1. Home
  2. rosatris
  3. Recepten van rosatris
Recepten van rosatris

Deze huisgemaakte schuimgebakjes smaken minstens zo lekker als bij de banketbakker. …  Lees verder »

Deze uien-tomatensaus lijkt sterk op de saus die je bij de shoarmaboer krijgt, maar dan vers en nog lekkerder. Heerlijk bij gekruid vlees. …  Lees verder »

De lekkerste sauzen zijn de zelfgemaakte. Deze saus kan altijd: bij barbecue, gourmet, (kip)shoarma et cetera. Deze hoeveelheid is voor een middelgroot schaaltje. …  Lees verder »

Deze salade maakte ik met wat ik nog in huis had, maar dat heeft goed uitgepakt. Heerlijk bij barbecue of als bijgerecht op een feesttafel. De hoeveelheid van de ingredienten kun je zelf nog aanpassen, gewoon een beetje naar eigen behoefte en op gevoel doen. …  Lees verder »

Deze huzarensalade is heerlijk als bijgerecht bij een buffet of barbecue. Deze hoeveelheid is voor een saladeschaal. Je kunt het natuurlijk nog zelf aanpassen. …  Lees verder »

Deze gehaktschotel is eenvoudig te maken en heerlijk bij rijst, maar kan ook prima bij de aardappelen en groenten. Ook prima geschikt als bijgerecht voor een feestmaaltijd. …  Lees verder »

Deze pastasalade is simpel te maken en lekker als maaltijdsalade, maar kan ook als bijgerecht geserveerd worden bij een feestmaal of barbecue. …  Lees verder »

Deze dressing is heerlijk door de ijsbergsla/rucola/bladsla/krulsla, kortom: alle groene salades. De hoeveelheid kun je uiteraard aanpassen, afhankelijk van wat je zelf denkt nodig te hebben. …  Lees verder »

Deze salade is heerlijk om gewoon zo op te eten, bijvoorbeeld bij de barbecue of voor een feestje. Deze hoeveelheid is voor een flinke schaal, maar je kunt de ingredienten natuurlijk ook halveren. …  Lees verder »

Top