1. Home
  2. vegavisje
  3. Recepten van vegavisje
Recepten van vegavisje

Deze try out is zeer goed gevallen. Verrassende smaken. Fris en gezond en weer een lust voor het oog. …  Lees verder »

Lijkt op Franse ratatouille maar dan veel lekkerder. Duurt lang voor het op tafel staat maar: je kunt het ook vantevoren maken. Wel zo makkelijk. …  Lees verder »

Meestal maak ik iets nieuws en pas ik dat aan naar smaak. Dat was hier niet nodig. Perfecte frittata, mooie smaakcombinatie. Prachtig voor het oog. Volgende keer eet ik er gevulde paddestoelen bij uit de oven of cherrietomaatjes met balsamico. Lijkt me beeldschoon. …  Lees verder »

Pittig fris bijgerecht dat zich bij veel maaltijden aanpast. Ook als tapasgerecht. …  Lees verder »

Tryout, want de zonen kwamen eten en daar hoort iets verrassends bij. …  Lees verder »

Een salade met een 'wow' effect. Hartstikke lekker door de combi van  smaken. Ondanks dat ik in mijn enthousiasme een losgekomen kroon inslikte: zeer voor herhaling vatbaar. …  Lees verder »

Gisteren dit recept tegengekomen. Ik dacht dat bloemkool niet lekker is...herinnering aan vroeger, brr. Niets is minder waar. Dit is een zeer smakelijk en kruidig recept. Probeer! …  Lees verder »

Dit recept zag ik op een kaartje bij Vomar, online nergens meer te vinden. Eerst uitgeprobeerd, 2e keer verbeterd. Erg lekker deze combinatie van zoetige smaak van doperwtjes en de citroenschilletjes/zongedroogde tomaatjes. …  Lees verder »

Tweede recept dat ik heb opgedaan tijdens mijn vakantie op Sicilië. Ook erg lekker. …  Lees verder »

Ik denk dat ik een aardige weergave heb kunnen maken van een goddelijke lunch die ik op vakantie op Sicilië met mijn partner heb mogen ervaren. Hoe eenvoudiger de pasta, hoe Italiaanser...mmm! …  Lees verder »

Gezonde pittige snelle curry met rijst …  Lees verder »

Dit recept lijkt me heerlijk, ga ik binnenkort uitproberen. …  Lees verder »

Vegetarische pasta met subtiele smaak …  Lees verder »

Pittig en subtiel, raar maar waar het gaat samen in deze zalige zomerpasta. …  Lees verder »

Top