1. Home
  2. vogeltje1
  3. Recepten van vogeltje1
Recepten van vogeltje1

500 gr. rundergehakt 1 gesnipperde ui 1 teen knoflook 1 prei 1 bak champignons 800 gr. taugé klontje boter of olie 1 pak gez. tomaten …  Lees verder »

Een gerecht dat eigentijds is en ik nog nergen tegen kwam op het internet de smaak is neutraal met wat pit er in …  Lees verder »

Ik vond dit recept heel perongeluk in de winkel ,ik zag namelijk een verpakking liggen van rode en gele bietjes en achter op de verpaking stond een recept dat mijn aandacht trok , dus mede genomen en gemaakt thuis en smaak ha lekker zoet zurig …  Lees verder »

Een italiaans-hollandse smmak iets anders maar wel lekker …  Lees verder »

Een soep die toch wel een eigen smaak heeft maar men moet er van houden. …  Lees verder »

Het is een vrij oud recept dat ik zag op tv en het werd gemaakt door Jouke Bruiijnes en het smaakt wat kruiderig …  Lees verder »

1200 gr vastkokende aard- appelen 4 str.witlof 125 gr. gerookt ontbijtspek. 150 gr. bel.boerenkaas,ger. 125 ml. créme fraiche 1 eetl zaanse mosterd 1 bakje tuinkers.  …  Lees verder »

Deze gehaktballen trof ik aan in de jubileum uitgave van AH allerhande zelf nog niet geproeft maar ga ze beslist eens maken …  Lees verder »

Gehaktballen zijn altijd lekker …  Lees verder »

Een iets ander salade dan wij meestal kennen en dat komt eingelijk door de saus naar mijns inziens …  Lees verder »

Het is eigenlijk gewone soep met alledaagse groenten ik trof dit aan in een boekje van Martijn Vrieze die dat voor de zwaluwhoeve schreef. …  Lees verder »

200 gram vaste/stevige aardappelen zout, (vers) gemalen peper 1/2 eetlepel Japanse sojasaus 3/4 eetlepel gembersiroop 1/2 eetlepel citroensap 1/2 eetlepel sesamolie 1 ½ eetlepels olijfolie extra vierge 1 lente-uitjes 1/2 bosje koriander  …  Lees verder »

Een mix van tutti-frutti en thee door elkaar …  Lees verder »

Dit is nu typisch zo gerechtje dat zowel als voorgerecht kan alsmede heerlijk bij de lunch of ja zo ik het gebruik als borrelhapje …  Lees verder »

Een hartige taart die men zowel als borrelhap als ook voorgerecht kan gebruiken zo wel warm almede ook koud …  Lees verder »

Het is een Servische Bonensoep wat ik tegen kwam bij een kennis …  Lees verder »

Top