1. Home
  2. roseval
  3. Recepten van roseval
Recepten van roseval

Een super eenvoudig, lekker en verrassend nagerecht. Niet geschikt voor kinderen!! …  Lees verder »

Een voedzaam aardappelgerecht voor bij de hoofdmaaltijd of de lunch. Absoluut géén boter gebruiken bij het bakken! …  Lees verder »

Een lekker pittige ovenschotel met een Indonesisch tintje. Kan goed van tevoren klaargemaakt worden. Kan ook vegetarisch, dan gebruik je tofu ipv gehakt. …  Lees verder »

Een frisse salade met heel veel gezonde en lekker ingrediënten. Je kunt dit gerecht een paar uur van tevoren klaarmaken, dan is het nog lekkerder. …  Lees verder »

Lekkere, gezonde winterse groente op een nieuwe manier bereid. …  Lees verder »

Een lichte, eenvoudige maar ó zo lekkere appeltaart. Ook goed als nagerecht. …  Lees verder »

Een heerlijk "totaal" zuurkoolgerecht, weer eens iets "anders dan anders". Kan ook van tevoren worden klaargemaakt en later in de oven gezet worden. …  Lees verder »

Deze ovenschotel met prei is gezond en snel te bereiden. Je kunt hem goed een halve dag van tevoren klaarmaken en onder alufolie in de koelkast zetten. …  Lees verder »

Met deze bereidingswijze krijg je een heerlijke, sappige parelhoen of kip op je bord. Alle vleessappen en aromas blijven bewaard met deze manier van bereiden. Je hebt er geen omkijken naar en in de tussentijd kun je andere gerechten klaarmaken. Let op! De Römertopf nooit met afwasmiddel schoonmaken. Gebruik gewoon heet water en een afwasborstel. …  Lees verder »

Deze taart is heerlijk als hapje bij de lunch maar ook prima als dessert met slagroom of crème fraîche en een bolletje vanille roomijs. …  Lees verder »

Een heerlijke en voedzame soep zonder al teveel calorieën! En in een halfuurtje gemaakt! Deze soep kan ook goed worden ingevroren en later in de magnetron worden ontdooid en verwarmd! …  Lees verder »

Deze lasagna kan heel goed van tevoren klaargemaakt worden. Is heerlijk romig en voedzaam. …  Lees verder »

Een krokante walnotendeegbodem, frisse peren erop met zoete jam. …  Lees verder »

Feestelijke Lamsbout met bot die in zijn geheel wordt geserveerd. …  Lees verder »

Een frisse zoetzure, gezonde salade die ook als maaltijdsalade kan. !!Het lekkerst als de salade een uurtje of 2 in de koelkast heeft gestaan. Zie ook variant van dit recept. …  Lees verder »

Dit is een variant op de ouderwetse stoofpeertjes en een heerlijk bijgerecht bij bv wild, gebraden vlees of kip maar kan ook heel goed als dessert. …  Lees verder »

Een heerlijke stoofschotel die niet te zwaar is en die een dag van te voren gemaakt kan worden. …  Lees verder »

Dit nagerecht lijkt op crème caramel maar wordt zonder maizena of bloem gemaakt. …  Lees verder »

Een frisse, gezonde salade. Lekker bij hachee met puree, of andere stoofpotten. …  Lees verder »

Top