1. Home
  2. slank-en-lekker
  3. Recepten van slank-en-lekker
Recepten van slank-en-lekker

Een vegatairische schotel die heeeeeel weinig kall bevat en toch heel lekker is lekker met rijst 130 kall zonder de rijst natuurlijk …  Lees verder »

Heerlijk en ziet er heel leuk uit, ook voor als je gasten krijgt het is zo klaar 105 call …  Lees verder »

OOk als je lijn wil je lekker eten en dit is lekker met een chinese smaak en maar 265 kall …  Lees verder »

Lekker stoofpotje met veel lekker pittig en maar 285 kall lekker toch …  Lees verder »

Dit is een heerlijk aardappelgerecht met een lekkere smaak van het roosteren en bevat 175 kcal …  Lees verder »

Een lekker recept uit de japanse keuken die erg lekker smaakt en maar 164 kcal bevatten heerlijkkkkkkkk en snel klaar goed voor de lijn wat wil je nog meer eet ze met de ketjapsaus erover die bevat maar 19 kcal …  Lees verder »

Heerlijke stukjes vlees geroerbakt met paprika en koriander en mexcicaanse kruiden lekker met rijst egt de moeite waard en het vlees bevat maar 225 kcal dus niet veel voor een hoofdgerecht …  Lees verder »

Knapperige roergebakken groente met stroop en sesamzaad erg smakelijk en maar 93 kcal …  Lees verder »

Lichte soep met verse asperges en roomkaas lekker zacht en goed voor de lijn hmmm en dat maar 115 kcal …  Lees verder »

In marokko word dit gerecht tagine genoemd, naar de aardewerkepot waarin het altijd werd klaar gemaakt. In dit gerecht blijft de kip dankzij de gedroogde vruchten heel sappig en mals. Kijk in de supermarkt naar gedroogde vruchten die voor gebruik niet geweekt hoeven worden. Het is de moeite waard van proberen het is erg lekker en bevat maar 220 kcal pp. …  Lees verder »

Heerlijk malse kipfilet in een romige saus met jonge prei die maar 195 kcal pp is en en niet te moeilijk is om klaar te maken lekker met een gepofte aardappel en jonge verse peen. …  Lees verder »

Heerlijk malse kipfilet in een romige saus met jonge prei die maar 195 kcal pp is en en niet te moeilijk is om klaar te maken lekker met een gepote aardappel en jonge verse peen. …  Lees verder »

Malse stukjes zeeduivel, gekruid met grove peper en gepocheerd in visbouilon met room en cognac als dat niet lekker lijnen is weet ik het niet meer er zitten maar 160 kcal pp in …  Lees verder »

Altijd lekker een mosseltje en als je lijn kun je er rustig een paar meepikken want ze zijn maar 15 kcal per stuk. …  Lees verder »

Heerlijk fris toetje met maar 80 kcal, dus lijn je lekker mee. …  Lees verder »

Lekker lijnhapje van maar 20 kcal per stuk die ook voor niet lijners lekker is en er leuk uitzien, dus dat word weer lekker meelijnen. Het vraagt wel wat tijd, maar zijn wel helemaal van tevoren te bereiden dus je hoeft het alleen nog maar op tafel te zetten. …  Lees verder »

Heerlijk voorgerechtje van gekruide vruchten en garnalen en maar 145 kcal. Snel klaar maar wel een marineertijd van 2 uur. …  Lees verder »

: Hollandse mosselen met een zuidelijk tintje en lekker pittig gekruid. Complete maaltijd ca.400 kcal p.p …  Lees verder »

Top