1. Home
  2. theetje62
  3. Recepten van theetje62
Recepten van theetje62

Met restjes kun je ook iets lekkers maken, hoef je niks weg te gooien. De groente had ik nog over en in de kast stonden ook nog een paar blikken die ik kon gebruiken. …  Lees verder »

Als je prei koopt voor een stoofschotel en het wordt ineens warm, dan maak je er een lekkere salade van. …  Lees verder »

Als er iemand in ons gezin zich niet lekker voelt, maken we vaak een goede soep. Deze hielp ook om zich weer sneller fit te voelen. …  Lees verder »

Prei kocht ik voor een heerlijke schotel uit de oven, helaas werd het warm buiten en hadden we geen zin in een warm gerecht. Toen heb ik er een koude schotel van gemaakt, was erg lekker. …  Lees verder »

Wat doe je als je groenten overhebt? Experimenteren en wat uitproberen. …  Lees verder »

Paar prei stengels overgehouden en niet geweten wat ik er mee moest doen. Toen een heerlijke quiche gemaakt. Gaan we vaker maken. …  Lees verder »

Risotto gerechten zie ik vaak bij MasterChef. Het recept heb ik aangepast naar onze eigen smaak. We krijgen er geen genoeg van en eten het regelmatig. …  Lees verder »

Erg lekker recept wat vooral dochterlief lekker vindt door de hoeveelheid groente. …  Lees verder »

Dit heerlijke recept gekregen van een lieve vriendin die dit zelf vaak maakt. …  Lees verder »

Ik hou van de recepten van Jamie Oliver, eenvoudig en lekker. …  Lees verder »

Dit recept heb ik bij MasterChef Australië gezien. Ik heb het direct zelf ook geprobeerd en iets aangepast. Gewoon heerlijk, we eten het vaker. …  Lees verder »

Mijn man kreeg dit recept van iemand die alleen met de Kerst mag koken, als hij tenminste deze soep ging maken. …  Lees verder »

Lekker snel klaar en erg lekker. Ideaal als je niet veel tijd hebt. …  Lees verder »

500 gr varkenslappen half pakje witte bonen margarine 1 blik gepelde tomaten 2 takjes tijm 3 teentjes knoflook 2 ui 1 dl kalfsjus 2 el sherryazijn 2 el cajunkruiden …  Lees verder »

Lekkere zomerse ovenschotel. …  Lees verder »

Lekkere, heldere lamssoep waar de Grieken hoofdzakelijk tijdens Pasen van genieten. Wat kerst is voor ons, is Pasen voor de Grieken. Eten (lam of geit hele dag aan het spit) en gezellig samen zijn met muziek en eten en drank. …  Lees verder »

Lekkere zomerse pastasalade. Heerlijk bij warm weer. …  Lees verder »

Voor het deeg: 600 gr bloem 100 gr suiker 1/2 tl zout 21 gr gist, 3 zakjes 100 gr boter 400 ml melk 2 eieren voor de vulling: 150 gr zachte boter 150 gr suiker 1 1/2 tl kaneel 1 ei los geklopt  …  Lees verder »

Iedereen kent dat wel. Lekker snijbonen willen eten, maar het valt altijd weer tegen omdat die dingen zo scherp zijn. Snijdt en steekt altijd in de keel. Niet voor niets hadden ze vroeger de bijnaam "scheermesjes". Maak de snijbonen eens anders. Lekker roerbakken met ham en ui. …  Lees verder »

Top