1. Home
  2. richard43
  3. Recepten van richard43
Recepten van richard43

Neem de kruidenazijn van AH waar verse laurier, takjes rozemarijn en takjes tijm in de fles zitten, deze kost 1.39 Euro. …  Lees verder »

De enige echte Chinese loempia van Mingfang Wang van Restaurant de Chinese Muur in Hilversum. Mingfang Wang heeft 12 jaar gewerkt in het Chinese restaurant van haar broer, toen hij overleed erfte zij het restaurant die zij later weer heeft doorverkocht aan haar tante. …  Lees verder »

Een heerlijk recept voor een klassieke Russische shaslick dat ik na lang zoeken op internet heb gevonden op een Russische website. …  Lees verder »

Het weer in guur en dat betekend dat het weer tijd is voor ouderwetse zuurkool uit het vat. Zelf zuurkool maken lijkt moeilijk maar dat is het zeker niet, vooral met de juiste benodigheden en een makkelijke uitleg maak je dit jaar zelf je eigen zuurkool die je doet terug denken aan wat je vroeger kocht bij de groentenboer. …  Lees verder »

Dit heerlijke recept voor authentieke shaslick heb ik gekregen van een chefkok van Grillbar Baba. …  Lees verder »

Het mooie weer komt er aan en dat betekend dat het weer tijd is voor bbq. Dit is een heerlijk authentiek Amerikaans bbq gerecht. …  Lees verder »

Dit is de lekkerste gevulde speculaas die ik tot nu toe gemaakt heb, ik heb dit recept vorig jaar van 24Kitchen uit een programma met Rudolph van Veen. …  Lees verder »

Dit authentieke recept voor krentenbollen heb ik gekregen van een echte warme bakker waar het recept al vanaf 1936 in de familie is en de bakkerij van vader op zoon en weer van vader op zoon is overgegaan. …  Lees verder »

Dit heerlijke recept heb ik gekregen van mijn Turkse buurvrouw Fatima Alhayat …  Lees verder »

Deze marinade combineert twee heerlijke smaken: Mosterd (en dan niet die slappe mosterd die je op je kroket smeert, neem de mosterd waar de zaden nog in zitten voor extra pit en textuur) en Honing. Vermengd met citroensap en wat kruiden geeft dit een heerlijk zoetfrisse marinade met een pittige bite. De kip kan zowel in een grillpanals op de barbeque bereid worden. …  Lees verder »

Dit recept is afkomstig van Chefkok Sanjeev Kapoor. Ik heb jaren lang bij verschillende Indiase restaurants currysoep gegeten, maar dit is toch wel de lekkerste die ik ooit gegeten heb. …  Lees verder »

Dit originele recept voor Babi Kecap heb ik laatst gekregen van een oude schoolvriendin van mij die ik na jaren per toeval tegen kwam ergens op het internet. Zij is geboren in Manado, Indonesien woont tegenwoordig in San Antonio, Texas. Dit recept heeft zij weer gekregen van haar moeder die tegenwoordig in New York City, Amerika woont. …  Lees verder »

Dit recept is van van David Chang van restaurant Momofuku in New York. …  Lees verder »

Dit recept heb ik gekregen van chef-kok Nan van Thai Restaurant "Chiangmai". …  Lees verder »

Dit recept heb ik gekregen van chef-kok Nan van Thai Restaurant "Chiangmai". Deze soep is n van de meest bekenste Thaise soepen naast Tom Jam Koeng. De Thai eet deze soep als hoofdgerecht met rijst. …  Lees verder »

Dit recept heb ik gekregen van chef-kok Nan van Thai Restaurant "Chiangmai". …  Lees verder »

Dit recept is de authentieke originele saus van de Pizza Hut en heb ik gekregen van een vriend van mij in Amerika. …  Lees verder »

Dit recept heb ik ooit gekregen van Kwai Po uit Petaling Jaya, Maleisi …  Lees verder »

Dit recept heb ik ooit gekregen van Kwai Po uit Petaling Jaya, Maleisi …  Lees verder »

Top