1. Home
  2. truhirili
  3. Recepten van truhirili
Recepten van truhirili

Het recept komt uit het boek Aziatisch koken Zo doe je dat. het is dus niet van mezelf maar zo lekker dat ik het graag wil delen. …  Lees verder »

Dit recept heb ik uit mijn meer dan 30 jaar geleden gespaarde kookmappen van de Aziatische keuken. Even weer een deelmomentje. …  Lees verder »

Soepje gemaakt van de restanten van het kippakketje met koolraap en sinaasappel. …  Lees verder »

Zo vind ik koolraap heerlijk. Van wat er nog over was heb ik een koolraapsoepje van gemaakt. Dit recept zal ik ook nog even vermelden want die was ook lekker. Het kippakketje heb ik jaren geleden een keer gemaakt en heb het orginele recept niet meer dus heb ik maar wat geprobeerd. Ik zie graag tips tegemoet die dit pakketje nog lekkerder kunnen maken. …  Lees verder »

Een makkelijk en superlekker toetje. …  Lees verder »

Voor dit recept kun je ook rauwe uit schelpen genomen mosselen nemen. Het gerecht is eenvoudiger dan het eruit ziet en overheerlijk. …  Lees verder »

Een lekker, makkelijk en goedkoop gerecht. Ook eventueel te bereiden met spitskool. …  Lees verder »

Een van de vele variaties van deze soep. Deze vind ik persoonlijk erg lekker omdat de smaken neutraal zijn en er geen vlees in zit. Je kunt het helemaal vegetarisch maken door kruidenbouillonblokjes toe te voegen …  Lees verder »

Kip in een jasje op zn indiaas. …  Lees verder »

De combinatie van lekkere trek en restjes over van een verjaardag geven dit gemakkelijke recept. Je kunt het zo pittig maken als je zelf wilt. Zelf heb ik, na voor de rest van de familie wraps te hebben gemaakt, pittige mangochutney toegevoegd. Sambal kan ook natuurlijk. …  Lees verder »

Top