1. Home
  2. willianne
  3. Recepten van willianne
Recepten van willianne

Vorige week kwamen J.O. en ik met het plan dat we elke week iets 'nieuws' gaan koken. Een van ons noemt een ingredient en de ander zoekt er een recept bij. Jeff noemde 'lam' en ik zocht inspiratie op smulweb en vond een 'lamscurry'. Dit recept is dus geinspireerd op het recept van 'het_notenhoekje', genaamd Shahi Korma. …  Lees verder »

Nee, nee, 't is echt Jeffrey Oliver, niet Jamie Oliver... Als JO en ik op zaterdag het centrum in gaan, moeten we altijd even bij de Chinese supermarkt langs om de ingredienten te halen voor JO's 'Stir Fry'. Echt een supergerecht na een dag hevig shoppen. …  Lees verder »

Niets is eenvoudiger na het werk alles snijden en hup in de oven. En wanneer je dan klaar bent met douchen, smullen maar... Door het bier worden de aardappeltjes lekker zacht nadat ze al een krokant laagje hebben gekregen. …  Lees verder »

Super tapa! …  Lees verder »

Dit recept heb ik van een Spaanse vriend. Het is de manier om goedkoop en lekker zalm te eten. Bijkomend voordeel: eenmaal gedroogd is de zalm een week lang houdbaar in de koelkast. …  Lees verder »

Aangepast recept dat lekker makkelijk en voedzaam is. …  Lees verder »

Top