1. Home
  2. toscania
  3. Recepten van toscania
Recepten van toscania

Een festelijk gerecht, warvor je niet te lang in de keuken hoeft te staan. …  Lees verder »

600 g uitgebeende hazebout,100 g spek in dobbelsteentjes, 15 g boter, zout, peper, 100 g sjalotten gesnipperd, 100 g uien gesnipperd, 3 dl rode wijn, 4 dl wildbouillon, 3 el cognac, 1 laurierblad, 2 tl gedroogde tijm, 2 tl gedroogde rozemarijn, 3-4 el creme fraiche, 1 el appelstroop …  Lees verder »

4 kippebbouten, zout, peper, 2 el boter, 1 ui gesnipperd, 2 el bloem, 2 tl kerriepoeder, 2,5 dl vleesbouillon,1/8 l slagroom, 1 dl sherry …  Lees verder »

Pikante saus die uitstekkend smaakt bij vis. …  Lees verder »

Konijn met tomaten, wijn en rozemarijn. …  Lees verder »

Je kan het zo pittig maken als je wil. …  Lees verder »

Als ik dit gerecht maak eten wij tot wij bijna ontploffen.Dit kipgerecht kan je naar smaak pittig of zacht romig eten. Het staat binnen 15 min op tafel. …  Lees verder »

Jus dorange …  Lees verder »

Croquant geroosterd witbrood met een pikante beleg. …  Lees verder »

Als Voorgerecht of borrelhapje te eten. …  Lees verder »

Een lekkere spaghettit-taart, die goed voor te bereiden is. Per portie ca. 315 cal. …  Lees verder »

Lekker kipfilets met ham, pesto en Mon Chou …  Lees verder »

Lekkere stoofschotel met varkenslappen en aardappelen. In de Elzas heeft men speciale potten van aardewerk voor dit gerecht, welke naar de bakker worden gebracht, die ze dan na het broodbakken in de langzaam afkoelende oven zet. …  Lees verder »

Cake met banaan, walnoten en rozijnen. …  Lees verder »

Top