1. Home
  2. suntzu
  3. Recepten van suntzu
Recepten van suntzu

Forse koekenpan ,4 aardappelen,ui eieren(8),zout en veel peper,olijfolie,flinterdun gesneden spek.  …  Lees verder »

1 kg. aardappelen,geschild en in stukken, 2 grote stukken paksoi, schoongemaakt en in reepjes, 2 rode uien in ringen, boter, 2 theelepels kerriepoeder,1 dl. melk, zout en versgemalen peper, 50 gram grof gehakte hazelnoten (neem witte ongebrande, anders wordt het gerecht bitter), 50 gram geraspte oude kaas, 1,5 deciliter creme fraiche. …  Lees verder »

Verse andijvie, blokjes kaas, 1 geroosterde boterham, olie azijn, ui, mosterd, tomaat, zout en peper. …  Lees verder »

1 blik cornedbeef, 1 blik gepelde tomaten(400 gr. netto), 1 ui,1 klein blikje tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, bladpeterselie, met gekookte rijst. …  Lees verder »

Courgette,aubergine,mozzarella,aardappelpuree,peterselie(blad),evt.gehakt met een gebakken uitje er bij. En niet te vergeten Tomaten. …  Lees verder »

Kabeljauw 4 ons,tomaten 1pond,zure room,citroen,peterselie,camembert,zout en peper. …  Lees verder »

4 vellen lasagnadeeg, 250 gram (wilde) spinazie, 1 noot zwezerik, 3 ons kalfslever, bouquet garni, 1 dl. witte wijn, 1 dl. bouillon, 2 eetlepels slagroom, ruim 1 ons cantharellen. …  Lees verder »

2 ons kippelevertjes, 2 eieren, 2 el. olie, 2 eieren, peper, zout, 2 theelepels kaneel en peterselie …  Lees verder »

3 el. olie, 4 gesneden tenen knoflook, gemalen peper, snufje zout, 1 blik gepelde tomaten, 1 ons fijngesneden ham, zakje parmesaanse kaas, scheut wodka, potje creme fraiche, veel gesneden peterselie, 250 gram penne pasta …  Lees verder »

10 grote gedroogde olijven, 0,3 liter rode wijn, 1 takje verse tijm, 3 peperkorrels, balsamico-azijn, 2 el. bruine suiker, 1 kaneelstokje, zout, mager ontbijtspek, 4 el. honing …  Lees verder »

5 tenen knoflook, een rauwe eierdooier, een hard gekookte eierdooier, olijfolie, peper, zout, …  Lees verder »

2 kopjes gekookte rijst, 3 ui, 4 el. olie, 4 ons gehakt, 1 tl. karwijzaad, peper en zout, 1 grote kool, blik tomatenblokjes (halve liter),verse peterselie, zure room …  Lees verder »

500 gram paddestoelen (champignons), 4 tenen knoflook, 4 el. extra vergine olijfolie, zout, 2 tl. komijn, mespuntje chilipoeder, sap van een halve citroen, 3 el. fijngehakte verse koriander …  Lees verder »

Rijst met gehakt en doperwtjes …  Lees verder »

Kalfslever met Marsala …  Lees verder »

Egyptisch voorgerecht …  Lees verder »

1,5 el. olie, 3 el. grofgesneden knoflook, 2 el. fijngeraspte verse gemberwortel, 2 el. bosui in ringetjes, 1,5 kilo verse mosselen, schoongeborsteld (schelpen die niet sluiten verwijderen), 2 el. kerrie (Madras), 2 el. Thaise vissaus, 1,5 theelepel suiker, 4 dl. kokosmelk, 3 el. water. …  Lees verder »

1 middelgrote ui, 2 a 3 gesneden grote tenen knoflook, anderhalve liter hete bouillon, 2 ons doperwten, 250 gram verse fijngehakte spinazie of van Hak, 4 ons arborio rijst, olijfolie, 1 deciliter wijn, 60 gram pecorino-romanokaas, halve citroen, zwarte peper. …  Lees verder »

2 rode uien in ringen, 4 el. olie, 3 a 4 gesneden tenen knoflook, 1 kilo sukadelappen, zout en peper, 4 laurierblaadjes, 1 tl. gemberpoeder, 5 kruidnagels, 5 dl. kokend water, 1 bouillonblokje, 2 el. azijn …  Lees verder »

4 roodbaars- of doradefilets (elke stevige vis is goed) van elk circa 150 gram, 1 gesnipperde ui, sap van 1 citroen, 2 a 4 uitgeperste knoflooktenen, gemalen witte peper of sambal, 2 tl. gemalen komijn, kwart tl. koenjit, 2 tl. paprikapoeder, zout, 3 el. olijfolie, 2 el. gesnipperde koriander, 2 venkelknollen, 30 gram boter. …  Lees verder »

Top