Ergens op een blaadje gevonden en moet ze nog eens maken.. … Lees verder »
Ergens op een blaadje gevonden en moet ze nog eens maken.. … Lees verder »
200 gr pure chocolade3 eidooiers4 el kaneellikeur125 ml slagroom3 eiwitten2 el poedersuiker1 dl zure room … Lees verder »
300 g witte asperges300 g groene asperges20 g peterselie20 g bieslook10 g kervel100 g lente-uitjes3 dl roomsaus8 eieren1 dl roomolijfolieboterwitte peper uit de molenzout … Lees verder »
Recept uit Allerhande sept.2005 … Lees verder »
Ik zocht het recept van een echte progrestaart.Dit heb ik gevonden. … Lees verder »
Likeur … Lees verder »
Vruchtensap … Lees verder »
4 peren 1 fles droge witte wijn1 el citroensap 5 el suiker 3 eidooiers8 pruimeneen trosje witte druiven20 walnoten … Lees verder »
1 pakje bladerdeeg4 el gemalen amandelen4 appels4 mespuntjes kaneel4 afgestreken el suiker4 tl boter4 tl aalbessenjam1 eidooier8 el slagroom1/2 pakje vanillesuiker … Lees verder »
500 gr stoofappeltjes15 cl water(of 1 glas)75 gr suikerkaneelgeraspte schil van 1/2 citroen50 gr amandelschaafsel30 gr boter … Lees verder »
Nog een Cas Spijkers recept gevonden van koken met ***. … Lees verder »
250 gr bloem125 gr koude boter75 gr suikermespunt zout Vulling: ca 500 gr kruisbessen25 gr custardpoeder 2 eieren100 gr suiker2 dl melk1 dl slagroom … Lees verder »
250 gr bloem15 gr gist15 gr suiker1 dl melk75 gr zachte boter5 gr zout4 el abrikozenjam Voor de kruimels: 60 gr boter60 gr boter100 gr bloem … Lees verder »
Voor het deeg: 200 gr gemalen amandelen325 gr poedersuiker3 eiwitten Voor de botercreme: 75 gr griessuiker3/4 dl water3 eidooiers150 gr boter1 el cacaopoeder Voor de garnering: 75 gr pure chocola1 el olie … Lees verder »
Gezien in het blad "Creatief groen".Leuk om cadeau te geven... … Lees verder »
200 gr boter200 gr suiker400 gr bloem2 zakjes vanillesuiker1 ei1 kilo goudreinetten1 kopje rozijnensuikerkaneel1 el custardpaneermeel … Lees verder »
Mijn collega trakteert hier altijd mee.Het is dan altijd dringen geblazen.Heb dus even het recept gevraagd. … Lees verder »
80 gr.basterdsuiker3 dl.witte dessertwijncitroenraspsap van 1 citroeneen geschild stukje gember van 7 1/2 cm5 stukjes steranijs10 kruidnagels6 dl.koud water6 geschilde,niet geheel rijpe peren,waaraan de steeltjes nog vastzittenkwark of yoghurt30 gr.in siroop gelegde gemberbolletjes … Lees verder »
Recept van restaurant 't Hunebed te Horst. Ik vond het heerlijk! … Lees verder »
Een goed gevulde,hartige eiertaart,geschikt voor een brunch. … Lees verder »