Maak kans op een fondueset

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Emmi Fondü en win!

Ontvang de Emmi Fondü nieuwsbrief boordevol ideeën om eens anders te kaasfonduen.

Ik schrijf me in »

Bekijk de lekkerste recepten met

Emmi kaasfondü

Dat je nog veel meer kunt met Emmi kaasfondü kun je zelf testen! Bekijk hieronder verrassende recepten waarin kaasfondue is gebruikt. Maak bijvoorbeeld een heerlijke quiche, gevulde champignons of geroosterde bloemkool uit de oven!

Meer recepten »

Emmi Fondü receptenwedstrijd

Afgelopen jaar hebben we ontzettend veel leuke inzendingen ontvangen voor de Emmi receptenwedstrijd. Bekijk hieronder alle inzendingen voor inspirerende en verrassende recepten met kaasfondue!

Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer mee doen.

Winnaars receptenwedstrijd
Laatste inzendingen
Reacties

https://www.smulweb.nl/recepten/1473681/Fondue-om-je-vingers-bij-af-te-likken

 
mar72  |  1 maand geleden

Aardappelrosti is polpulair in Zwitserland; deze versie met appel vormt een ideaal tegengewicht bij een fondue van cheddarkaas en appelbrandewijn Calvados.....een overheerlijke combinatie wat heb je nodig voor 6 personen ? *1,85 dl droge cider *400 g grof geraspte cheddar *1 el witte bloem *4 el Calvados *zwarte peper uit de molen *knapperig gebakken spek (om erbij te serveren) BEREIDING : APPELROSTI= -circa 500 g aardappels (geschild) -circa 300 g appel (geschild) -vers geperst sap van 1 citroen -snufje zout -1 el olijfolie -zwarte peper uit de molen Verder heb je nodig *een koekenpan met anti-aanbaklaag van 22 cm doorsnedeROsti: -rasp de aardappels grof en zet de aardappelrasp helemaal onder water in een kom en week hem 10 min -laten uitlekken in een vergiet en dan in een schone theedoek doen en zoveel mogelijk vocht eruit drukken -rasp de appels boven de kom en voeg het citroensap toe en meng goed dooreen -opnieuw het vocht uitpersen in een schone theedoek en de massa in een droge kom doen -voeg zout en peper toe Bereidingswijze *verhit de helft van de olie in de Koekenpan en voeg de aardappelmassa toe *aanduwen met een vork en bakken op laag vuur circa 10 min (tot het bruin begint te worden onderaan) *losmaken met een spatel en omdraaien en nog circa 10 min bakken tot hij gaar is *warm houden in een matig verwarmde oven *breng de cider aan de kook in een fonduepan en draai het vuur laag -schep de kaas en de bloem met een vork dooreen in een kom -geleidelijk en voortdurend roeren de kaas bij de cider doen, zorg ervoor dat de kaas steeds smelt -als de fondue romig en glad is de Calvados toevoegen en kruiden met peper naar smaaksnij de rosti in 12 punten en verdeel over de hete borden *verdeel daarop de krokant gebakken bacon of het spek en giet hierover de hete fondue

 
marcdepester  |  1 maand geleden

Probeer eens een Emmi kaas Fondu met snoep tomaatjes! Stop in een tomaatje en klein hamblokje of spekblokje paprika kan ook aan een prikker en stop dit in de gesmolten kaas! Dat is echt lekker en genieten van een van die Emmi Fondu favorieten!

 
M.H.B Sengers  |  1 maand geleden

Emmi is verkrijgbaar bij

Emmi kaasfondü vind je in het koelvak.

Top