1. Home
  2. sachajessy
  3. Recepten van sachajessy
Recepten van sachajessy

500 gram kipfilet, 3 tenen knoflook of 3 theelepels (pasta), 1 flinke ui of 2 kleine, 1 rode paprika, 1 groene paprika, tauge, sesamzaadjes, sambal, go-tan ketjapsaus, 2 eetlepels olie …  Lees verder »

100 gram champignons 1 prei 12 gedroogde tomaten op olie en 3 eetlepels van die olie 300 gram rundergehakt zout en peper 50 gram roomboter 2 theelepels italiaanse keukenkruiden 1 eetlepel witte wijnazijn 250 gram koelverse ravioli met kaas 50 gram geraspte kaas …  Lees verder »

500 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden - zout en peper - 750 g kabeljauwfilet, in kleine blokjes gesneden - 1 laurierblad - 30 g boter - 30 g bloem - 3 dl melk - 1 eetlepel mosterdpoeder - 4 eetlepels gehakte peterselie …  Lees verder »

450 g gehakt 1 pak witte saus 1 ei 1 ui 1 teen knoflook 275 g aardappelen 225 g courgette 275 g aubergine 400 g gezeefde tomaten 1,5 dl rode wijn 30 g geraspte kaas 15 g poederkaas 1 tl tomatenpuree 10 g paneermeel 1 tl gehakte salie 1 tl marjolein 1/2 tl gemalen foelie boter olijfolie peper zout …  Lees verder »

500 gram magere runderlappen 1 ui 3 tenen knoflook 2 tomaten 100 ml ketjap manis 1/2 theelepel nootmuskaat peper zout Water Olie Bindmiddel …  Lees verder »

400 gram kipfilet 3 tomaten 1 spaanse peper(klein) 2 eetlepels kerriepoeder 1 dl ketjap manis 1 theelepel sambal 2 uien 2 tenen knoflook Olie …  Lees verder »

250 gram sperziebonen 1 ui 1 teentje knoflook 1 theelepel sambal Djintan Olie …  Lees verder »

500g aardappelen geschild en in plakken 1 paprika in ringen 2 (hele) tenen knoflook 2 uien in ringen 250g tomaten in plakken 2 ribkarbonaden 40g boter 1 dl witte wijn 2 bouillonblokjes 3 a 4 dl water zout en peper …  Lees verder »

Recept van Franz …  Lees verder »

2 rode paprika's 2 groene paprika's 300 g kleine sjalotjes 2 rode Spaanse pepers 2 tenen knoflook 20 g verse gemberwortel 3 el boter 3 el olijfolie 18 drumsticks 5 dl volle yoghurt peper zout 30 g sesamzaadjes 1/8 l slagroom 1 el maizena 2 el gehakte peterselie …  Lees verder »

Voor het ijs: 625 cc volle melk 45 cc slagroom 20 gram volle melkpoeder 115 gram suiker 30 gram dextrose (druivensuiker) 5 gram ma?zena 2 gram kaneelpoeder 1 kaneelstokje Voor de flensjes(10): 100 gram gezeefde bloem 200 cc volle melk 1 ei 1 theelepel poedersuiker snufje zout Voor de appeltaartvulling: 2 goudrenetten 3 eetlepels rozijnen 1 eetlepel custardpoeder 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 a 3 eetlepels cognac mespuntje citroenrasp …  Lees verder »

1 kip van 1 kg koenjit 1/2 citroenschil verse gemberwortel 2 uien 1/2 dl olie sambal oelek 5 dl dikke santen zout 2 pandanblaadjes basilicum …  Lees verder »

250 gram verse bosvruchten (bosbessen, frambozen of bramen) 100 gram suiker 50 gram slagroom 375 gram volle yoghurt 1 theelepel citroensap …  Lees verder »

500 gram perziken 200 gram poedersuiker 3 dl slagroom 1/2 citroen 1 eetlepel kirsch 2 eieren …  Lees verder »

1030 gram volle melk 3,5% melkvet 200 gram slagroom 35% melkvet 200 gram suiker 60 gram dextrose 50 gram eidooier 160 gram gemalen kokos 50 cc Pina Colada …  Lees verder »

1 kilo kersen 650 gram poedersuiker 3 citroenen 1/2 liter water 1 borrelglas kirsch …  Lees verder »

500 ml melk 150 gram honing 6 eidooiers 75 gram suiker 100 gram creme fraiche Gereedschappen: Kom Pannetje Puntzeef IJsmachine Spatel …  Lees verder »

Voor het ijs: 625 cc volle melk 45 cc slagroom 20 gram volle melkpoeder 115 gram suiker 30 gram dextrose (druivensuiker) 5 gram ma?zena 2 gram kaneelpoeder 1 kaneelstokjeVoor de flensjes(10): 100 gram gezeefde bloem 200 cc volle melk 1 ei 1 theelepel poedersuiker snufje zout Voor de appeltaartvulling: 2 goudrenetten 3 eetlepels rozijnen 1 eetlepel custardpoeder 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 a 3 eetlepels cognac mespuntje citroenrasp …  Lees verder »

1 grote courgette 1 ui 1 knoflookteentje 3 tomaten 1 eetlepel zonnebloemolie 200 gram rundergehakt 1 theelepel chilipoeder Zout Vers gemalen peper 75 gram geraspte belegen goudse kaas 2 dl room cilinair 1 eetlepel tomatenpuree 2 theelepels italiaanse of provencaalse kruiden …  Lees verder »

Top