Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. theodehaan501
  3. Recepten van theodehaan501
Recepten van theodehaan501

4 pakketjes van onderstaande ingrediënten   …  Lees verder »

Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Snij het varkensvlees in blokjes. Wacht tot de Cobble Stone grijs is. Plaats dan de wok, met olie erin op de Cobb, plaats de deksel erop en warm beide10 minuten voor. Bak, als de wok heet is, het varkensvlees tot het gaar is. Voeg de laatste paar minuten de garnalen toe en breng op smaak met zout en peper. Haal het vlees en de garnalen uit de wok. Voeg opnieuw olie toe aan de wok en laat deze op temperatuur komen. Wok de ui en prei. Voeg daarna de Chinese kool toe en bak deze mee. Voeg als de groente bijna gaar is de rijst toe en laat deze (met de deksel erop) op temperatuur komen. Voeg daarna het vlees, de garnalen en de taugé toe. Breng het geheel op smaak met ketjap, gembersiroop, zout en peper. Laat het geheel nog enkele minuten op temperatuur komen. …  Lees verder »

Top