1. Home
  2. witte_kop
  3. Recepten van witte_kop
Recepten van witte_kop

Tomatensap …  Lees verder »

Jus dorange …  Lees verder »

Jus dorange …  Lees verder »

Jus dorange, Yoghurt …  Lees verder »

Jus dorange …  Lees verder »

Een goede kookmethode als je wil dat de fijne punten stevig blijven. …  Lees verder »

1 bussel asperges, voor de mousselinesaus:3 eierdooiers,sap van 1 citroen,1 dl asperge-kookvocht,peper,zout,100 g gesmolten boter,1 dl licht opgeklopte room …  Lees verder »

1 bussel asperges,1,5 l bouillon,30 g boter,40 g bloem,peper,zout,1 eierdooier,1 dl melk of 0,5 d room,wat gehakte peterselie …  Lees verder »

1 bussel groene asperges,wat gerookte zalm plakjes, Voor de vismousse:150 g gerookte forelfilets,1 dl. witte saus met als vocht visfumet,10 g gelatine,1 dl visbouillon,1 dl room, Voor de vinaigrette:2 eetlepels olijfolie,1 eetlepel citroensap,gehakte bieslook,kervel …  Lees verder »

4 gebakken taartbodems,1 bussel witte of groene asperges,15 g boter,1 eetlepel gehakte ui,2 hardgekookte eieren,2,5 dl melk of room,50 g gemalen kaas,1 ei,peper en zout …  Lees verder »

200 g peultjes of sluimererwten,250 g ongedopte doperwten, 250 g jonge tuinbonen,4 jonge worteltjes,8 pijpuitjes,2 struikjes broccoli,enkele takjes kervel, voor de bieslookvinaigrette:6 eetlepels olijfolie,2 of 3 eetlepels balsamiekazijn,kruidenzout,peper, bieslook …  Lees verder »

2 verse maiskolven,2 courgettes,1 rode paprika,1 ui,1 eetlepels olijfolie,5 safraandraadjes of 1 koffielepel geelwortel, Voor de kaasbroodjes:4 boterhammen,2 eetlepels boter, 1 eetlepel gemalen Gruyerekaas, snuifje paprikapoeder,snuifje kerrie,snuifje geelwortel …  Lees verder »

100 g gerookte forel,100 g witte champignons,2 stengels prei,1 bakje tuinkers,2 dl koffiemelk,8 dl visbouillon,peper, 3 dl water …  Lees verder »

4 chateaubriands van 200 g,40 g geklaarde boter,3,3 dl rode wijn,2 dl porto,25 g gesnipperde sjalotten,250 g boter,1 koffielepel citroensap,,2 eetlepels water,1 koffielepel peterselie, peper en zout …  Lees verder »

3 fijne sneden parmaham,3 plakjes bladerdeeg,1 losgeklopt ei,20 aspergepunten …  Lees verder »

6 rogvleugels,5 dl visbouillon,half glas witte wijn,scheutje azijn,15 tot 20 g gelatineblaadjes,1 wortel,halve courgette,50 g sperziboontjes,2 tomaten,2 eetlepsl gehakte peterselie,5 peperbolletjes,takje tijm,blaadje larier,peper,zout …  Lees verder »

6 kippefilets,2 preiwitten,150 g gekruid varkensgehakt,1 fles streekbier,2 dl vleesbouillon,1 koffielepel perensiroop,1 scheutje sojasaus,halve zachte hervekaas,1 dl room,boter,zout,peper,scheutje witte wijnazijn …  Lees verder »

Top