1. Home
  2. robenchris
  3. Recepten van robenchris
Recepten van robenchris

Taart waarmee je een zeer veel sterkere tegenstander kan uitschakelen …  Lees verder »

Na deze Ierse toet uitbuiken op de bank! …  Lees verder »

Frisse salade met banaan en gamba's …  Lees verder »

Cocktail met tequila …  Lees verder »

Mexicaanse dorstlesser voor na al die hete hapjes …  Lees verder »

Smulvis voor wie van pure sterke smaken houdt …  Lees verder »

400 Gr kipfilet,1 ui,1 rode spaanse peper, 1 rode paprika,1 courgette,30 gr boter, 1 zakje kruidenmix voor chiliconcarne 1 blikje tomatenpuree(70 gr),1 blik bruine bonen,1 blikje kidney bonen,1 klein blikje maiskorrels,peper en zout. …  Lees verder »

Smultoetje …  Lees verder »

Een 200 jaar oud koninklijk recept. Een ongewone combinatie met een buitengewone smaak …  Lees verder »

Mexicaans varkenshaasje in sinaasappel-koriandersaus …  Lees verder »

Bier …  Lees verder »

4 el olie 400 gr rijst 1 ui, gesnipperd 1 groene paprika, in stukjes 1 tl(elk) gemalen komijn en koriander 1-2 tl tabasco zout 8,5 dl bouillon 450 g rode kidneybonen, uitgelekt en afgespoeld 450 g tomaten, grofgehakt gehakte peterselie …  Lees verder »

Paprika, chilipoeder en tabasco maken deze stoofpot tot een echt pikantTex-Mex-gerecht. serveer het met warme tortilla's en met pikante rijst met bonen. …  Lees verder »

200g Cheddar kaas (die van de Aldi is het beste) Peper & Zout naar smaak Tabasco 1 scheutje Worcestersaus 1.5 theelepel Verse of ingevroren koriander (niet gedroogd) 2.5 grote eetlepels Gemalen komijn 1.5 theelepel Ma?zena 1 grote eetlepels Pak van 8 tortilla pannenkoeken …  Lees verder »

500 gram kipfilet 1 courgette 1 rode peper 1 blikje kidney bonen 150 gram geraspte jonge kaas 8 flourtortillas 125 ml zure room kerrie peper zout …  Lees verder »

Chicken or beef filling (as described below) 12 taco shells shredded lettuce 2 cups shredded Cheddar Cheese 4 medium tomatoes, chopped hot red pepper sauce …  Lees verder »

Niet uit Mexico maar uit Puerto Rico is dit recept (uit ?De Zuid-Amerikaanse en Cara?bische keuken?). Nog meer tijd om de krant te lezen, want de vis moet tenminste een halve dag in het citroensap liggen, en dan ?nog enkele uren?. Het is een koud gerecht en het kan daarom worden opgediend als (onderdeel van het) voorgerecht, als bijgerecht bij een uitgebreide lunch of bij een koud (en warm) buffet. In plaats van makreel nemen wij meestal kabeljauwfilet (overal verkrijgbaar). Smaakt ook uitstekend. Met evenveel succes kun je waarschijnlijk experimenteren met andere verse vis. …  Lees verder »

Lekker eten voor weinig geld! ?Deze tortilla kan niet alleen van tevoren gemaakt worden, hij smaakt ook beter en kan veel beter gesneden worden als hij een poosje op kamertemperatuur heeft gestaan?, zegt het kookboek. De hoeveelheid is genoeg voor een hapjespan vol. Het recept is uit het kookboek Tapas, dat alle details van het koken uitvoerig behandelt. Het is een beetje geduld oefenen, met koken, uitlekken, intrekken, bakken, maar er is niets op tegen om ondertussen de krant te lezen of paprika?s te ontvellen. …  Lees verder »

500 gram biefstuk 1 th olijfolie 1 kleine ui (in dunne plakjes) 1 kaneelstokje 4 kruidnagels 1 laurierblaadje 5 dl runderbouillon 8 tortilla's tomatensla …  Lees verder »

3 avocado's 2 tomaten 1 ui sap van halve groen citroen 1/2 theelepel worcesterhiresaus 1/2 theelepel tabasco 1 theelepel arachideolie 2 eetlepels yohurt zout en peper …  Lees verder »

Top