1. Home
  2. thea_g
  3. Recepten van thea_g
Recepten van thea_g

600 gr. varkenslappen - 100 gr. chorizo - zout en peper - 1 el. bloem - 2 el. olijfolie - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 500 gr. trostomaten - mespuntje saffraandraadjes - 1 dl. droge sherry of witte wijn - 2 rode paprika's - 2,5 dl kippenbouillon van tablet …  Lees verder »

12 grote rauwe garnalen, gepeld maar met staartje, darmkanaal verwijderd - 1 rode peper, zaadlijst verwijderd, in ringetjes gesneden - 1 eetl. peterselieblad, fijngesneden - 4 tomaten, zaadlijst verwijderd en in blokjes - sap van 1 limoen - 2-3 eetl olie - peper en zout …  Lees verder »

4 piepkuikens, doormidden gesneden - 8 eetl. olie - 1 takje rozemarijn - 1 rode peper, zaadlijst verwijderd en in dunne ringen gesneden - sap van 1 citroen - peper en zout uit de molen …  Lees verder »

Vulling: 6 sneetjes oud witbrood zonder korst - 2 braadworsten of verse worst - 1 kloeine ui, gesnipperd - 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes - 1 friszure appel, b.v. Braeburn, geschild en in kleine blokjes - salieblaadjes, fijngesneden of 2 theelepels gedroogde salie - 1 ei - 1 kalkoen ca 2-2,1/2 kg - 200 gr. boter - 3 eetlepels olie - zout en versgemalen zwarte peper - een aantal plakken vers vetspek(bestellen bij de slager) …  Lees verder »

Als voorgerecht voor 6 personen, als hoofdgerecht voor 4 personen …  Lees verder »

Een leuk voorgerechtje of "late avond" snack …  Lees verder »

Brandada de bacalao, een Spaans recept …  Lees verder »

Cigalas con mojo canario:garnalen met een saus afkomstig van de canarische eilanden. …  Lees verder »

In 20 minuten op tafel …  Lees verder »

Een prima basissaus voor tomatensoep of spaghettisaus …  Lees verder »

Deze koude spaanse soep is lekker als hij een paar uur van te voren gemaakt wordt. …  Lees verder »

Een heerlijk mediterraans voorgerechtje. …  Lees verder »

Totale bereidingstijd ca. 25 minuten, de tijd om af te koelen en op te stijven niet meegerekend …  Lees verder »

Een heerlijk oosters recept. …  Lees verder »

De milde smaken van vis en vlees overheersen elkaar niet in dit prachtige gerechtje. De heilbot en ossenhaas moeten wel supervers zijn om ze rauw te kunnen serveren. …  Lees verder »

Top