1. Home
  2. struik
  3. Recepten van struik
Recepten van struik

Zo maak je mega snel en gemakkelijk broccoli courgette soep. Je hebt maar weinig ingredienten nodig voor dit soeprecept omdat de krachtbouillon groenten van Struik ontzettend veel smaak geeft. Voor wie zet jij vanavond binnen 20 minuten dit gezonde soepje op tafel?  …  Lees verder »

Chicken pot pie, een lekkere ovenschotel met kip! Kip in romige saus met groenten en een dakje van bladerdeeg, do we need to say more? Heerlijk om van te genieten op een doordeweekse avond maar ook zeker een aanrader voor als je gasten krijgt.  …  Lees verder »

Waan je in je eigen keuken in Spanje met dit fantastische recept voor snelle en makkelijke paella. Deze paella is een smaakbom dankzij de combinatie van kip met chorizo. De krachtbouillon kip van Struik maakt het gerecht helemaal af en extra makkelijk.  …  Lees verder »

Pasta Alfredo is ooit in 1914 bedacht in Rome. Het originele recept bestaat uit fettucine met heel veel roomboter en Parmezaanse kaas. Ondertussen kent het gerecht vele variaties en worden er vaak garnalen of kip toegevoegd. Deze variant is iets slanker dan de originele variant dankzij de saus. De saus is erg romig en dankzij de roux en de krachtbouillon kip van Struik.  …  Lees verder »

Soto ajam, oftewel kippensoep op z'n Indonesisch. Deze smaakvolle soep heb je met behulp van de krachtbouillon van Struik binnen een handomdraai op tafel staan. Lekker voor een doordeweekse dag. Maak de soep extra voedzaam door hem te serveren met gekookte rijst en een gekookt eitje.  …  Lees verder »

Risotto maken moeilijk? Niet met de krachtbouillon tomaat van Struik. Dit is de meest smaakvolle en snelste risotto die je ooit zult eten!  …  Lees verder »

Rund enchilada's met zacht gestoofd rundvlees. Dit is ultiem comfort food uit Mexico. De krachtbouillon rund basis van Struik geeft het gestoofde rundvlees extra veel smaak.  …  Lees verder »

Binnen een mum van tijd heb je deze kruidige Vietnamese noodle soep op tafel staan. Beef pho soep is niet voor niets al erg populair in Amerika. De soep is erg smaakvol en dankzij het gebruik van krachtbouillon rund van Struik erg makkelijk om te maken.  …  Lees verder »

Top