1. Home
  2. willy_u
  3. Recepten van willy_u
Recepten van willy_u

Deze marinade doet z'n werk uitstekend op gevogelte of rund, maar ook op zalm en gamba's. kortom heel veelzijdig en zo smaakvol. En na een nachtje is het nog lekkerder. Geschikt voor de BBQ, maar ook om te grillen, bakken, wokken en altijd een succes.   …  Lees verder »

Heel makkelijk en vooral smakelijk recept, en zooooo gezellig samen te maken - ALTIJD een goed resultaat !! Dit recept is voldoende voor een goed gevulde koektrommel/ -schaal of kerstboom …  Lees verder »

Super eenvoudig recept voor een lekkere traktatie bij een wijntje, en lekker eens iets anders dan de bladerdeeghapjes ;- D …  Lees verder »

Een zalig licht gerecht waar onze kinderen super van genieten, een goed alternatief voor gourmetten, maar vooral heel gezond en lekker. …  Lees verder »

Heel makkelijk en vooral smakelijk recept, en zooooo gezellig samen te maken - ALTIJD een goed resultaat !! Dit recept is voldoende voor een goed gevulde koektrommel/ schaal of kerstboom …  Lees verder »

Overheerlijke luchtige wafels - ook lekker als lunch;) Makkelijk te maken en lekkerrrrrr! …  Lees verder »

Dit recept in één van de beroemdste en meest gewaardeerde traditionele gerechten in Bergamo. Het is eenvoudig te bereiden en werd gebruikt als een manier om restjes van het vlees op te maken. …  Lees verder »

De combinatie van asperge met tomaat maakt een sappig geheel. Heerlijk en oh zo goed voor je lijn ! Want de asperges bevatten heel weinig calorieën maar wel veeeeel vitaminen. …  Lees verder »

Een hele romige taart, die een andere kijk op asperges geeft. …  Lees verder »

Lekker en licht op een zomerse dag: een fris fruitige salade. …  Lees verder »

Iedereen heeft een ander idee over aardappelsalade, deze smaakt fris en romig. Hij doet het goed bij de BBQ of gourmet, of gewoon bij een gebakken visje en is lekker snel klaar. …  Lees verder »

Lekkere warme drank als je terug bent van de kerstmis of als opwarmertje na het schaatsen. …  Lees verder »

Heel oud recept, en vooral heel smakelijk MMMMMMMMM …  Lees verder »

Na veel pogingen eindelijk een goed en smaakvol recept voor kerstkransjes …  Lees verder »

Voor de echte liefhebber, de meest heerlijke lasagne ooit, zoals de Italianen het met de kerst eten. Na lang werk wordt je absoluut beloont met vele complimenten en bovenal: een heerlijke en feestelijk lasagne …  Lees verder »

Een romig gerecht, die met de verse asperges weer een variatie biedt naast de asperge pastas en hollandse variant. Eet smakelijk. Oh ja: dit gerecht bevat minder dan 500 kcal per portie …  Lees verder »

Leuke manier om samen met je kinderen een feesttaart op tafel te zetten. De marsepein werkt als klei - leuk om mee te kneden en allerlei dingen te verzinnen. Altijd succes!! …  Lees verder »

Een lasagne van wraps met mexicaanse groenten en kruiden en laagjes kaas... …  Lees verder »

Een variant op nasi of bami, verrassend lekker en heel eenvoudig. …  Lees verder »

Top