180 g volkorenbloem50 g rijst150 g havervlokken175 boter150 g suiker1 tl gedroogde gist1/2 l melk1 tl genberpoeder1 tl kaneelpoeder4 bolletjes kardemon1 eibloemsuikerzout … Lees verder »
180 g volkorenbloem50 g rijst150 g havervlokken175 boter150 g suiker1 tl gedroogde gist1/2 l melk1 tl genberpoeder1 tl kaneelpoeder4 bolletjes kardemon1 eibloemsuikerzout … Lees verder »
VOOR 4 POTJES VAN 350 G1 kg groene druiven500 g fijne suikersap van 1 citroen2 takjes verse munt1 zakje pectine (eventueel) … Lees verder »
Speciaal voor kindjes! … Lees verder »
1 zakje gedroogde abrikozen2 el suiker4 el rozijnen blaadje witte gelatine30 g griesmeel4 dl melk1 el geraspte citoenschileen mespunt zout2 bekertjes Bulgaarse yoghurt1 mango2 abrikozen1 banaan1 blikje ananas stukjes2 el honingsap van 1 sinaasappel1 el gehakte muntblaadjesslagroom voor de garnering … Lees verder »
250 g kruimeldeeg300 g wortelen1 ui1 el olie1 a 2 onbehandelde sinaasappels3 eieren15 cl room1 el kardemonzaadjes peper en zoutboter voor de vormpjes … Lees verder »
100 g zelfrijzend bakmeel50 g bloem150 g pure chocolade, in stukjes40 ml water100 g boter120 basterdsuiker2 eieren, geklopt1/3 kop gepofte rijst met chocoladesmaakGalzuur:1/2 poedersuiker60 g zachtboter … Lees verder »
VOOR 10 STUKS500 g bladerdeeg50 g zachte boter50 g blonde kandijsuiker1 koffielepeltje speculaaskruiden150 g gemengde gedroogde vruchten (of puur rozijntjes)1 losgeklopt ei100 g bloemsuiker1 eetlepel citroensap (glaceersel … Lees verder »
Anders … Lees verder »
Frisdrank, Vruchtensap … Lees verder »
Vruchtensap … Lees verder »
250 g aardappelen250 g pompoen30 g boter2 eetlepels fijngesniperde bosuitjes2 eieren35 g bloem2 eetlepels zelfrijzende bloemnootmuskaatcayennepeperzoutbakboter … Lees verder »
VOOR 10 STUKS2 bananen1 eetlepel citroensap30 g havermoutvlokken65 g zefrijzende bloem2 eetlepels fijne suiker1 ei10 eetepels melk45 g gesmolten boterbakboterzoutOM TE GARNEREN2 bananen1 citroen1 eetlepel fijne suikerkanelpoeder … Lees verder »
VOOR DE TAATRBODEM … Lees verder »
50 g dessertrijst2 eieren2 eetlepels ahornsiroop (of vloeibare honing)3,5 dl melk50 g rozijntjes2 eetepels blonde kandijsuiker … Lees verder »
VOOR CA.45 STUKS2 maal 90 cm dropveters of-pijpjes150 g couverture, in stukjes60 g witte chocolade … Lees verder »
1 1/2 kop marshmallow60 g boter2 1/2 kop rice crispies1/2 kop decoratiehagel … Lees verder »
375 g kipfilet, grofgesneden1 ei1 el verse bieslook, fijngehakt1/4 tl sesamolie2 tl pruimensaus1 tl ketjap1 kop cornflakes … Lees verder »
Je kunt de wafeltjes in een (kleine)pan of in een wafelijzer (met kleine gaatjes)bakken.Gebruik wel bij voorkeur verse pompoen.Diepgevroren pompoen maakt het deeg te nat. … Lees verder »
Jus dorange … Lees verder »
Anders … Lees verder »