 fans op social media en een magazine in de top 3 van de food-branche bereiken we dagelijks de Nederlandse thuiskok. Ook produceren wij in opdracht content in diverse vormen zoals recepten, vlogs, video’s en fotografie. Wij hebben direct contact met thuiskoks en weten hierdoor wat er leeft en wat er werkt. Hierdoor is Smulweb het kenniscentrum en dé specialist binnen de foodbranche die je nodig hebt om jouw product in het hart van de doelgroep bekendheid te geven.

Smulweb.nl

Smulweb.nl, wie kookt er niet mee? Per maand komen er 3.000.000 unieke bezoekers naar de website voor kookinspiratie. Sinds de oprichting in 1999 is de site dan ook uitgegroeid tot het grootste receptenplatform van Nederland.

Het succesrecept: op Smulweb kun je niet alleen recepten zoeken, maar ook zelf toevoegen, bewaren en delen met vrienden en volgers. Fijne recepten sla je makkelijk op in je online kookboek, handig!

Ook de receptenzoekmachine doet het goed. De bezoekers inspireren elkaar en wisselen tips uit, dit zorgt voor een hechte en verbonden community. Voor elke thuiskok zijn er recepten te vinden, zowel onervaren als gevorderde koks vinden recepten die passen bij hun skills. Zou jij graag je product of dienst onder de aandacht brengen van deze actieve community food lovers? Neem dan vandaag nog contact op met Robin Porrio.

Overzicht

 • 3.000.000 unieke bezoekers p/m
 • 400.000 recepten
 • 1.000.000 leden
 • 150.000 ontvangers nieuwsbrief

Foodfotografie & -styling

“Ziet het Liefmans dessert er niet heerlijk uit? Je kunt het heel gemakkelijk zelf maken! Natuurlijk hebben we er Liefmans Fruitesse voor gebruikt.”


– Elsa Cornet
Duvel Moortgat Nederland


“Zo mooi had ik het zelf niet eens kunnen verzinnen. Jullie foodstyliste is ook absoluut “DA BOMB” (sorry voor mijn casual woordgebruik) want ze heeft er met zoveel passie aan gewerkt. Dit is merkbaar door bijvoorbeeld het plaatsen van het Turkse thee glaasje bij de Turkse varianten: het is gewoon meer dan af. Complimenten voor de foto’s van Euroma Meatballs & Co. Enorm bedankt voor jullie hulp! Tot snel weer sprekens.”


– Arina Abbring
Senior Product Manager
Koninklijke Euroma B.V.


Concrete resultaten, gebaseerd op het delen van je recepten. Smulweb helpt en ontzorgt je. Van het creatieve plan tot en met het plaatsen van de recepten, maken van foto’s en video’s en promoten van je merk. In het proces van creatief plan tot aan het delen van recepten van je merk bieden wij een essentiële stap: food fotografie. Smulweb werkt hiervoor samen met Ester (fotografe) en Hester (styliste).

In de studio van het Smulweb Kookcollege ontwikkelen, bereiden en fotograferen zij ieder gerecht op eigentijdse wijze. Door te variëren met licht, materiaal en accessoires krijgt ieder recept de sfeer die het verdient. Met oog voor detail ontstaat een eindresultaat dat tot je verbeelding spreekt en laat watertanden. Je wilt het gerecht maken en proeven!

Wil je recepten van jouw merk laten ontwikkelen en/of vangen in een smakelijk beeld? Neem dan contact met op met Robin L. Porrio of Helen Dekker via.

Overzicht

 • Fotografie inclusief receptontwikkeling en foodstyling
 • Rechten vrij aangeleverd
 • Staffelkorting vanaf 10 foto’s
 • Ervaren fotografe en foodstylist

Smulweb Magazine: lekker en maakbaar voor elke thuiskok!

Sinds juli 2013 heeft Smulweb een eigen magazine; Smulweb Magazine! In Smulweb Magazine zijn de lekkerste recepten van Smulweb gebundeld. Echt een cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Smulweb Magazine is het kooktijdschrift van Smulweb.nl. Smulweb Magazine verschijnt vier keer per jaar en biedt voor elk seizoen lekkere en verrassende kookinspiratie.

Met een oplage van gemiddeld 25.000 exemplaren is het tijdschrift in een korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste tijdschriften van Nederland. Smult heeft meer dan 7.000 abonnees en is verkrijgbaar via de supermarkten en boekhandels zoals o.a. Albert Heijn, Bruna en AKO. Daarnaast is Smultt digitaal te verkrijgen via Magzine.nu en Bliyoo.

Ga voor meer informatie naar Smulweb Magazine.

Overzicht

 • Verschijnt 4 keer per jaar
 • Een oplage van 25.000
 • Ruim 55 recepten
 • ruim 7000 abonnees
 • € 5,45 per tijdschrift
 • Abonnementskosten € 21,80
 • Leuke welkomstgeschenken voor nieuwe abonnees

Smulweb – Beste & Populairste Website van het Jaar 2017

Smulweb Website van het Jaar 2017

Met trots kunnen we melden dat Smulweb voor de tweede keer op rij is uitgeroepen tot Website van het Jaar 2017, categorie Culinair. 21 november namen we onze award in ontvangst tijdens de Award Night Website van het Jaar 2017 bij Thuishaven.

Smulweb: zowel beste als populairste website

We staken zowel de prijs ‘voor Beste website’ als ‘Populairste website’ in onze zak en zijn daarmee overtuigend allover winnaar binnen de categorie.

Het publiek verkoos Smulweb boven andere genomineerde websites als Eet.nu, LekkerTafelen.nl en Restaurants.nl. Ook lieten we de populaire sites Culy, Iens, Couverts, Antiliaans Eten, De Buik van Rotterdam, FEBO en de Dinnersite achter ons.

Thank you!

We bedanken jullie voor je stem op Smulweb en gaan er ook in 2018 weer iets moois van maken!

Goede content is hét recept voor meer omzet

Hoe verkoop je meer producten? Inspiratie bieden is key. Immers: hoe leuker je je producten onder de aandacht brengt, hoe sneller iemand aan de slag zal willen met jouw product! Maar hoe ga je dat aanpakken? Dat is waar wij mee kunnen helpen. Met ludieke concepten, professionele foto’s en leuke kookvideo’s inspireren we gegarandeerd jouw doelgroep! Wij regelen alles, van kok tot cameraman en zorgen dat het eindresultaat er heerlijk uit ziet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en/of informatie over onze scherpe tarieven, neem dan contact met ons op.

Klanten, een kleine greep uit onze relaties

Contact

 • Smulweb.nl
 • Nijverheidsweg-Noord 55A
 • 3812 PK Amersfoort

 

Volg ons ook op

Top