1. Home
  2. trice_n
  3. Recepten van trice_n
Recepten van trice_n

Zeeduivel - ook staartvis of lotte genoemd - is een feestelijke vissoort met heerlijk vast visvlees. Dit gerechtje combineert zeeduivel met een zachte saus afgewerkt met dragon, mosterd en glace de viande. Gewoonweg heerlijk! …  Lees verder »

Met het vaste en smakelijke vlees van de reuzen gamba kan je tal van kanten uit. Voor dit gerechtje is gekozen voor een lichte variant met milde knoflooktoets. …  Lees verder »

Feestelijk voorgerechtje of lichte amuse waar alle eters zullen van smullen. Smakelijk! …  Lees verder »

Heerlijk gepaneerde geitenkaasjes opgediend met een fris slaatje en een lauwe vinaigrette met aceto balsamico. Lekker lichte lunch, maar kan ook als starter. Smakelijk! …  Lees verder »

Heerlijke scampi op een spiegel van kerriesaus. Een aanrader voor tijdens de eindejaarsdagen. Om duimen en vingers van af te likken!!!!! …  Lees verder »

Heerlijke bisque - minstens even lekker als op restaurant - en ideaal voor tijdens het eindejaarsdiner!! …  Lees verder »

Deze pompoensoep is gemaakt van kleine pompoenen ipv met reuzepompoen. Deze zijn rijker van smaak en voller van kleur. Zo ook de resulterende soep. Gewoon heerlijk!! …  Lees verder »

Heerlijk zoete amandelkoekjes. Lekker bij de koffie of gewoon tussendoor. …  Lees verder »

Voor grote eters een winters voorgerecht - voor kleine eters een prima lunch. Smakelijk! …  Lees verder »

Heerlijk stukje zalm in een pakje samen met paprika, witloof, groene olijven en aardappelschijfjes. Met dank aan onze Chef van de dagschotels!! …  Lees verder »

Dit gerecht is een absolute klassieker bij ons thuis. Aangezien de helft van de eters witloof en de andere helft selder verkiest, komt er steeds een flinke schaal van elk op tafel. Samen met puree een heerlijke winterschotel! Echt om duimen en vingers van af te likken. Met dank aan mijn mams voor dit heerlijke recept!!!! …  Lees verder »

Heerlijke goudbruine en knapperige driehoekjes - gevuld met een hartig mengsel op basis van kip - voor bij de borrel of als starter. …  Lees verder »

Met kerst in het vooruitzicht is dit een prima en prachtig gebak om gezellig bij het haardvuur en een kopje koffie - of wat sterkers - van te genieten. Met dit recept kan je 2 flinke stollen bereiden (zie foto). …  Lees verder »

Een misschien gewaagde maar erg lekkere combinatie van scampi en wilde duif. Een klein voorgerechtje dat de aanzet van het wildseizoen combineert met de nostalgie van de voorbije zuiderse zomer. Hier weergegeven als voorgerechtje, maar waneer opgediend met een taartje van Gratin Dauphinois (zie webgroep aardappeleters 050405) een heerlijk hoofdgerechtje. …  Lees verder »

Heerlijk knapperig voorgerechtje op basis van rivierkreeftenvlees - of scampi - mozzarella en tomaat. Eenvoudig en zo klaar! Voor ongeveer 20 rolletjes. …  Lees verder »

Deze opgerolde cake met triple sec en vulling van abrikozen- en aalbessenjam is heerlijk als toetje bij de koffie. Gewoon proberen - lekker! …  Lees verder »

Kip zoals ze niet vaak gegeten wordt. Heerlijk op de BBQ en spreekt vast de kleine eters aan! Ook erg lekker en verrassend als borrelhapje! …  Lees verder »

Een heerlijke combinatie van in de pan gebakken rog met een romig sausje waaraan grijze garnaaltjes, tomatenblokjes, basilicum en kappertjes zijn toegevoegd. Smakelijk! …  Lees verder »

Een prachtig dessert welk zeker in de smaak zal vallen bij de eters. Met dit recept heb ik 10 (grote) zwaantjes gemaakt. Ideaal om te doen in een creatieve bui op een regenachtige dag. Smakelijk! …  Lees verder »

Top