1. Home
  2. rone27
  3. Recepten van rone27
Recepten van rone27

 Spaghetti bolognese van Jamie OliverRecept voor 10-12 personen: 10 plakjes pancetta (Italiaans speksoort) 1 flinke eetlepel verse rozemarijn olijfolie 2 grote uien 5 teentjes knoflook (optioneel) 1 chili pepertje fijngesneden en zonder zaadjes 800 gram goede kwaliteit rundergehakt 2 theelepels gedroogde oregano 2 blikken tomaten à 400 gram 1 fles passata 150 gram  zongedroogde tomaten zeezout en zwarte peper uit de molen volkoren spaghetti voor erbij: handje verse basilicum & geraspte Parmezaanse kaas en een groene salade extra nodig: ovenvaste pan van 28 cm doorsnede    …  Lees verder »

. Dep de kipfilets droog met een stukje keukenpapier. Meng de ei met de melk en in een andere schaal alle droge ingrediënten goed met elkaar.3. Wentel de kip door de melk en vervolgens direct door het bloemmengsel. Zorg ervoor dat de kip goed bedekt is met een laagje bloem en klop het overtollige er af. 4. Herhaal de bovenste stap dan nogmaals. Het is belangrijk dat je de kip twee keer door de melk en twee keer door de bloem wentelt, hierdoor wordt het korstje namelijk lekker knapperig en dát moet je hebben.5. Zorg ervoor dat al het overtollige bloem van de kip is geklopt maar dat de gehele kip bedekt is met een mooi paneerlaagje.6. Frituur de drumsticks vervolgens minimaal 6-8 minuten in de hete olie. De drumsticks zijn klaar als de kip van binnen gaar is en de korst knapperig en bruingekleurd is. …  Lees verder »

 Biefstuk bakken in de AirfryerVeel mensen geloven niet dat je een biefstuk kan bakken in de Airfryer. Dit gaat zelfs heel er goed!! Ik maak in dit recept een hele maaltijd maar hou voor als je alleen biefstukken gaat bakken het volgende aan. Een medium steak 8 minuten aan 200 graden in een voorverwarmde airfryer. …  Lees verder »

Pastasalade als bijgerecht …  Lees verder »

Top