1. Home
  2. ryanne_c
  3. Recepten van ryanne_c
Recepten van ryanne_c

3 eieren L 1 zakje vanillesuiker 150 gram kristalsuiker 100 gram boter, gesmolten 150 gram zelfrijzend bakmeel 100 gram geschaafde amandelen 250 gram dadels zonder pit …  Lees verder »

3 eetlepels Calve mayonaise; 3 eetlepels geklopte slagroom; 4 tenen knoflook; bieslook of selderij of peterselie …  Lees verder »

500-600 gram filet van kabeljauw , schelvis of andere stevige zeevis* 1 kg aardappelen* 400-450 gram jonge worteltjes* zout* 1 1/2 citroen of limoen in plakjes* 1 ei* 75 gram boter* 1 1/2 dl melk* 2 eetl fijngehakte peterselie* witte peper uit de molen* 3 eetl droog broodkruim of paneermeel* 2 eetl geraspte belegen (of nog oudere) Goudse kaas* 2 salieblaadjes, in smalle reepjes gesneden* 2 eetl. balsamico* 1 rode paprika, bij voorkeur ontveld, in blokjes gesneden* 1 eetl niet al te fijn gehakte bladpeterselie. …  Lees verder »

Het recpt voor de rucolasope staat model voor en tiental andere zomersoepen die met fijn bladgroenten en tuinkruiden kunnen worden bereid. …  Lees verder »

Maak deze sope aan het eind van de zomer, wanneer de tomaten op hun lekkerts zijn. …  Lees verder »

Soep met verse tomaten …  Lees verder »

500 gram witte couverture; 200 ml slagroom; 60 gram boter; snufje saffraan; 2 eetlepels sinaasappellikeur. Voor de glacering: 400 gram witte couverture; 200 gram geraspte kokos …  Lees verder »

400 gram pure couverture; 200 ml slagroom; 2 eetlepels rum; 60 gram boter; 1/2 theelepel cayennepeper. Voor het afwerken: 400 gram pure chocolade; 300 gram bittere cacao …  Lees verder »

60 gram pure chocolade; 8 bolletjes chocoladeijs; 500 ml koude melk; 250 ml koude slagroom; voor de garnering: 100 gram aarbeien; chocoladekrullen …  Lees verder »

250 gram couverture (70% cacaogehalte);stukje verse spaase peper; 200 gram boter; 80 gram poedersuiker; 4 eieren; 50 gram bittere cacao. …  Lees verder »

200 gram blauwe bessen; 250 gram gorgonzola; 2 eetlepels pijnboompitten; 1/2 krop romeinse sla of eikenbladsla; 75 gram veldsla Voor de dressing: 1 dl olijfolie; 2 eetlepels rode wijnazijn of 1 eetlepel balsamicoazijn; 4 eetlepels rode port; versgemalen peper en zout. …  Lees verder »

500 gram blauwe bessen; 3 eetlepels citroensap; 100 gram suiker; 3 dl yoghurt; 2 dl slagroom; wafeltjes voor de garnering. …  Lees verder »

500 gran blauwe bessen; 1/2/dl sinaasappellikeur; 1 eetlepel gehakte munt; 175 gram boter; 175 gram suiker; 3 eieeren; 3 eetlepels melk; 150 gram zelfrijzend bakmeel; 1 theelelpel bakpoeder; 40 gram cacaopoeder; 250 gram mascarpone; 1 dl volle yoghert; 2 limoenen; poedersuiker. …  Lees verder »

50 gram boter; 100 gram biscuitjes (fijngestampt); 40 gram amandelen; 3 citroenen; 250 gram ricotta; 150 gram griekse yoghurt; 3 eiren; 1 el maismeel; 75 gram fijne kristalsuiker; 1 el heldere honing. …  Lees verder »

Anderhalve sinaasappel; 250 gram geconfijte dadels; 200 gram gepelde ongezouten walnoten; 3 el boter of margarine; 150 gram suiker; 1 ei; 500 gram zelfrijzend bakmeel; half zakje bakpoeder; zout. …  Lees verder »

U snijd de courgette in heel dunne reepjes. En die brengt u in deze taart lekker op smaak met creme fraiche en zachte geitenkaas. …  Lees verder »

175 gram bloem* 2 eetlepels bloem voor het uitrollen* 1 theelepel zout* 1 ei* 1 eetlepel (olijf)olie* 1/2 eetlepel boter of margarine …  Lees verder »

Een lekkere stoofpot op basis van bier, knoflook, ontbijtspek, rozijntjes, mosterd, ui,prei en aardappelen... …  Lees verder »

Peren in de taart …  Lees verder »

Top