Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. rpkan73
  3. Recepten van rpkan73
Recepten van rpkan73

Recept voor zelfgemaakte Vlees-/Kipkroketten of Bitterballen na lang zoeken gevonden... Bron: Astrid Veltman …  Lees verder »

Frikandellen of Frikadellen? Ik denk niet dat er nog mensen zijn, een handjevol ouderen uitgezonderd uit Keurslagerskringen, die weten wat een oorspronkelijke frikandel is. Ik doe een beroep op uw voorstellingsvermogen: op tafel wordt een zeer dunne lap vers vet spek gelegd. Daarop wordt een vrij dikke laag biefstuk tartaar gelegd, licht gezouten en gekruid. Vervolgens wordt de lap spek spiraalsgewijs opgerold. Als de rol goed gekoeld wordt en is opgesteven worden er schijven van gesneden. Om en om bakken in de koekenpan, 2 x 3 min., klaar. …  Lees verder »

Top