1. Home
  2. Reddy
  3. Recepten van Reddy
Recepten van reddy

Het is gemakkelijk om met heel weinig ingrediënten een Italiaanse twist te geven aan een recept. Met mozzerella, tomaat en basilicum maak je deze heerlijk gevulde kippendijen.  …  Lees verder »

Deze heerlijke zalm teryiaki is zo klaar. Een gezond gerecht met het goede van vette vis en knapperige broccoli.  …  Lees verder »

Zelf mayonaise maken was nog nooit zo gemakkelijk! Met deze fijne olie van Reddy Premium zet je in een handomdraai zelf verse mayonaise op tafel. Met dit recept maak je drie verschillende soorten mayonaise:  - naturel mayonaise - pittige mayonaise - truffelmayonaise …  Lees verder »

Poke is een gerecht met vis uit de Hawaïaanse keuken. Met poke bowls kun je eindeloos variëren. Deze poke bowl wordt gemaakt met rijst, zalm en mango.  …  Lees verder »

Met dit gerecht maak je heerlijke aardappelpartjes met truffelmayonaise. De truffelmayonaise maak je helemaal zelf! Dit gerecht kun je als bijgerecht serveren naast je hoofdgerecht of je kan het als snack eten. …  Lees verder »

Een maaltijdsalade kun je op ieder moment van de dag eten. Deze Oosterse maaltijdsalade met linzen, wortel en courgette is zeker een aanrader!  …  Lees verder »

Met dit gerecht maak je de lekkerste Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus helemaal zelf! Serveer de gehaktballetjes op spaghetti en garneer met blaadjes basilicum en de parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

Wil je niet veel tijd besteden aan de voorbereiding van je gerecht? Deze gebraden kippenpoten met sinaasappel en honing heb je binnen 10 minuten bereid. Hierna zet je ze nog 60 minuten in de oven en je kan aan tafel! …  Lees verder »

Wil je een heerlijke en simpele lunch bereiden? Probeer dan dit recept voor crostini met hummus en tuinerwtjes eens!  …  Lees verder »

Voor dit recept gebruik je een verse luchtige boerencake van Loesje. Hier lees je hoe je deze cake maakt »    …  Lees verder »

Snel een feestelijke traktatie op tafel! …  Lees verder »

Chocoladetaartjes met een verrassing in de kern. …  Lees verder »

Gebruik altijd verse frituurolie. Zo worden je frietjes het aller knapperigst en meest gezond. Reddy Milde Geuren Frituurolie is plantaardig en zorgt ervoor dat er minder baklucht blijft hangen na het frituren. Een gezonde frituur-optie! …  Lees verder »

Heerlijk met Provençaalse kruiden in Reddy Koken & Braden …  Lees verder »

Reddy Tip: Klop de lemoncurd goed door elkaar met een mixer of garde, voeg dan de olie beetje bij beetje toe. Het wordt een soort zoete mayonaise. Heel luchtig en romig. …  Lees verder »

Reddy Tip: Door een scheutje Reddy Zoete Keuken toe te voegen aan gekarameliseerd fruit krijgt het een mooi glansje en wordt de karamel wat zachter.  …  Lees verder »

Top