1. Home
  2. riavreven
  3. Recepten van riavreven
Recepten van riavreven

4 portabella paddestoelen schoongemaakt 1 vleestomaat 3 el olijfolie traditioneel peper, zout 1 ui, gepeld en in plakken 1 mozarellakaasje, in plakjes 4 blaadjes basilicum + 2 el in reepjes gesneden basilicum 1 pak Bieze aardappelschijfjes in kaas-roomsaus a 500 g 250 g panklare broccoli in kleine roosjes …  Lees verder »

4 el olijfolie traditioneel 700 g CelaVita aardappelschijfjes 6 scharreleieren (M) 1 dl slagroom peper, zout 6 el fijngeknipte bieslook 75 g belegen kaas, grof geraspt …  Lees verder »

Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte peterselie - 1 eigeel Voor de tomatensaus : 1 lepel olijfolie - 1 gehakte ui - 2 teentjes look - 1 in stukjes gesneden wortel - 1 kg gepelde, fijnhehakte tomaten - 50 gr tomatenconcentraat - 1 koffielepel suiker - 125 ml groentenbouillon …  Lees verder »

2 schaaltjes kipfilet a la minute (= 4 stuks) - 4 zongedroogde tomaatjes (geweld of op olie) - 2 zakken panklare spinazie (a 300 gram) - 4 eetl. olie - 1 blikje tomatenpuree (70 gram) - 1 teentje knoflook, geperst - 125 ml creme fraiche - ? zakje verse basilicum (a 15 gram), fijngesneden - 4 cocktailprikkers …  Lees verder »

Pakje kant en klare wraps (Honig) 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 1/2 gele paprika 1/2 aubergine 1/2 courgette 3 grof gesneden sjalotten 150 g. champignons 2 tomaten 1 blaadje laurier 3 eetlepels groentebouillon (Maggi) 1 fijngesneden teentje knoflook 1/2 theelepeltje tijm 1/2 theelepeltje gedroogde oregano 2 eetlepels olijfolie (Bertolli) versgemalen zwarte peper en zout 2 eetlepels geraspte oude kaas bakpapier  …  Lees verder »

-200 g. zuurkool - 3/4 liter kippenbouillon -30 g. boter -1 fijngesneden ui -2 eetlepels Franse mosterd -2 plakken casselerrib van ca.1 cm. dikte ( -in reepjes gesneden) -2 eetlepels versgehakte peterselie -4 eetlepels slagroom -versgemalen peper en zout …  Lees verder »

1 kilo spinazie 3 eetl. olijfolie zout en peper 4 kleine geitenkaasjes (of 1 dikke plak in vieren gesneden) 100 g bacon (dun gesneden)  …  Lees verder »

500 g aardappels (vastkokers) 2 blikjes tonijn (op water) 3 (vlees) tomaten 2 venkelknollen 8 blaadjes basilicum of 2 eetl. fijngehakte peterselie voor de tapenade: 200 g zwarte olijven zonder pit 6 ansjovisjes (uit blik) 2 knoflooktenen olijfolie  …  Lees verder »

600 g hertenstoofvlees 2 eetlepels bloem 50 g boter of margarine - 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui - 1 eetlepel gekneusde jeneverbessen 1 dl wild- of vleesbouillon - tijm en laurier 1klein flesje rode wijn 2 eetlepels Worcestershire saus 2 eetlepels donkere sausbinder gehakte peterselie peper en zout …  Lees verder »

4 artisjokken citroensap zout Voor de vinaigrette: 1 sjalotje 3 eetlepels witte wijnazijn zout, peper mespunt suiker 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 tomaat …  Lees verder »

4 scholfilets 4 grote garnalen 40 gram verse bieslook 20 gram roomkaas zout, peper 8 houten prikkers …  Lees verder »

4 varkensfiletlappen (a 125 gram, van 1,5 cm dikte) 100 gram varkensgehakt 6 eetlepels bloem 1 ei 1 eetlepel melk 10 eetlepels paneermeel 2 eetlepels parmezaanse kaas (geraspt) zout peper (versgemalen) 1 eetlepel pesto (groene) 50 gram boter 3 diepe borden cocktailprikkers …  Lees verder »

1 grote rookworst 500 g kruimig kokende aardappels 2 uien 2 teentjes knoflook 1 flinke winterwortel 1 steel prei 2 stelen bleekselderij 1 grote rode paprika 1 liter vlees-of kippenbouillon, zelf getrokken, uit een pot of van tabletten 1 dl kookroom 50 gr boter 250 gr spekblokjes 1 theelepel gedroogde tijm zout en versgemalen peper  …  Lees verder »

100 g pure chocolade* 100 g boter 100 g Van Gilse Poedersuiker 25 g cacao 2 el gemalen hazelnoten 1 el sinaasappel limonadesiroop* chocoladehagelslag om door te rollen …  Lees verder »

450 g Aviko Hollandse Aardappelschotel 500 g zuurkool 1 klein blik ananasstukjes 1 rookworst 1 stevige appel 75 g rozijnen 25 g boter of 3 el olie 1 tl kerriepoeder …  Lees verder »

1/2 bosje radijsjes 2 soeplepels citroensap 3 soeplepels tomatenpuree 2 teentjes knoflook 1/2 ijsbergsla 200 g rundergehakt olie geraspte kaas 1/2 koffielepel gemalen koriander 200 g (ontvelde) in blokjes gesneden chorizo-worst 2 koffielepels komijn 1,5 L gewassen bruine bonen 1 rode paprika in repen 4 gebakken tortilla's  …  Lees verder »

30 g bakboter 2 uien 1/2 soeplepel kerriepoeder 750 g pompoen 2 potjes gevogeltefond 3 niet- behandelde sinaasappelen zout en peper 24 peultjes 4 worteltjes 4 koffielepels peterselie 20 cl dikke room 1 soeplepel sinaasappellikeur  …  Lees verder »

200 g verse room 4 preiwitten 25 g boter 4 takjes peterselie 2 sjalotten 4 worteltjes 12 cl droge witte wijn 400 g koolvis 1 kruidentuiltje 4 tongfilets 700 g zeeduivel …  Lees verder »

100 g poedersuiker 150 g pure chocolade 4 eieren 125 g amandelpoeder of 125gr zeerfijn gemalen amandelschaafsel 30 cl vloeibare room 150 g witte chocolade bakboter 150 g melkchocolade met praline  …  Lees verder »

Top