Leuk om met kinderen te maken … Lees verder »
Leuk om met kinderen te maken … Lees verder »
20 gram gepelde amandelen 30 gram boter 100 gram bruine basterdsuiker ? eetlepel water zout 30 gram bloem ? theelepel kaneel … Lees verder »
175 gram boter 225 gram suiker 4 eieren 250 gram zelfrijzend bakmeel 1? pakje vanillesuiker 4 appels … Lees verder »
300 gram kabeljauwfilet - naar smaak citroensap - 300 gram aardappels - 1 lente uitje - 35 gram boter - 35 gram bloem - 2 deciliter visbouillon - 2 deciliter melk - 3 stuks wortel - 1 eetlepel mosterd - naar smaak diepvries dille - naar smaak zout … Lees verder »
Een frisse salade met verassende ingredienten … Lees verder »
Plakjes bladerdeeg 150 gr. suiker kaneel pot kersen zonder pit 1,5 lepel citroensap kruidnagel maizena 450 gr. Grandioso Mascarpone 4 eieren … Lees verder »
Een makkelijke roerbakschotel … Lees verder »
Anders … Lees verder »
Gin … Lees verder »
Suiker: 80 g kaneelstokje: 1 stuks water: 1 dl moesappels: 800 g citroensap: 0.10 dl … Lees verder »
Supersnel klaar!! … Lees verder »
100 g bittere chocolade 15 g bak- of braadvet (Remia) 65 g cornflakes 50 g rozijnen … Lees verder »
Oliebollen 45 a 50 stuks … Lees verder »
Lekker op stokbrood … Lees verder »
1.5 dl melk, 500 g veldsla, zout en peper, 1.5 kg aardappelen, 250 g extra belegen kaas … Lees verder »
250 gr. gehakt 2 flinke uien, gesnipperd 1 pijpje bier (30 cl) 1 bouillonblokje 2 grote appels (bij voorkeur goudreinetten), in blokjes ca. 1/3 ontbijtkoek, verkruimeld … Lees verder »
2 hardgekookte eierdooiers 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel azijn 3 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, fijngehakt 1 knoflookteentje, fijngehakt 25 gram fijngehakte kervel 1/8 liter slagroom, halfstijf geklopt zout en peper … Lees verder »
Bananen (1 per eter) chocola in blokjes (van een reep dus, melk of puur) aluminiumfolie … Lees verder »
1 beker kwark (gewoon, saaie kwark, 450 gram) 1/8 liter slagroom 2 a 3 appels handje rozijnen kaneel … Lees verder »
300 gr. runderniervet 250 gr. bruine rietsuiker 250 gr. pitloze rozijnen 60 gr. fijngehakte sukade 60 gr. oranjesnippers 250 gr. krenten 250 gr. droog wittebroodkruim 125 gr. bloem ong. 3 dl. melk mespunt kaneel mespunt kruidnagelpoeder mespunt geraspte nootmuskaat mespunt gemberpoeder 50 gr. fijngesneden gember 4 eieren 50 gr. gesnipperde amandelen mespunt zout 1 eetlepel rum, cocnac of whisky … Lees verder »