1. Home
  2. rhune
  3. Recepten van rhune
Recepten van rhune

6 coquilles 1 kleine bosui 2 tn knoflook 1/3 spaanse peper (zonder zaadjes) 3 bolletjes stemgember 1 tl goela djawa 2 el soya light 1 el mirin sap van 1 limoen  …  Lees verder »

600-700 magere runderlappen 4-5 sjalotten 4 tenen knoflook 1 el sambal oelek 7-8 gedroogde rawit 1 tl goela dwaja 150 ml water 3 el etjap 1 el azijn 3 el olie  …  Lees verder »

150-200 gr noedels 250 gr gekookte mosselen 5 bosuitjes 2 tenen knoflook 1 1/2 el nam pla 2 el oestersaus 2 el grofgesneden korianderblaadjes 1 el olie  …  Lees verder »

250 gram verse haricots verts (of sperziebonen of gesneden snijbonen) 3 sjalotten 4 tenen knoflook 2-3 theelepels sambal 1/2 tl sereh 1 tl laos 1 tl goela dwaja 1 tl trassi 1 tl tamarindepasta 100 ml kokosmelk  …  Lees verder »

150-200 gr noedels 3 bosuitjes 1 teen knoflook 1 el currypasta (groen of rood) 200-250 gr gekookte mosselen 200 ml kokosmelk 1 el grofgesneden verse munt 1 el grofgesneden verse koriander 1 el olie  …  Lees verder »

400 gr hamlappen 5 sjalotten 4 tenen knoflook 1/2 tl ketoembar 4 tl kemiripasta (of 4 noten) 1 1/2 tl laos 2 el sambal oelek 1/2 tl djinten 1 tl sereh 1 tl trassi 2 djeroek peroet 2 el goela djawa sap van 1 limoen 200 ml water 200 ml santen 2 el ketjap manis 4 eetl olie  …  Lees verder »

Voor 2 kleine springvormen (12 cm). Voor een grote springvorm alles keer 3. …  Lees verder »

4 mini-paksoi 2 bolletjes stemgember 2 el chili-saus 1 el mirin 1 tl sesam-olie 1 el light soyasaus 1 teen knoflook 1 el sesamzaadjes  …  Lees verder »

250 gr (mini-)oesterzwammen 2 lente-ui 1 teen knoflook 1 spaanse peper 100 gr taugé 1 el vissaus 1 el olie 150 gr noedels  …  Lees verder »

2 dikke, stevige stukken verse kabeljauw 150 gram per stuk 3 lente-uitjes 1 teen knoflook 1 tl sambal badjak 1,5 dl groentebouillon 1 el fijngesneden korianderblaadjes 1 blaadje djeroek peroet 1 el olie  …  Lees verder »

250 gram inktvisringen (vers of diepvries) 2 el Thaise loempiasaus of zoete chilisaus 1 el soyasaus 1 el gesnipperde korianderblaadjes 1 ei 1 dl olie  …  Lees verder »

300-350 gram bieflappen 2 tenen knoflook 2 el nam pla (Thaise vissaus) 2 lente-uitjes noedels 1 el olie 1 tl sesamolie 1 el gesneden korianderblaadjes sap van een halve limoen 150 gr taugé  …  Lees verder »

300-400 gr varkenshaas 1 kleine ui 2 tenen knoflook 1 cm gemberwortel 1 tl sambal oelek 1 bolletje stemgember 6 el ketjap manis 1 paksoi 1 el olie  …  Lees verder »

1 ui 3 tenen knoflook 1 el sambal 1 dl ketjap manis 1/2 dl water 1 el rijstazijn 1 el goela dwaja 3 blaadjes djeroek peroet 1 el olie  …  Lees verder »

400-500 gram kippedijenvlees (zonder bot) 2 sjalotten 2 teentjes knoflook 3-4 el sambal 1 el ketjap manis 1 tl gula djawa sap van een halve limoen 1/2 tl zout 100 ml kippenbouillon 1 1/2 el olie  …  Lees verder »

ongeveer 800 gram magere runderlappen 4 uien 4 tenen knoflook (of 2 tl poeder) 1 1/2 tl djahé 1/2 tl nootmuskaat 1/2 tl gemalen kruidnagels 1 tl sambal oelek 1 tl tamarindepasta 3 - 4 el ketjap manis 2 tomaten (of 1 blik tomatenblokjes) 4 dl water  …  Lees verder »

1 liter groentebouillon 1 kleine venkel van 250 gr 2 sjalotjes 1 lente-ui 2 teentjes knoflook 50 gr noedels halve limoen 2 el nam pla (thaise vissaus)  …  Lees verder »

komkommer ong. 300 ml japanse rijstazijn 2 sjalotjes 1 el fijne suiker 1 tl zout 1 el gedroogde chiliringen  …  Lees verder »

4 bosuitjes 4 teentjes knoflook 250 gram zeer fijne champignons groene paprika el arachideolie tl sesamolie el zwartebonensaus  …  Lees verder »

250 gram rode linzen 1 ui 3 tenen knoflook 2 vleestomaten (of een blik gehakte tomaten) 2 tl cayennepeper 1 tl kurkuma 1 tl korianderpoeder 1 tl garam masala 1/2 limoen  …  Lees verder »

Top