1. Home
  2. sadkingbilly
  3. Recepten van sadkingbilly
Recepten van sadkingbilly

Heerlijk pittige "Hongaarse" goulashsoep voor de gemakkelijke zondagmiddag of als je veel eters krijgt. Ideaal om een dag van tevoren te maken en op te warmen met afgebakken grof gesneden brood uit de oven en een glas rode wijn! …  Lees verder »

Maak de spruitjes schoon. Pel de uien en pureer de knoflook. Snijd de worst in halve, niet te dikke plakjes. Kook de spruitjes in weinig water en wat zout in ca. 12-13 minuten net beetgaar. Verhit intussen de boter en fruit hierin de uien en de knoflook tot de uien glazig zijn en bruin beginnen te worden. Voeg de worst toe en bak alles omscheppend nog even door. Roer de ketjap erbij en bak het nog 2 min. Voeg 4 dl heet water met daarin opgelost de bouillontablet toe. Giet de spruitjes af en schep ze erdoor. Serveer met aardappelen, puree of rijst in diepe borden met een lepel van het vocht. …  Lees verder »

Dit snel en eenvoudig klaar te maken recept lukt altijd en het maakt niet uit hoeveel je ervan maakt, het komt altijd op (want de tweede dag smaakt het nóg beter én het is goed in te vriezen!), alle ingrediënten kun je voorverpakt kopen indien nodig en de kip maak je gaar in de oven... De smaak is afhankelijk van wie het maakt mild tot scherp maar onze voorkeur gaat uit naar de milde variant …  Lees verder »

Dit recept komt uit de allerhande van december 2009, voor het item "hollands van moeder". Dit recept is zachtzoet met een hartige ondertoon en ontzettend lekker met rode kool en patat! Ik heb de bereidingswijze heel iets aangepast voor een makkelijker bereiding. …  Lees verder »

Lekker kaasfonduen, maar geen uur in de keuken staan? Eet smakelijk! …  Lees verder »

Echte Griekse Kofta, een eenvoudig en verrukkelijk recept voor iedere gelegenheid! …  Lees verder »

Gerecht uit Punjab, daar Ramja genoemd. Hartig en robuust. …  Lees verder »

De masala, benodigd voor Kipcurry uit kashmir …  Lees verder »

Pittige kip uit het noorden van India, aan de rand van het Himalaya gebergte. …  Lees verder »

Een lekker frisse tonijnsalade om als lunch te eten met geroosterd brood of bij de warme maaltijd. …  Lees verder »

Een snel en makkelijk studentengerecht dat ook nog erg goed smaakt! …  Lees verder »

Top