1. Home
  2. soniaverschuere
  3. Recepten van soniaverschuere
Recepten van soniaverschuere

"Oh boy, als je een bakmadam/bakman bent, dan wil je deze ontbijtrepen zeker op je lijst zetten. Niet alleen zijn ze een fijne afwisseling van je standaard ontbijtje, maar ze zijn ook nog eens ongelofelijk lekker, bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten & zijn super gemakkelijk om te maken. En het beste van al? Ze zijn gemaakt met lekker veel kiwi!Ben jij een kiwi lover? Ik alvast wel! Zeker als ze wat gerijpt en lekker zoet geworden zijn, zoals de Zespri Sungold waar ik dit recept mee maakte. Zo fris & zoet tegelijk! Wie is er nog fan van deze gele variant op de traditionele kiwi? Voor dit recept maakte ik er een heerlijke confituur mee met maar drie ingrediënten en wauw: zo lekker! Heerlijk zoet en perfect van textuur. Ik heb meteen een dubbele portie gemaakt zodat ik hem ook nog door mijn yoghurt kon roeren of op mijn boterham kon smeren nadat ik deze repen gemaakt had." …  Lees verder »

Dit is een supermakkelijk en super lekker gerechtje Wij aten het altijd op zondag, lekker feestelijk.  …  Lees verder »

1 SELDER 1 POREI 1 AARDAPPEL 1 UI MARGARINE 2L GROENTENBOUILLION PEPER EN ZOUT 1 APPEL CURRY EN PETERSELIE …  Lees verder »

1/2 groene paprika in blokjes gesneden 1 ajuin in fijne blokjes 1/2 tas gesneden selder 1 kruidnagel laulierblad zout en peper 0.8 kg krokodillevlees 1 lepel bruine suiker citroensap 1/2 liter witte wijn of water 500gr gepelde tomaten engelse saus en tabasco …  Lees verder »

Kan ook met okernoten …  Lees verder »

Verrassende visgratin zo lusten ze wel vis …  Lees verder »

Lekkere ovenschotel …  Lees verder »

2 uien-500gr wortels-2 cm gember-1 teentje knoflook-snuifje kerriepoeder-groentenbouillonblokje-olijfolie-125gr geitenkaas-peper en zout laulierblaadje tijm …  Lees verder »

Kippeborst en bouten 2 wortels 1 ajuin 1 poreiwit 5 st witte selder groetenbouilion 1 ei beetje room melk kan ook peterselie fijngesneden peper en zout boter …  Lees verder »

2 kg verschillende soorten vis (wijting, poon, schelvis, zeeduivel) Wortel , peterselie, prei , 2 glazen droge witte wijn, dunne schil van een goed afgeborstelde sinaasappel, 1 venkelknol, 2 uiten, 2 tomaten, safraan, 2 teentjes knoflook, 1dl olijfolie, P&Z, +- 20 gare mosselen, 4 grote garnalen …  Lees verder »

12 krabbenpoten 4 teentjes look Fama 2 eetlepels gehakte peterselie wat krulsla wat citroensap bruin brood …  Lees verder »

- 800 g zalmfilet - 1 stronk prei - 3 sjalotten - basilicum - 2 bolletjes mozzarella - 200 g boter - 200 g langkorrelrijst - 2 dl visfumet - 1 dl culinaire room - 1 dl witte wijn - 200 g boter - citroensap van een halve citroen …  Lees verder »

600 gr geraspte Ardennetal (of combinatie van Emmental kaas/cheddar kaas/oud brugge kaas)- 2 kleine glazen droge witte wijn - sap van 1 citroen - 150 gr (bos)paddestoelen fijn gesneden - 1 klein teentje knoflook - 1 koffielepel maïzena - muskaatnoot …  Lees verder »

Zalm met veel smaak …  Lees verder »

Lekker koude soep …  Lees verder »

16 niet al te grote nieuwe aardappeltjes 12 plakjes ontbijtspek 250 g jonge kaas in blok 12 champignons rozemarijn peper en zout olijfolie …  Lees verder »

Top