1. Home
  2. sonja-bbq
  3. Recepten van sonja-bbq
Recepten van sonja-bbq

MMMmmmmmmmmmmmmmm Hiervoor moet je wel de tijd nemen om het goed te marineren!!!! …  Lees verder »

Zo maak je een doodgewoon saucijsje, dat uiteraard onmisbaar is op de BBQ, op een wel heel lekkere manier klaar!! En door de perzik is het ook nog eens lekker fris.  …  Lees verder »

Lekkere garnalenspiesjes voor op de BBQ. Pikant door de chilisaus en de knoflook...Deze spiesjes waren vorige week op een BBQ-feestje favoriet bij de liefhebbers! …  Lees verder »

Deze kruidenboter moet je wel op tijd uit de koelkast halen voor gebruik zodat deze lekker smeuig is om op stokbrood te smeren of om naast de biefstuk te serveren …  Lees verder »

Hou je van BBQ-en en hou je van de Griekse Keuken???? Dan moet je deze spiesen echt eens gaan proberen. De knoflook en oregano die in de marinade zitten geven je het gevoel alsof je op een warm Grieks eiland in de Middellandse Zee zit. …  Lees verder »

Erg smakelijke spiesen met lekker veel knoflook voor op de BBQ. Maak er zelf een lekker knoflookrijk sausje bij.. …  Lees verder »

LEKKER LEKKER LEKKER Dit brood met knoflookboter kan je in de oven klaarmaken maar je kan het ook heel makkelijk op de BBQ maken. …  Lees verder »

Ook nagerechtjes kan je op de BBQ maken. Salsamuziekje op, pina colada met rietjes klaarzetten en dan deze verse ananas met rum op de BBQ. Dan voel je je helemaal in de Caribean.  …  Lees verder »

Deze spiesen zijn echt megalekker van de BBQ!!! En als het geen BBQ-weer is dan grill je ze toch gewoon op de grillpan... …  Lees verder »

Heerlijke pikante tonijnsteak met een scheutje tequila …  Lees verder »

Lekkere kipspiesen met mango en een scheutje rum …  Lees verder »

Het kost even tijd, maar dan heb je ook wat en het is weer eens wat anders dan een gepofte aardappel van de BBQ.  …  Lees verder »

Top