1. Home
  2. spikkertje
  3. Recepten van spikkertje
Recepten van spikkertje

We kennen allemaal wel andijvie en ook een pasta... maar kennen we ze ook bij elkaar? Ik heb een receptje waarbij beide recepten met elkaar vermengd worden tot een smakelijk geheel! …  Lees verder »

Een heerlijke salade die makkelijk te maken is, goed binnen dit seizoen past en ook nog is te doen is voor mensen die vegetarisch zijn, er komt namelijk geen vlees bij te pas! een aanrader! …  Lees verder »

Dit is een heerlijk voorgerechtje, maar ikzelf maar het in het weekend nog wel eens als "een lekker broodje tussendoor". Na dit gegeten te hebben op een koude zondag zitten wij voorlopig vol LET OP! Dit recept heeft een lange voorbereiding nodig!!! …  Lees verder »

Iedereen kent zuurkool wel, maar is deze manier van bereiden ook bij jullie bekend? Daarom hier een verassende manier van zuurkool verwerken! …  Lees verder »

Een echt herfstig voorgerechtje, afkomstig uit de franse keuken! Snel klaar, leuk resultaat! …  Lees verder »

Vinden jullie het ook zo fijn om in de herfst weer lekkere stamppotten te maken?! Ik vind het altijd zo lekker, vooral als de dagen korten worden en de temperatuur flink zakt! Hier een niet allerdaags stamppotje met een verassende smaak! …  Lees verder »

Iedereen kent wel de stamppot hutspot, andijvie of boerenkool, maar kennen jullie deze ook al? Een heerlijk niet allerdaags stamppotje met een zachte smaak! …  Lees verder »

Een lekkere hartige taart die het goed doet in dit herfstseizoen. Om toch wat vitamines binnen te krijgen kun je er een salade bij naast maken! …  Lees verder »

Heerlijk nagerecht! Van de week heb ik dit gemaakt met de ouderen van mijn werk en die vonden het heerlijk! Ik had het alleen in een grote schaal gemaakt en dan is de servering (als je het overschept in kleine bakjes) niet heel mooi, vandaar de kleine ovenschaaltjes, zodat iedereen zijn eigen bakje krijgt! …  Lees verder »

Hollands Glorie! Leuke binnenkomer bij de koffie voor buitenlandse gasten! …  Lees verder »

Als je hier een hap van genomen hebt wil je meer...meer...meer... …  Lees verder »

Hééérlijk nagerechtje! Om te smullen (al zeg ik het zelf...)Wel vrij "zwaar.." …  Lees verder »

Weer eens iets anders dan de standaard poffertjes, het uitproberen waard! …  Lees verder »

Héééééérlijk!!! …  Lees verder »

500 g groene asperges 2 lente/bosuitjes stukje gemberwortel van 1,5 cm of 1 theel. gemberpoeder 1 teentje knoflook 100 g cashewnoten zonder zout 3 eetl. arachideolie 1 eetl. ketjap manis 1 dl kruidenbouillon (van tablet)  …  Lees verder »

Een heerlijk hoofdgerecht, passend bij de visschelp met tomatenbroodjes …  Lees verder »

Top