1. Home
  2. tako
  3. Recepten van tako
Recepten van tako

Omdat mijn zwager vegetarisch is geworden, wil ik tijdens verjaardagen daar wel rekening mee houden met het eten. Dus ik vond dit gerecht op internet en het leek mij zelf ook lekker dus schort aan en aan de slag. Toen ik het klaarzette en mijn zwager het nam, wilde de rest het ook proberen en die vonden het ook allemaal lekker, dus dit gerecht blijft behouden. Eet smakelijk. …  Lees verder »

Ik zocht een salade maar dan net even wat anders. Dit vond ik en ik vond hem heerlijk. Je kunt nog behoorlijk varieren in kaas en ham e.d. …  Lees verder »

Ik kwam deze fudge tegen en ik dacht altijd dat het heel veel werk was maar dit is binnen 15 minuten gepiept, geweldig en nog lekker ook. …  Lees verder »

Met Pasen wilde ik iets geels als toetje en toen kwam ik dit toetje tegen. Ik had het recept van de lemoncurd al (http://www.smulweb.nl/recepten/1103878/Lemon-curd-makkelijk-magnetron-recept) en dat is zo klaar en kan je superlang bewaren in de koelkast of de vriezer. …  Lees verder »

Ik zocht met Pasen een lekker simpel voorgerechtje die er toch leuk uitziet en natuurlijk verrukkelijk smaakt. Dit heb ik gevonden in dit gerechtje van brendakookt.nl  Sinds kort zie ik vaker gerechten van haar en die zijn vaak simpel maar o zo lekker. …  Lees verder »

Voor een verjaardag zocht ik een aantal gerechten die van tevoren kon klaarmaken en kwam toen dit gerecht op brendakookt.nl tegen en dit leek me wel wat. Hiervan hebben bij mij 8 mensen een stuk geproefd omdat ik ook nog andere lekkere gerechten had. Ik had een halve rode paprika en een halve geroosterde paprika uit glas genomen en dat was heerlijk. …  Lees verder »

Ik vond dit recept op vertruffelijk.nl en het smaakt zeker verrukkelijk. Dagmar en Daisy hebben een heerlijk gerechtje gemaakt. Kost wel even wat tijd maar dan heb je ook wat. …  Lees verder »

Dit heerlijke zoete Oostenrijkse gerecht hebben we op tijdens de skivakantie. De kinderen vonden het zo lekker dat er gevraagd werd om het toch ook hier nog een keer klaar te maken. We moesten de sneeuw en de zon erbij denken, maar ze smaakten weer heerlijk. …  Lees verder »

Dit was ook een van de 20 winnaars van de Jumbo receptenwedstrijd in Oirschot. …  Lees verder »

Dit was één van de winnaars van de receptenwedstrijd van Jumbo in Oirschot. Een zeer aparte maar overheerlijke soep, zeker het proberen waard. …  Lees verder »

Dit gerecht was een van de 20 winnaars van de Jumbo receptenwedstrijd in Oirschot. Mijn zoontje vond het zo lekker dat hij maar bleef halen. …  Lees verder »

Dit recept is een van Jumbo's receptenwedstrijd in Oirschot waar ik ook aan mee heb gedaan. Dit is zeer simpel en erg lekker en je hebt er geen pannen voor nodig. …  Lees verder »

Een wat chiquer gerecht voor een speciale gelegenheid. De lekkere zoete smaak van de mango met de wat pittige smaak van de mango chutney is verrukkelijk. …  Lees verder »

Bij een buffet is dit een heerlijk gerecht, punten snijden en happen maar. …  Lees verder »

Dit heerlijke italiaanse gerecht smaakt verrukkelijk met een italiaanse salade met gedroogde tomaatjes, mozzarello en rucola. …  Lees verder »

Dit heerlijke mexicaanse gerecht kost misschien even tijd om te maken, maar dan smaakt het ook wel heerlijk. …  Lees verder »

Super lekker en gemakkelijk. Weer zo'n makkelijk gerecht wat je binnen een half uur op tafel hebt en het is nog genieten ook. …  Lees verder »

Met kerst 2008 wilde ik het een keer lekker makkelijk hebben maar wel lekker eten. Toen heb ik deze gemaakt en ze dachten allemaal dat ik uren in de keuken had gestaan. …  Lees verder »

Makkelijk en lekker eenpansgerecht, smullen maar. …  Lees verder »

Heerlijk eenpansgerecht dat snel klaar is en heerlijk van smaak. Voor als je het een keertje niet zoveel tijd hebt. …  Lees verder »

Top