1. Home
  2. zoetmusje
  3. Recepten van zoetmusje
Recepten van zoetmusje

over dit recept wil ik zeggen,dat ik de makreelfilet in de salade het lekkerste is. normaal kochten we bij de visboer met oudjaar of nieuwjaar een vissalalade dat doe ik nog wel maar zelf maken,is heel leuk. natuurlijk is die van de visboer professioneler dan die van mij.   …  Lees verder »

broodjes vind ik leuk om te maken niet het vlugge ontbijt dat in de ochtend wordt gegeten,maar een feestelijk boterhammetje.   …  Lees verder »

heerlijke voordelige tomaten soep met heel veel tomaten en andere groenten. de tomaten worden niet ontveld,of uitgehold, en ze worden ook niet ontpit,zoals in veel keukens gebeurt,dat gaat allemaal tenkoste van de smaak. pure tomaten. met extra groenten.   …  Lees verder »

dit maak ik graag dit is een eigen versie op een recept dat al jaren gemaakt wordt. je moet natuurlijk de eieren en de saus een dag van te voren bereiden anders sta je uren in de keuken,wanneer je kinderen(gasten)komen   …  Lees verder »

Ik voeg dit recept toe aan de kookgroep aardappeters zij hebben mij wel toegelaten,en veel andere kookgroepen niet het is een goedkoop maar lekker recept. …  Lees verder »

een makkelijk etentje voor het gezin. aardappelen met prei gestampt en wat boter en melk nootmuskaat,peper, en dan bak je een makkelijk visje. erbij.   …  Lees verder »

Omdat ik graag soep maak liefst vegetarische vaak ook wel de beroemde erwtensoep,maar niet met kluif maar wel met een rookworstje. maar weer terug tekomen op de lekkere groentesoep waar wij met zijn allen zo gek op zijn,en die is heel voordelig. bestaande uit, voor 6 personen neem je 2 a 3 liter groentebouillon ik begin dan met een uitje en wat sambal,met wat trassi te smoren en wat bruine suiker. dan voeg ik 2 blikjes tomatenpuree toe en dan de bouillon die laat ik koken voeg kruidenbuiltjes met jeneverbes(2)zwarte peper heel(4 korrels)laulierblad 1 blad) dit is ongeveer het recept meer volgt straks natuurlijk .   …  Lees verder »

Ik maak vaak visgerechten omdat wij daar van houden kabelauw,of koolvis.of pangasius helaas een kweekvis maar je moet hem ook niet zo vaak eten. ik maak de vis vaak heel eenvoudig in de koekenpan ik kruid de vis en bak hem in 5 a 6 minuten intussen heb ik de aardappelen en de groenten bijvoorbeeld wortels of brocoli al voorgekookt en dan leg ik alle groenten en aardappelen bij de vis laat alles nog even samen stoven nog wat druppels citroen erbij. …  Lees verder »

Top