1. Home
  2. victorv
  3. Recepten van victorv
Recepten van victorv

Sangria maken? Dat is een stuk gemakkelijker dan je denkt! …  Lees verder »

Maak sangria deze keer met witte wijn en fris. Snijd verse ananas en nectarines voor erin. …  Lees verder »

Nasi goreng is de perfecte manier om oude rijst op te maken. Deze klassieker is namelijk het lekkerst met rijst die een dag oud is. Heb je geen restjes rijst, maar wel enorme zin in gebakken rijst? Kook de rijst dan zoals aangegeven op de verpakking en spreid dan uit op een bakplaat om helemaal af te laten koelen voordat je het bakt. Om de rijst goed te bakken kun je dit gerecht beter in kleine hoeveelheden maken. Wil je het verdubbelen? Bak de rijst dan in twee delen, anders gaat de rijst stomen en wordt hij zompig. …  Lees verder »

Dit gerecht staat bij elke buurtchinees op de kaart maar is dan in mijn ogen vaak veel en veel te zoet. Daarom kun je hem maar beter zelf thuis maken, dan kan je zorgen dat het zure aspect van dit kippetje ook goed naar voren komt. Als je de perfecte balans te pakken hebt, is dit echt een topgerecht. Bovendien kun je dit makkelijke en snelle recept nagenoeg maken met producten uit de voorraadkast. Heb je geen paprika voorhanden wees dan creatief met wat je wel hebt. Dit recept voor zoet-zure kip is ook lekker met wat knapperige sugar snaps of stukjes sperziebonen. …  Lees verder »

Dit recept komt uit Boodschappen Magazine nr. 6 van 2017 …  Lees verder »

Pruimentaart met verse pruimen? Geniet er maar van zo lang het nog kan! …  Lees verder »

Het is lente! Dat mag gevierd worden in het zonnetje met een frisse cocktail. Cheers! …  Lees verder »

Cake als ontbijt! Als dat geen verwennerij is.... Er komt geen suiker aan te pas, en toch is dit een zoete start van je dag. Dat komt door de rijpe bananen, dadels en speculaaskruiden. Even de oven in en je kunt genieten van deze lekkere ontbijtcake! …  Lees verder »

De beroemde salade met als extraatje; limabonen. Extra lekker! …  Lees verder »

Heel makkelijk, super lekker en lekker licht. Ideaal voor een meer-gangen diner. …  Lees verder »

Een lust voor mond én ogen door de combinatie van de prachtige, paarse ube met de hartige geitenkaas, tomaatjes en de zachte saliesmaak. Daar wil je zeker nóg een stukje van. …  Lees verder »

Het laagje parmaham tussen de duxelles (paddenstoelenmengsel) en het bladerdeeg zorgt dat het deeg mooi droog blijft en goed gaart. …  Lees verder »

Deze versie krijgt door de chipotle in adobosaus een lekker pittige en rokerige smaak. Een feestganger die met z'n pittige karakter de toon zet. …  Lees verder »

Alles op 1 plaat in de oven = tijdbesparend en extra lekker. …  Lees verder »

Top