1. Home
  2. skwirrel
  3. Recepten van skwirrel
Recepten van skwirrel

Dit is een heel lekkere zelfgemaakte saus. Beter dan die uit een potje. Voor allerlei oosterse gerechten. De saus kan ook prima gemaakt worden met mosselen. …  Lees verder »

Een heerlijk nagerecht. De potten zijn ca. 3 maanden houdbaar (als je het lukt er zo lang van af te blijven, want al veel eerder eetbaar) …  Lees verder »

Een simpele maar beproefde methode om augurken in te maken. Voor een pot van een halve liter. Bij dit recept gaan de augurken licht gisten …  Lees verder »

Als je veel fuchsia' s hebt, vormen die in het najaar zaaddozen. Gooi niet weg. Probeer het eens met deze jam. …  Lees verder »

Een heerlijke jam, op een beschuitje of cracker, of als taartvulling. …  Lees verder »

Aparte jam, maar best wel lekker …  Lees verder »

Maak eens een aparte mosterd. De basis van dit recept is een gewoon potje mosterd en licht bruine suiker. Verrassend anders op geroosterd vlees, bij de BBQ. …  Lees verder »

Een aparte, beetje zoete mosterd.Voor als je eens champagne over hebt.Snel en makkelijk t e maken Lekker bij vlees, over pate of bij blokjes kaas. …  Lees verder »

Zelf mosterd maken is makkelijk en je kunt de mosterd aan je eigen smaak aanpassen. Deze mosterd is heerlijk als BBQ smeersel bij worstjes. Voor ca. 7 dl. …  Lees verder »

Zelfgemaakt heel lekker, vooral als je kruiden toevoegt: in cakebeslag, over ijs en in een kopje muntthee of een kop koffie met slagroom. …  Lees verder »

Deze komkommers worden met peper ingelegd. Hoe langer je ze laat staan, hoe heter ze worden. Bij een glas bier. …  Lees verder »

Deze chutney is lekker pittig van smaak en smaakt goed bij allerlei oosterse gerechten. …  Lees verder »

Deze relish is lekker in komkommersla en bij lamsgerechten …  Lees verder »

Deze gember wordt op japanse wijze ingemaakt en kan verscheidene maanden worden bewaard. Het smaakt prima als sausje bij sushi …  Lees verder »

Lekker om te knabbelen, je kunt ze naar smaak roosteren met knoflookpoeder of chilipeper. Bewaard in een afgesloten trommeltje blijft het zeker een maand goed. …  Lees verder »

Is ongeveer 2 weken in de ijskast te bewaren, maar bij mij is het voor die tijd al op. …  Lees verder »

Deze honing is lekker als marinade en een traditioneel middel tegen hoesten, kou en acne. (3x daags een theelepeltje).Een echte knoflookliefhebber gebruikt het als sausje over ijs! …  Lees verder »

Een heldere gelei, met een heerlijk pittige knoflooksmaak …  Lees verder »

Wodka, Anders …  Lees verder »

Deze chutney is lekker bij allerlei kaasjes en bij wild en kipgerechten. Voor 5 a 6 jampotjes …  Lees verder »

Top