1. Home
  2. rbendien
  3. Recepten van rbendien
Recepten van rbendien

Wie houdt er niet van een risotto? Veel mensen maken het echter niet graag zelf omdat ze denken het niet te kunnen maken. Nou, hou je aan dit heerlijke recept en het komt allemaal goed! Het recept kun je ook vinden op mijn website: https://reneeseettafel.nl/risotto-garnalen/ Daar kun je ook de porties makkelijk aanpassen als je voor meer mensen wilt koken en vind je nog veel meer recepten met lekker veel groenten er in verwerkt.  …  Lees verder »

Dit is één van mijn lekkerste vegetarische recepten. Geniet van dit heerlijke zoet-zoute gerecht met knapperige uitjes.  …  Lees verder »

Een pastasalade is met dit zomerse weer extra lekker. Het is fris en het bevat natuurlijk weer veel groenten. Net als bijna alle andere recepten op mijn website. En verse basilicum kan ook nooit teveel zijn in zo'n salade vind ik!! Als ik paprika gebruik dan is dat bijna altijd de rode variant, deze bevat het meeste vitamine C. en ik vind er ook de lekkerste smaak aan zitten. Althans, als hij rauw blijft. In warme gerechten hou ik er niet zo van, van die sterke smaak, dan pak ik de gele. Ach ja, kleinigheidjes. Geniet lekker van deze frisse pastasalade! …  Lees verder »

Ik zag vaker Turkse pides met vlees en het leek me een ontzettend lekker broodje maar dan eet ik het liever vegetarisch, vandaar dat ik er courgette, tomaatjes,  knoflook, kruiden en fetakaas in gedaan heb. En dat was smullen hoor! Check het recept in zijn geheel op https://reneeseettafel.nl/turkse-pides-met-courgette-en-fetakaas/ …  Lees verder »

Ons mam maakte dit recept vroeger al en voor ons was dat altijd een feest!! Deze combinatie broccoli, kaas en peer is zo ontzettend lekker! Ik heb hem wel een gezondere draai gegeven met minder vet deeg, minder kaas en geen room maar cottage cheese. Geniet van dit heerlijke recept! Je vindt hem op https://reneeseettafel.nl/hartige-broccolitaart-peer/ …  Lees verder »

Deze superlekkere, vegetarische stoofpot is goed voor wel 350 gram groenten per portie! Check voor het hele recept en nog veel meer vegetarische recepten met veel groenten op: https://reneeseettafel.nl/recept/vegetarisch/  …  Lees verder »

Top