1. Home
  2. will_s
  3. Recepten van will_s
Recepten van will_s

Een warme appeltaart gedrenkt in boterachtige, kleverige karamelsaus  …  Lees verder »

Gemakkelijk, maar toch lekker, zeker het zal een van uw favoriete gerechten worden  …  Lees verder »

Lekker taartje en snel klaar. Kan ook als nagerecht. …  Lees verder »

Tiramisu betekent letterlijk trek mij omhoog, wat zoveel inhoudt als beur mij op of maak mij blij. Tiramisu wordt dan ook vaak aan herstellende zieken gegeven, om ze aan te laten sterken en er weer bovenop te brengen. Tiramisu is een van oorsprong Italiaans dessert op basis van romige mascarpone-kaas, koffie en een alcoholische drank. Er zijn meerdere bereidingen mogelijk voor dit dessert. …  Lees verder »

Niets is zo leuk om zelf brood te bakken om iedereen heerlijk mee te verwennen.  In het najaar maken we ons op voor de Kerst en Sinterklaas, met behulp van dit recept kun je een bijzonder lekker suikerbrood op tafel zetten. Dit Sintbrood is een heerlijk luchtig suikerbrood met overheerlijke koek-en speculaaskruiden. Wil je geen speculaassmaak? Laat dan de speculaaskruiden weg en je hebt een lekker suikerbrood.  …  Lees verder »

Een recept voor een groente- of vleesovenschotel zonder de koolhydraten van aardappelen, vind je niet zo vaak. Dit is er één. Eigenlijk heel simpel: de bloemkool komt in de plaats van de gebruikelijke aardappelpuree of aardappelschijfjes als bovenste laag van de ovenschotel. Het recept is daarom zeer geschikt voor een koolhydraatarm dieet. Verder kun je de schotel zo lijnvriendelijk maken als je zelf wilt, door te kiezen voor de 'slanke' varianten van een aantal ingrediënten. Dit recept is goed voor 3-4 personen. …  Lees verder »

Gecombineerd met een lekker visje, wat groentjes en verse kruiden.. meer moet dat niet zijn, toch?! …  Lees verder »

TESSA KNAEPS heeft dit recept Zelf verzonnen, en heel het gezin was ervoor gewonnen. De koolrabi heb ik gestoomd en met de restjes de saus gemaakt, heerlijk! Koolrabi is gezond en slank (maar 24 kcal per 100 gram) en bevat veel vitamine B en C, caroteen en ijzer en smaakt wat radijs/koolachtig. Ook makkelijk om de dag ervoor of 's morgens al klaar te zetten, dan moet je 's avonds enkel nog de koolrabi stomen. …  Lees verder »

Al speurend op het internet, las ik dat het gerecht spek met peren ook wel in de rest van Nederland bekend is en nog wordt gegeten.Het is echt een traditioneel gerecht uit de Nederlandse streekkeuken,dat vooral op het platteland vaak op tafel kwam in de stoofperentijd.Er zullen daarom best een aantal verschillende versies van en variaties op dit gerecht bestaan. Voor de liefhebbers van oude streekgerechten: dit is mijn moeders recept. ( van Asmay haar moeder. ) …  Lees verder »

Het lijkt veel werk, maar dat valt best mee. Zeker de moeite waard om dit eens te maken . …  Lees verder »

De kipfilets in de saus laten garen is een enorm goede keuze geweest.De kipfilets blijven zo heerlijk mals en smaken kunnen zo goed in elkaar overlopen.  (2 €" 3 personen) …  Lees verder »

Dit recept is een soort basis, je kunt ze gewoon zo eten, of je voegt er zelf allerlei lekkers aan toe! …  Lees verder »

Ik weet, het is nog maar begin oktober. Maar, we beginnen toch al aan kerst te denken. Ik tenminste wel. Een speciaal brood alleen voor kerst met noten en gedroogd fruit gemarineerd in rum en een deeg van rogge en tarwe. Vroeger maakte iedere familie in Zuid-Tirol het thuis met een eigen familierecept. Je hebt wat geduld nodig dus ga er op tijd mee aan de slag als je met kerst dit brood wilt eten. ca. 1 uur en 10 minuten + 18 uur wachttijd, Het is voor veel personen. Maar dit blijft heel lang vers ! …  Lees verder »

Een lekker voorgerechtje als je eens iets bijzonders op tafel wilt zetten zonder dat het veel werk is. Dit recept is voor vier personen en is te bereiden in ongeveer 15 minuutjes.  …  Lees verder »

Deze heerlijke frisse salade is gebaseerd op een recept uit Foodies magazine. Een lekkere salade waar je alle kanten mee op kunt, zoals hier op de foto mooi gepresenteerd als fris voorgerechtje, maar het is ook een lekkere maaltijdsalade of heerlijk als salade voor op brood. …  Lees verder »

Top