1. Home
  2. vrijdagbrigade
  3. Recepten van vrijdagbrigade
Recepten van vrijdagbrigade

Als borrelhapje of onderdeel van koud buffet. Bron: Kees Koenraad …  Lees verder »

Garen boven brandend beuken- of eikenhout Op een treef die kan draaien of schommelen. De vlam mag het vlees raken. …  Lees verder »

Vereist enige voorbereidingstijd. De maat van de forel laten afhangen van de breedte van de barbecu. In plaals van forel kan ook zalmforel worden gebruikt die is echter wat groter. …  Lees verder »

Bruikbaar als borrelhapje, amuse of tussen- doortje …  Lees verder »

Te serveren als borrelhapje of amuse …  Lees verder »

Als amuse, borrelhapje of tussendoortje.of in een buffet …  Lees verder »

Als kassnagerecht voor het dessert. Ook te gebruiken als borrel- of buffethapje, op croutens van 3? cm doorsnede. …  Lees verder »

Te gebruiken als amuse of borrelhapje …  Lees verder »

Als amuse. Maar ook in aangepaste vorm als voor- of tussengerecht te gebruiken …  Lees verder »

Heerlijk gerecht dat te gebruiken is als voor- tussen- en hoofdgerecht …  Lees verder »

Voor vegetariers desnoods de kippenbouillon vervangen door groenten of kruidenbouillon. …  Lees verder »

Het gerechtje wordt gemaakt van het eerste deel van de kippenvleugel dat vast zit aan het karkas. (Bij Sligro in diepvries te koop onder de naan "kipborrelpootje".) Per kg. Een botje weegt 35-40 g, …  Lees verder »

Te gebruiken als amus of als tussendoortje of borrelhapje. …  Lees verder »

Traktatie voor de gastkinderen op een kinder-verjaardag. Heel leuk. …  Lees verder »

Top