1. Home
  2. tdn51987
  3. Recepten van tdn51987
Recepten van tdn51987

1 el olie - 1,5 kg stukjes kip - 1 blik (440 g) gepelde tomaten, in stukjes - 1 el worcestersaus - 1 tl komijnpoeder - 65 ml rode wijn - 2 el tomatenpuree - enkele druppels tabasco - 1,25 dl kippenbouillon - 250 g kleine champignons - 300 g broccoliroosjes …  Lees verder »

30 g boter - 1 teentje knoflook, uitgeperst - 1 tl geraspte gember - 1 el kerriepoeder - 2 uien, in dikke ringen - 750 g lamsfilet, in reepjes - 1/2 tl mosterdzaad - 2 stengels bleekselderij, in schijfjes - 300 g bloemkoolroosjes - 2,5 dl runderbouillon - 1 tl garam masala - 1 el versgehakte koriander …  Lees verder »

500 g rundvlees (gebraad of biefstuk) - 3 jonge uitjes - 2 wortelen - 1 courgette - 100 g champignons - 100 g doperwtjes - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel verse geraspte gemberwortel - 2 eetlepels olie - 1 eetlepel maiszetmeel - 2 eetlepels water - 1 eetlepel sojasaus - 1 eetlepel (zoete) chilisaus - peper en zout …  Lees verder »

3 eetlepels aalbessengelei - 8 reekoteletten - 1 blik kersen - 100 gram boter - 4 sneden peperkoek - 0,5 dl slagroom - zout - 3 dl pepersaus …  Lees verder »

1 kilo kersen - 650 gram poedersuiker - 3 citroenen - 1/2 liter water - 1 borrelglas kirsch …  Lees verder »

1 lamszadel - 2 uien - 2 wortels - 1/2 liter droge witte wijn - 50 gram bloem - 1/2 liter bouillon - 2 kruidnagels - 2 dl azijn - olie - 2 sinaasappels - 150 gram suiker - 1 blik kersen - zout, peper - 1 kilo lams en gevogeltebotten …  Lees verder »

1 jong konijn - 100 gerookt borstspek - 2 grote uien - 40 gram bloem - 1 glaasje kirsch - 2 dl witte wijn - 2 dl bouillon - 500 gram ontpitte kersen - 1 bouquet garni - salie - munt - 100 gram boter - zout, peper - 50 gram gekonfijte kersen …  Lees verder »

1 liter kersen op sap - 1 mespunt kaneel - 3 eetlepels rode wijn - kirsch - 1 liter vanilleijs - 2 theelepels maizena - 2 eetlepels rode - bessengelei …  Lees verder »

8 dunne flensjes - 200 gram kersen - kersenjam - poedersuiker …  Lees verder »

1 gans van 2 kg. - 1,5 kg. kersen - 180 gram. boter - 3 eetlepels slagroom - 0,5 dl sherry - 3 kruidnagelen - zout - peper - tijm - laurierpoeder - gemberpoeder …  Lees verder »

500 gram kersen - 150 gram suiker - 1/2 citroen - 1 eiwit - 1 eetlepel kirsch …  Lees verder »

2 hazenruggen - zout, peper - kaneel, kruidnagelpoeder - 100 gram aalbessengelei - 400 gram kersen - 2 dl port - 1 sinaasappel - 50 gram boter …  Lees verder »

400 gram aardbeien - 250 gram suiker - 2 sinaasappels - 1 citroen - 1 glaasje grand marnier …  Lees verder »

500 gram roomijs - 150 gram aardbeien - 1/4 dl grand marnier - 2 sinaasappels - 1/2 citroen - 1 dl slagroom - suiker …  Lees verder »

0,5 dl witte wijn - 5 gram gelatine - 100 gram suiker - 3 eidooiers - 1,5 dl slagroom - 2 nootjes gember - 1 eetlepel gembernat - 200 gram aardbeien - 0,5 kopje water - 75 gram suiker - 1 kiwi …  Lees verder »

300 gram aardbeien - 400 gram suiker - 3 dl slagroom …  Lees verder »

8 dunne flensjes - 1 potje aardbeienjam - 3 eetlepels suiker - 1/2 dl grand marnier - 150 gram aardbeien …  Lees verder »

1 kg mooie aardbeien - 1/2 citroen - 150 gram suiker - 2 dl slagroom - 1 dl kirsch - 30 lange vingers - 1/2 liter melk - 4 eidooiers - 60 gram poedersuiker - 4 gram gelatine …  Lees verder »

Bladerdeeg - 500 gram aardbeien - 180 gram suiker …  Lees verder »

750 gram aardbeien - 2,5 dl slagroom - 1/2 citroen - 90 gram suiker - 5 gram gelatine …  Lees verder »

Top