1. Home
  2. ruthbrock
  3. Recepten van ruthbrock
Recepten van ruthbrock

Deze schotel bevat heerlijke gezonde groenten en vis. Wel redelijk wat snijwerk van te voren, maar mijn mannetje verraste mij door het , zonder dat ik het wist, alles al gesneden te hebben. Top …  Lees verder »

Dit recept heb ik al heel lang. Ik heb het in de loop der tijd steeds aangepast. Je eet je vingers erbij op. Het is eigenlijk bedoeld voor 4 personen, maar bij ons was het op met 3 personen. Heel gezond en eenvoudig te maken …  Lees verder »

Wat een ommezwaai in het weer. Daarom smaakt deze soep , door deze lage temperaturen, extra lekker. Hij is heel gemakkelijk te maken. Kost zeer weinig tijd. Je moet alleen de rookworst in niet te grote blokjes snijden . …  Lees verder »

Overheerlijk. Doe in je bord eerst de aardappelpuree en leg de struikjes witlof erop. Super lekker en zo snel klaar, geweldig recept nu het zo'n warm weer is. …  Lees verder »

Ik had nog nooit van dit soort recepten gehoord of gelezen. Maar heb deze taart gemaakt en hij is heel erg lekker en niet moeilijk. Lekker romig. Echt de moeite waard om nog vaker te maken. …  Lees verder »

Ik heb het receptje ooit op internet gevonden en al diverse keren gemaakt. Het is erg gezond, erg lekker, gemakkelijk te maken en weinig voorbereiding. Als je de spekjes weglaat is het ook geschikt voor mensen die geen vlees eten …  Lees verder »

Deze ovenschotel is zo ontzettend lekker en zo eenvoudig te maken. Wij zouden hem het liefst elke dag eten. Ik heb  deze overheerlijke ovenschotel gemaakt  en heb 2 grote  kipfilets, 20 min in teriyaki marinade samen met 1 eetl. zonnebloem olie en 1 theel. appelazijn laten intrekken en  gebakken als vlees bijgerecht. Feestmaaltje …  Lees verder »

Vanochtend heb ik deze heerlijke muffins gemaakt. De foto's zijn dus zonder de topping. Die maak ik kort voor we ze gaan opsmikkelen. Dus zo meteen …  Lees verder »

Deze hachee is echt super/super lekker. Afgelopen zaterdag weer gemaakt en de pan was tot op de bodem leeg geschraapt. Maak hem ,de dag voordat je de hachee gaat eten, klaar. Dan is de hachee het aller lekkerst!!!!! …  Lees verder »

Dit is een heerlijk en heel gemakkelijk recept van Janny van der Heijden, bekend van heel Holland bakt. Je hebt er zelfs geen mixer voor nodig. …  Lees verder »

Dit zijn werkelijk verrukkelijke cupcakes, smeuïg met een heerlijke kruimel bovenkant. …  Lees verder »

Dit is werkelijk kinderlijk gemakkelijk om te maken. En erg lekker. Gewoon even snel voordat je koffie gaat drinken b.v. Zijn ze nog lekker heet. Liefst meteen opmaken want de dag erna zijn ze niet meer zo knapperig   …  Lees verder »

Top