1. Home
  2. viske___
  3. Recepten van viske___
Recepten van viske___

Lekker voorgerechtje voor 4 pers. …  Lees verder »

Voor 4 personen - lekker bij Op het vel gebakken roodbaars …  Lees verder »

Een makkelijk eenvoudig 'vis-eenpansgerecht' in de magnetron. Het is een soort stoofpotje van een visbereiding op een bedje van groenten en kruiden. Om het verschil in gaartijd tussen de groenten en de vis op te vangen, worden de groenten eerst een paar minuten gegaard voor de vis erbij wordt gevoegd. - voor 4 personen -Voorbereiding: 20 minuten Bereiding: 20 minuten …  Lees verder »

Een lekkere, gezonde en slimme visschotel -Superlekker- makkelijk te maken- voor wie geen vis lust maar wel na deze vislasagne - Probeer het ook eens uit, succes verzekerd. - voor 10 tot 12 personen - …  Lees verder »

Snel-klaar recept;4 personen; bereidingstijd: 15 min …  Lees verder »

De fijne smaak van de staartvis, asperges en broccoli wordt heerlijk ondersteund door de frisse en pittige citroensaus. voor 4 personen; bereidingstijd: 20 min (voorbereiding: 8 min; bereiding 12 min) …  Lees verder »

Voorbereiding: 10 min. Bereiding: 5 min. + 40 min. in de oven …  Lees verder »

Krijg je vrienden over de vloer en weet je niet wat gekookt? Maak er eens een tapasavondje van en serveer je eigen versie van huevos con anchoa (eitjes met ansjovis).Koude Baskische pintxos (tapas): …  Lees verder »

Krijg je vrienden over de vloer en weet je niet wat gekookt? Maak er eens een tapasavondje van en serveer je eigen versie van de klassieke calamares fritos (gefrituurde inktvisringen) Warme tapa: Buen provecho! …  Lees verder »

Wanneer u vis in de magnetron klaarmaakt wint u meer dan alleen tijd. U wint ook aan natuurlijke smaak en eigen aroma van de vis, want de bereiding in de magnetron vergt minder of vrijwel geen vetstoffen en minder zout en kruiden.voor 4 pers., Voorbereiding: 10 minuten Bereiding: 10 minuten ; U kan dit gerecht heel bijzonder maken door aan de marinade een eetlepel gedroogde vlierbloesems toe te voegen of enkele blaadjes rozemarijn, tijm en lavendelbloempjes. …  Lees verder »

Je mag eindeloos varieren met de groenten. Laat je leiden door je humeur …  Lees verder »

lekker met aardappelpuree of rijst. voor 4 pers. …  Lees verder »

Mediterraans: Fijne laagjes aardappelschijfjes, ansjovis, aubergines en zongedroogde tomaten, met tussen elk laagje enkele versnipperde basilicumblaadjes en wat Parmezaanse kaas. Hoofdgerecht bereidingstijd: 30 minuten; 2 personen  …  Lees verder »

- voor 4 personen - een gerecht van chef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet in Brugge. Voorbereiding: 30 minuten Bereiding: 40 minuten Marineren: 2 uur …  Lees verder »

Top